Burun estetiği hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi osse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

osse

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2013
1
0
16
İstanbul
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, burun estetiği ile ilgili Şubat 2013 tarihinde olduğum ameliyat sonrası ve görüntülerimi sizlerle paylaşmak istedim. Deviasyon, burun kemiği çatlağı, burun etleri ve sinüzit şikayeti nedeniyle gerçekleşen operasyonumu yapan doktorum Sn. Emre İlhan' a tekrar teşekkür ediyorum.

gerçekten çok doğal ve oldukça ıyı görünüyor.darısı basıma insallah

Burun estetiği olmak isteyen veyahutta revizyon düşünen sevgili arkadaşlarım,

Burun estetiği olmak sıkıntılı ve zahmetli bir olay değil,sadece sabır gerektiriyor,benim gibi sabırsızsanız sonuca hemen ulaşmak istiyorsanız en azından sabırlı olmayı öğreniyorsunuz.
Burun yüze baktığınızda önemli ve yüzün tam ortasında yer alan bir organ olması sebebiyle estetik olmayı düşündüğünüzde doktor seçimi yaparken fiat kısmını en son düşünmenizi tavsiye ederim.Çünkü ilk etapta önemli olan fiat değil,doktor ile olan iletişiminiz,sizin ne istediğinizi anlayabilmesi,uygulayabilmesi ve mesleki tecrübesi.
Özellikle yapmış olduğu burunları görmenizi şiddetle tavsiye ederim,
Ben iki kere burun estetiği olmuş biri olarak bu platformda yazıyorum iş hayatınada ara vermiş olmamdan dolayı ve yazmayı sevmemde etken tabii,hergün hemen hemen burdayım,
ilk estetiğimi plastik cerraha oldum ben,hem de yazın.yazın burun estetiği olmamın güneş gözlüğü takamamdan başka olumsuz etkeni olmadı.hep siperlikli şapka taktım.
sorun mevsim değildi bende.
Burnumda hem estetik görüntüsünde sıkıntı vardı bana göre,hemde nefes almamda sorun vardı.Yani deviasyon vardı,
İlk doktorum bunları hallettiğini söyled,
ama maalesef halledememiş,iki ayda burnumun gövdesi çöktü.Ben ilk ameliyatımı olurken fiatı önceliğime oturrtum,dedim ki kendi kendime ne olacak ya kötü yapacak değil ya,
ama kazın ayağı öyle olmadı işte.
ikinci burun estetiği olmak zorunda kaldım.birde ilk doktorum iki ay kontrollerinden sonra bir daha beni çağırmadı,ben memnun olmamamı ona söyleyemedim bile,çünkü iletişim kuramadık,
sonra ikinci burun estetiği oldum.Bu doktorum kbb uzmanı Abdülkadir Göksel,işini çok seviyor,hastasıyla resmen arkadaş oluyor,ve onu ararken ya da msg whats upp tan yazarken ay doktor rahatsız olacak şimdi endişesi taşımadım hiç,o yakınlığı veriyo hastalarına,deviasyonumu aldı ,nefes alabiliyorum,burnum doğal ve tam istediğim gibi,bir sene oldu hala caddeye indiğimde ararım randevu alırım ve burnumu doktoruma gösteririm,ben çok memnun kaldım,bunu gerçekten laf olsun diye söylemiyorum,iyi bir doktor,kendisine her zaman tşk ediyorum,
sadece içimden geldi sizlerle tekrar paylaşmak istedim,:)

Başarılı bir ameleyat olmuş güle güle kullanın.. Ben de 2008 senesinde kulak burun boğaz doktoruna olmuştum sağlığımı öncelikli olarak düşünerek ancak şu anda nefes alma kalitem eskisinden daha kötü ne yazıkki...

tşk ederim iyi dileklerin için,bir sene oldu ben olalı,şu an için bir sıkıntım yok,nefes alabiliyorum,umarım ilerde dorun yaşamam,pek sanmıyorum ama:)
doktorunuza gittinimiz mi,bildiğim kadarıyla deviasyonlar tkrarlanabiliyormuş belki öyle bir şey mi oldu sizde acaba?

Şimdi bu konuya bu yorum ne alaka diyeceğim
Zaten sizin bahsettiğiniz doktordan memnun olduğunuzu sağır sultan bile duymuştur emin olun. Her topikte alakalı yada alakasız doktorunuzu övdüğünüzü görmekten artık çok sıkıldımmmm. Anladık memnunsunuz... Ama bir kere söylenir iki kere söylenir hadi bilemedin üç
Konu sahibi arkadaşım çok hoş olmuş burnunuz.

