Bende ev hanımıyım ama annem bakıyor bugünlerde,Yemek içme nasıl oluyor bende olmayı düşünüyorum. Ben ev hanımıyım ev temizliği yemek işi nasıl olacak ağrım çok olacak mı
Ben 1 gün kaldım sizin nasıl olur bilemiyorum.Peki cnm hastane de kalınıyor mu yoksa o gün çıkışıyor mu
Evet doktor karar veriyor :)Çocuk yok. Doktor söyler sanırım kalıp kalmayacağımı
Bende sordum hapşırabilirsin dedi :)Merhaba geçmiş olsun benimde bugün 9.gunum bende 2.gunden beridir sürekli hapşırıyorum günde 3-5 kez doktoruma sormuştum bir sıkıntı olmayacağını hapşırabilecegimi söylemişti korkmayın
Evet o bende de var pamuklu kulak çubuğu en yakın arkadaşım oldu hiç yanımdan ayırmıyorum :)Bende sordum hapşırabilirsin dedi :)
Bende bide burun akıntısı başladı nezle gibi.. :/
Normal yiyip içebilirsin herşeyi.2 kez oldum hiç ağrım olmadı hiç.ama biraz naz yapıp 10 gün eşime baktırdım kendimiYemek içme nasıl oluyor bende olmayı düşünüyorum. Ben ev hanımıyım ev temizliği yemek işi nasıl olacak ağrım çok olacak mı
Teşekkürler,Gecmis olsun twety. Kemiğini kırdılar senin. Bende olmak isteyrum ama korkayrum
Ben de sizle aynı durumdayım ya deriniz kalınmıydı yanlarına dikiş attılar mı benim de 8. Günüm hem burnum çok şiş hem de kalkık duruyo delikleri de eşit değil gibi ödemlerimi de çok geç atıyorum nedense ya yüzüm hala baya şiş ve göz altım mor sizin kendimi tanıyamıyorum ödemler geçince inşallah çoğu düzelir bol bol masaj yapıcam ve dua edicem artık başka yapabileceğim bir şey yokBugün 11.günüm burnum bayagı şiş ucu tombul inşallah böyle kalmaz,
Ne zaman inecek acaba ?
Evet kalın deriliydi, yanlardada dikiş var,Ben de sizle aynı durumdayım ya deriniz kalınmıydı yanlarına dikiş attılar mı benim de 8. Günüm hem burnum çok şiş hem de kalkık duruyo delikleri de eşit değil gibi ödemlerimi de çok geç atıyorum nedense ya yüzüm hala baya şiş ve göz altım mor sizin kendimi tanıyamıyorum ödemler geçince inşallah çoğu düzelir bol bol masaj yapıcam ve dua edicem artık başka yapabileceğim bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?