Burun estetiği hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi osse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kartanesi,redbutterfly burun estetiği başlığı sence kendi doktorumla ilgilitecrübemi anlatmam için yeterlideğil mi?
siz editörmüsünüz,yani sizlermi hangi başlıkta yazacağımıza karar vereceksiniz.
alakası olan başlıklarda yazdığımızı görmüyormusunuz,
isteyen istediği doktoru tercih eder,birçok arkadaş kendi gruplarının dışında tecrübe ettikleri doktorlarla ilgili yazılar yazarken Göksel bey ile ilgili yazılan yazılar nedense çok fazla reklam tepkisiyle karşılaşıyor ben esas onun nedenini merak ediyorum,
relax olun ve sadece tecrübelerimize kulak verin,altında başka birşey aramayın.Ben iki kere burun estetiği oldum bu kadar yazı yazmam,yorum yapmam gayet normal,

tşk ler..

Ecemali, Osse isimli uye konusunu acmis, memnuniyetini dile getirmis, Emre Bey'e tesekkur etmis, resimlerini paylasmis, kendisine tesekkur ediyoruz. Isterseniz ayni Osse'nin yaptigi gibi kendinize bir sayfa acin yorumlarinizi orada paylasin. Isteyenler sayfaniza girip okurlar. En azindan size boyle mesajlar da gelmemis olur. Mesajlarinizda art niyet aramak dogru bir yorum degil, sizin mesajlarinizi okumaktan yorulduk, dogrusu bu.

Elbette editör değiliz.Demek istediğimiz sanırım anlamıyor yada anlamamazlıktan geliyorsun.Mesela sana en basit örneği vereyim. Bu konuda arkadaşımız doktorunun ismini ve fotolarını paylaşmış sende beğendiğini yazmışsın ama ardından alakasız bir şekilde sana herhangi bir soru sorulmadan paaat kendi doktorunu anlatmaya başlamışsın.Bizim tepkimiz buna.Doktoruna ciddi anlamda zarar veriyorsun bence.Bence doktorunun sayfasında daha çok vakit geçirmelisin.Emin ol forumda bizim gibi düşünen çok insan var.

ossenin açmış olduğu grup başlığı emre ilhan burun estetiği olsa bir bakıma haklı olabilirsniz.ama konu başlığı '' BURUN ESTETİĞİ ''
bu nedenle yazdım,herkes istediği herşeyi düşünebilir arkadaşlar,kimsenin fikrini değiştiremezsiniz,
anladığım kadarıyla sizler beni düşünüyorsunuz,çok tşk ederim alakanız için,

iyi geceler

Osse burnun çok güzel olmuş canım. Şişlikler indikçe daha da güzel görünüyor. Ben ilk aylarda bile beğenirken şimdi daha çok seviyorum burnumu :)

Kızlar uzundur bu foruma girer okurum ve birçok kez yorum da yaptım. Ben de doktorumu hem tavsiyeyle hem de buradan araştırarak buldum. Bırakın isteyen istediği yerde kendi deneyimlerini paylaşsın. Ben Allahtan revizyon olmadım ama revizyon olmamak için ilk defada doğru doktoru bulmak önemli. Bu konuyu osse açmış ve burnu da çok güzel olmuş. Birsürü başka doktora da ameliyat olanlar var onlarda deneyimlerini paylaştıkça herkes faydalanacak. Neden birbirinize karışıyorsunuz hiç anlamadım. Hazır açılmış konu var, herkes paylaşsın burunla ilgili deneyimini.

Osse,burnunuz cok guzel cok dogal olmus tabi en onemlisi saglik problemi ve kaliteli nefes alabilmek:)

Ya bi de şöyle bişey var bende doktorumu övüyorum ben doktorun adını burdan yazdığımda sonuçta bana sormadan gidip doktoruma ulaşabilirler adımı da bilmiyorlar doktor benim gönderdiğimi nerden anlıcak bu işten nasıl bi çıkarım olabilir ki anlamadım bende bazen yanlış anlaşılacak diye çekiniyorum ben çok memnun kaldığım için doktorum için ne yapsam azdır doktoruma özel hediye bile tasarladım o kadar memnun kaldım ki elimden geleni de yaparım :)

ben de anlamadım ki neden bu kadar farklı imalar yapılıyor,herkes memnun kaldığı doktoruna olan duygularını süreçleri burda paylaşıyor,ama bazı arkadaşlar,reklam yapmakla itham ediyor,alakası yok,biraz rahat olsalar,bu kadar tepkiler vermeseler bizde rahat rahat doktorlarımızı anlatsak.herkes öğürce kararlarını verse...

diagonal,zaten başlıkta '' burun estetiği'' dolayısıyla dediğin gibi herkes burda tecrübesini paylaşsın.Ben iki kere oldum.Revizyondan memnun kaldım ve anlatıyorum,ama tepkilere acayip şaşırıyorum,özelden bile msg atıyorlar,rahat olun arkadaşlar,rica ediyorum,rahatta bırakın..

kendi doktoruma ve sonrasında bir çok doktora gittim. Benim burun yapım biraz ince, ortadaki kemiği sağa eğimli bırakmış sevgili doktorum dolayısıyla bir tarafından nefes alamıyorum... Yeni bir ameleyat olmaya da cesaretim yok böyle idare ediyorum. Tavsiyem bu işe girişmek isteyen kişilerin çok iyi araştırma yapması ve sonrasında karar vermesi...

çok haklısın canım,ama gene de bilinçli olduğundan doğru doktoru bulacağından eminim,

tesekkurler cnm

Burnun cok harika olmus.. 1 ay sonra bende Emre ilhana amelyat olacam korkuyorum ve heycanliyim bakalim ne olacak merakla bekliyorum bende resim koyacagimm )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…