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar
Ben 3 yıl evvel İzmir de talihsiz bir burun ameliyatı oldum. Malesef çok iyi sonuçlarla karşılaşamadım. Hatta burnum çok daha kötü bir hal aldı. Ben kendim de hemşire olduğum halde İlk amelliyatı yapan doktoru seçerken çok cahilce davrandım. İyi araştırmadım. Daha sonra İstanbul da özel bir hastanede ameliyathane hemşireliği yapan bir arkadaşım sayesinde Dr Abdulkadir Göksel ile tanışma şansım oldu. Arkadaşım kendisi ile ameliyatlara girdiğini ve bu konuda çok başarılı olduğundan bahsetti. Revizyon ameliyatları her zaman ilk Rinoplasti ameliyatından çok daha zordur. Çünkü ilk seferinde Dr ne ile karşılaşacağını bilir fakat malesef revizyonda aynı şey söz konusu değildir. Başka birinin bozduğu birşeyi düzeltmek için yaparsın ve ne ile karşılaşacağını bilemezsin. Bu yüzden iyinin iyisini bulmak zorundasındır.
Dr Abdulkadir Göksel in Cadde Bostanda ki muayenehanesine gittim ve bilmiyorum neden daha ilk gördüğüm anda onun bana yardım edebileceğine ikna oldum. Bir sürü KBB ci ile görüşmiştüm ama Dr Abdulkadir Göksel le tanıştığımda hepsinden vazgeçtim.
Sonunda Central Hospital de ameliyat oldum. Önceki ameliyattan burnumu onaracak doku kalmadığından Dr um kulağımdan doku aldı ve bana resmen yeni bir burun yaptı.
Şu anda ameliyatımın üzerinden 3 ay geçti. Burnumun ödemleri iniyor ve gün geçtikçe daha da güzelleşiyor. Artık fotoğraf çektirebiliyorum, yan profil verebiliyorum, biriyke konuşurken burnuma bakıyor korkusu yaşamıyorum.
Sevgili hanımlar burun yüzümüzün tam ortasında be hiçbirşey ile gizlenemeyen bir organımız malesef. Herhangi br rahatsızlığınız varsa benim Dr um gibi çok iyi bi dr seçmenizi tavsiye ediyorum. Bunun ne parayla nede başka birşeyle bir ölçümü yok. Daha ucuza bulduğunuz doktor ilk ameliyat sonunda başarısız olduğunda zaten ikinci ameliyatı yine ona olmak istemiyorsunuz. İkinci bir ameliyatı ikinci bi dr a ikinci bir ücrete oluyorsunuz bu yüzen ki paraya acımayın :)
ve mutlaka Rinoplasti gibi bir düşünceniz varsa Dr Abdulkadir Göksel ile tanışın...
Sevgiler.

Yeni üye, dört farklı topikte dört aynı yorum.
Reklam kokan hareketler bunlar. Bu tarz yorumları gördükçe güvenim sarsılıyor.

Valla daha evvel sadece okurdum forumu ama hanımlara yardımcı olmak adına mutluluğumu heryerde paylaşıyorum. Reklam yaptığımı düşündünüz sanırım da ben istediğim seye sahip oldum zaten. Bundan sonra söylediklerim sizler içindi.

Redbutterfly'a katiliyorum. Bir insan bir foruma girer girmez ayni mesaji kopyalayarak farkli konu basliklarinda neden yazar? Memnunsaniz bir yerde soyler gecersiniz? Bu kadar abartmanin arkasinda ben de reklam kaygisi oldugunu dusunuyorum.

doktor bey hiçbişeyim diil isteyen herkese önceki ve sonraki burnumu gösterebilirim. beni nasıl bişeyden kurtardığını görseydiniz kendisini neden bu kadar tavsiye etmekte ısrarcı olduğumu anlardınız. benim gibi zor durumda olan aynaya baktığında mutsuz olan herkes görsün diye farklı topiklere yazdım. dediğim gibi isteyen herkesle iletişime girebilirim. Ayrıca bence hiç de reklama ihtiyacı yok :) ikinci defa ameliyat olmanın ne demek olduğunu ancak olanlar bilir. İlk ameliyatta çektiğin acının boşa gittiğini görmek. Bunu kimsenin yaşamasını istemem.

