Burun Estetigi Günlügüm

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.383
26.109
598
Merhaba,
Uzun süredir düşünüp oldum olacagım derken,
Estetik Burun ameliyatımı olmuş bulunmaktayım,
Ameliyat öncesi ve sonrası korktugum gibi olmadı,
Sonuç nasıl olacak bunu ileriki günlerde görecegim,
Buraya burnumla ilgili günlük tutmaya karar verdim,
Tek tek başlıklara yazıp başlık açmaktansa tek başlıkta günlük yaşadıklarımı yazmayı planlıyorum.
Şu saat itibariyle 6.güne girmiş bulunmaktayım.
İlk hapşırmayıda biraz önce gerçekleştirdim umarım bi sıkıntı olmaz,
5 gündür saç yıkamadım ama onada dayanamadım kuaförde yıkattım saçımı korktugum gibi olmadı
Şimdilik herşey yolunda birde şu okyanus spreyini sadece burnuma nişan alırsam hiç fena olmayacak

Bugün halsiz degilim ama düne göre burnum tıkalı gibi,
Okyanus suyu da fayda etmedi,
Bi sümkürsem burnum açılacak sanki
Sürekli evde oturmaktanda her yerim agrıdı

Bugün sürekli bi hapşırık var umarım bi sıkıntı olmaz

Yemek içme nasıl oluyor bende olmayı düşünüyorum. Ben ev hanımıyım ev temizliği yemek işi nasıl olacak ağrım çok olacak mı

Yemek içme nasıl oluyor bende olmayı düşünüyorum. Ben ev hanımıyım ev temizliği yemek işi nasıl olacak ağrım çok olacak mı
Bende ev hanımıyım ama annem bakıyor bugünlerde,
Yeme içmemde sıkıntı yok tabi dikkat etmeye çalışıyorum çok sert şeyler yemiyorum agzımın tadı yok zaten yavas yavas gelecek sanırım,
Çok Bi agrı sızı olmadı bende,
En azından ilk 1 hafta destekçi şart gibi vücut yorgun oluyor.

Merhaba geçmiş olsun benimde bugün 9.gunum bende 2.gunden beridir sürekli hapşırıyorum günde 3-5 kez doktoruma sormuştum bir sıkıntı olmayacağını hapşırabilecegimi söylemişti korkmayın

Merhaba geçmiş olsun benimde bugün 9.gunum bende 2.gunden beridir sürekli hapşırıyorum günde 3-5 kez doktoruma sormuştum bir sıkıntı olmayacağını hapşırabilecegimi söylemişti korkmayın
Bende sordum hapşırabilirsin dedi :)
Bende bide burun akıntısı başladı nezle gibi.. :/

Bugün 8. Gün alçım, tampon, dikişler alındı.
Öyle büyük bi acı hissetmedim hatta hiç acı hissetmedim diyebilirim.
Tamponlar cıkınca bayagı bi rahat nefes aldım.
Burnum yine ara ara tıkanıyor bi süre böyle gidecek sanırım.

Bugün 11.günüm burnum bayagı şiş ucu tombul inşallah böyle kalmaz,
Ne zaman inecek acaba ?

Bugün 11.günüm burnum bayagı şiş ucu tombul inşallah böyle kalmaz,
Ne zaman inecek acaba ?
Ben de sizle aynı durumdayım ya deriniz kalınmıydı yanlarına dikiş attılar mı benim de 8. Günüm hem burnum çok şiş hem de kalkık duruyo delikleri de eşit değil gibi ödemlerimi de çok geç atıyorum nedense ya yüzüm hala baya şiş ve göz altım mor sizin kendimi tanıyamıyorum ödemler geçince inşallah çoğu düzelir bol bol masaj yapıcam ve dua edicem artık başka yapabileceğim bir şey yok

Evet kalın deriliydi, yanlardada dikiş var,
Kalkıklıgı iyi benim burnunda işte çok tombul duruyor sanki eski burnumla fark yok yada bana öyle geliyor,
Göz altlarım falan gecti benim ama burnum şiş hem dışardan hem içerdende hissediyorum düzgün nefes alamıyorum zaten,
Masajı doktor mu verdi ? Nasıl yapıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…