Burun estetıgı günlüğüm

Arcsedos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
134
1
96
35
İstanbul
Selam kizlar Ayin 8inde burun estetigi oldum. Forumda okudugum kadariyla korkan cok arkadas var. En bastan anlatmak istedim. Oncelikle yorumlari okuyarak kendimi korkutmustum sonra ustune dusup birde burnumu kirinca bu burunla yasanmaZ dedim ve arkdasmn onerisiyle doktorumun muayenehanesine gittim.guzelce konustm derdimi anlattm. Benim yuzum falan cok kucuk dktorum sana kucucuk bi burun gider dedi bnde kucuk ve dogal istedm. Neyse ameliyat gunu geldi hic bi heyecan yok ablam cok saskiin falan :)) sonra damaryolu actilar falan ben hala gülüyorum. Normalde cesart ignesi vururlarmis herkese ama doktor geldi gerek yok dedi :)) hatta nrkozu verirlerken falan bayiltamazsiniz beni falan diye espri bile yapiodum ve sonra beyaz isiklar :)) uyandgmda odadaydim. Hala basimda sedaaaaa diye sayiklayan bi ton insan :)) buarada narkozluyken cok kufur etmisim doktorlara :)) sonra kendime geldim boyle yandan tilkiye onden domuzcuga benziorum falan Hicbisekilde agrim olmadii .sadece 2.gun yuzum acayip morardi ve sisti ama bunlarin hepsi gecici biliyordum hizla inmeye basladi . Hicbisekilde doktorun verdigi agri kesiciyi kullanmadim agrim yoktu. Daha sonra herkesn korktugu tampon olayi kadar komik bi durum yok ya bayilicam Aksiyon yasicam diye beklerken bayilmadim sonra kalip cikti doktorumun yaninda aynaya baktigimda ilk sözüm " AVATARA BENZIYORUM " daha sonra masaj verdi o gunden beri duzenli yapiyorum.. geldi gectii 20.gunum sisken bile burnum küçük :)) KORKULACAK HIÇBIRŞEY YOK ARKADASLAR BIRAZ OLSUN YARIMCI OLDUYSAM NE MUTLU BANA

Benim 4. Günüm çok lanet bi süreçmii :/ sigara içtim ben bugün. Ama tampon fln hiçbişi yok bende. Rahatım. Hava giriyo burnuma. 2. Ameliyatım benim. Ama bu seferki daha zor geçiyo.

Bende bugun taburcu oldum arkadaslar cok sukur iyim ama sismeye basladi gozlerim filan ama acim agrim yok..sirtim bile daha cok acio 24 saat hast.yattigim icin put gibi..burnum acimio sadece sisim birzcktaa mor

Benim 4. Günüm çok lanet bi süreçmii :/ sigara içtim ben bugün. Ama tampon fln hiçbişi yok bende. Rahatım. Hava giriyo burnuma. 2. Ameliyatım benim. Ama bu seferki daha zor geçiyo.

Ben gunde 1 paket icen birisiydim asiri bagimliyim tat almadigim icin ilk 1 hafta icmedim beni taniyan herkes soktaydi o derece sonra koku aldgm an yaktim bitane sadece iyilesmesini geciktiriyor canim. Sabret 1 haftadan sonra rahat edersin. 2. Ameliyat tecrubem yok ins kisa zamanda duzelirsin :))

Bende bugun taburcu oldum arkadaslar cok sukur iyim ama sismeye basladi gozlerim filan ama acim agrim yok..sirtim bile daha cok acio 24 saat hast.yattigim icin put gibi..burnum acimio sadece sisim birzcktaa mor

Gecmis olsun sis morluk gayet normal benimde anlattgm gibi agrim sizim olmadi 1 haftayi atlat hersey duzeliyorr :))

Haklısın. Bende tıkanıklık yok ama. Hava giriyo. Tampon yok. Sadece alçı var. Zararlı tabi ki. İlki nefes alamadığım içindi, ameliyat başarılı geçmedi, üstünden 5 sene geçti, tekrar olucakken estetikte olsun bare dedim. Aslında beğenirdim burnumu, değişiklik istedim sadece :)
Teşekkür ederim yorumun için.

Rica ederim canim. Valla nefes alabiliyorsan sorun yok. Benimde sag tarafmda full kemik vardi kemik buyumesi vardi acayip uzundu suan sisken bile kucucuk cok memnunum ins zamanla daha guzel olur buruncuklarimizz :)))

Bayanlar kac gun sora ise baslarim sizce yarin ndoktora sormayi unutmamam gereken bi suru sey var bide uyuyamiorum on dk uyuyup uyaniorum tam dalamiorum uykuya sizinde olemi oldu ..dort kerede hapsurdum malesef ilac saatimi bekliorum hapsurmayi engelliyo :/ beynim sarsildi valla

Benim 1 hafta sonra kalibim cikti ertesi gun ise basladim. Ama ofiste calistigim icin sıkıntı olmuyor. Kosturmacali isin varsa yat donlen derim daha yenisin toparlanman gerekk. Ayrica uyuyamama durumunu bende yasadim sabahi iple cekerdim :)) hapsurman gayet dogal ama agizdan hapsurmaya ozen goster hicbi sıkıntı olmuyor :))

Kosturmali bi isim yok ofiste oturuorum persembe oldum bugun 4. Gunum yani sence sali gunu ise gitmimmi alcim cumartesi cikicak tamponum dun alindi

Kosturmali bi isim yok ofiste oturuorum persembe oldum bugun 4. Gunum yani sence sali gunu ise gitmimmi alcim cumartesi cikicak tamponum dun alindi

Bu hafta dinlen diger pazartesi basla bence uykusuzluktan cok zorluk cekersin. Hem daha 4 gun cok yeni sogukta durmaman lazim otobuslerde falan burnunu koru cok dikkat et

Bu hafta dinlen diger pazartesi basla bence uykusuzluktan cok zorluk cekersin. Hem daha 4 gun cok yeni sogukta durmaman lazim otobuslerde falan burnunu koru cok dikkat et

Anladim canim servisim var allahtan yoksa otobuse cesaret edemem binmeye korkarim doktorum yatma surekli evde gez otur dedi dik yat dedi yatcain zaman sicakta durma dedi odemin artmasin die bakalm bi sali gunu olsunda iyi hissedersem bi ugrarim ise:) skldm evde cok

Kiyamam sende benim gibi :) ama uzulmeyi birak artik bak fistik gbi olduk onu düşün sen : D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…