Ecemali siz Goksel Bey'e oldugunuz ameliyattan duydugunuz memnuniyeti Goksel Bey'in hasta yorumlari sayfasinda zaten fazlasi ile paylasiyorsunuz. Neden burun estetigi ile ilgili acilan her sayfada Goksel bey ile ilgili yorumda bulunuyorsunuz? Goksel bey hakkinda bilgi almak isteyen forum uyeleri zaten ilgili sayfalara gidip yorumlari okuyacaklardir. Hangi sayfayi okuyacak olsak sizin Goksel bey hakkindaki mesajlarinizi goruyoruz. Memnunsunuz ve tavsiye ediyorsunuz bunu tum forum uyeleri cok net anladi. Bundan sonra yorumlariniza Goksel Bey'in hasta yorumlari sayfasinda devam etmenizi rica ediyorum. Tesekkurler.

Valla aynen katılıyorum :))

Duygularıma resmen tercüman olmuşsun canım.
Mesela bir doktor hakkında bilgi almak için ilgili topiğe giriyorum hoooop aynı kişi,aynı yorum, aynı tavsiye.Herhalde düşüneceğim en son kişi bu doktor olacak.

Symraa merhaba, Goksel bey cok iyi bir doktor kendisinin reklama da ihtiyaci yok. Ameliyatinin iyi gecmesine sevindim Goksel beyin hastalari zaten genel olarak iyi yorumlard bulunuyorlar. Tecrubeni paylasman biz doktor secimini yapmaya calisan forum uyeleri icin de cok faydali ancak bence burada doz onemli heryerde ayni kisiden ayni mesaji gormek insanlarin kafasinda benim ve Redbutterfly'in oldugu gibi acaba reklam icin mi bu mesajlar yaziliyor sorusunu uyandirabilir. Bu durumda insanlar vermek istediginiz mesajdN uzaklasir. Kisa bir memnuniyet mesaji ameliyat oncesi ve sonrasi fotografi bizler icin cok daha faydali olabilir. Tesekkurler.

Madem çok memnunsunuz konu sahibinin konusunu baltalamayın gidin bu arkadaşımız gibi fotolarınızı paylaşın, doktorunuzun adını belirtin bizde yorum yapalım.Ama orda burda değil sizin konunuzda...

Ecemali, Goksel beyden cok memnunsun, orasi net. Fakat yukaridaki mesajda oldugu gibi aslinda Goksel Bey'e zarar veriyor da olabilirsin. Cunku heryerde her konuda senin mesajlarin artik uyelerde negatif bir tepki olusmasina sebep oluyor. Selamlar

Ecemali, Goksel beyden cok memnunsun, orasi net. Fakat yukaridaki mesajda oldugu gibi aslinda Goksel Bey'e zarar veriyor da olabilirsin. Cunku heryerde her konuda senin mesajlarin artik uyelerde negatif bir tepki olusmasina sebep oluyor. Selamlar

Evet Ecemali bencede doktoruna zarar veriyor olabilirsin.Herşey dozajında olmalı.Senin yorumlarını okudukça bana ters tepki veriyor mesela.Kusura bakma ama ben senin aleni bir şekilde reklam yaptığını düşünüyorum ve bu doktorada sırf senin yorumların yüzünden güvenmiyorum.Çünkü her konuda, konuyla alakası olmadan doktorunu övüyorsun.Yani şu kkda ecemali hangi doktordan memnun diye bir anket yapsak herkes daha diğer şıklara bakmadan Göksel bey şıkkını işaretler o derece yani

mesela hangi alakası olmayan konuda doktorumu övüyorum öğrenebilirmiyim,ben burun estetiği bölümünde kendi tecrübemi yazıyorum,benim anlamadığım neden bunun altında hep farklı birşeyler olduğunu düşünüyorsunuz,üstelik kendi grubumuzda yazıyorum,ya da başarılı burun estetiği başlığında,yani alakasız derken neyi kastediyorsun?
elbette bir anket olsa herkes memnun olduğu tecrübe ettiği doktoru işaretler,neden başkasını işaretlesin ki.!!!!
benim profilimde resimlerim mevcut,reklam yapmaya ne benim ihtiyacım var nede doktorumun reklama ihtiyacı var.Ben sadece başımdan geçen başarılı burun estetiğiyle ilgili yazılar yazıyorum,burda herkesin yaptığı gibi,art niyet aramaktan vazgeçin,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…