Duygularıma resmen tercüman olmuşsun canım.
Mesela bir doktor hakkında bilgi almak için ilgili topiğe giriyorum hoooop aynı kişi,aynı yorum, aynı tavsiye.Herhalde düşüneceğim en son kişi bu doktor olacak.
mesela hangi alakası olmayan konuda doktorumu övüyorum öğrenebilirmiyim,ben burun estetiği bölümünde kendi tecrübemi yazıyorum,benim anlamadığım neden bunun altında hep farklı birşeyler olduğunu düşünüyorsunuz,üstelik kendi grubumuzda yazıyorum,ya da başarılı burun estetiği başlığında,yani alakasız derken neyi kastediyorsun?
elbette bir anket olsa herkes memnun olduğu tecrübe ettiği doktoru işaretler,neden başkasını işaretlesin ki.!!!!
benim profilimde resimlerim mevcut,reklam yapmaya ne benim ihtiyacım var nede doktorumun reklama ihtiyacı var.Ben sadece başımdan geçen başarılı burun estetiğiyle ilgili yazılar yazıyorum,burda herkesin yaptığı gibi,art niyet aramaktan vazgeçin,
kartanesi,redbutterfly burun estetiği başlığı sence kendi doktorumla ilgilitecrübemi anlatmam için yeterlideğil mi?
siz editörmüsünüz,yani sizlermi hangi başlıkta yazacağımıza karar vereceksiniz.
alakası olan başlıklarda yazdığımızı görmüyormusunuz,
isteyen istediği doktoru tercih eder,birçok arkadaş kendi gruplarının dışında tecrübe ettikleri doktorlarla ilgili yazılar yazarken Göksel bey ile ilgili yazılan yazılar nedense çok fazla reklam tepkisiyle karşılaşıyor ben esas onun nedenini merak ediyorum,
relax olun ve sadece tecrübelerimize kulak verin,altında başka birşey aramayın.Ben iki kere burun estetiği oldum bu kadar yazı yazmam,yorum yapmam gayet normal,
tşk ler..
Elbette editör değiliz.Demek istediğimiz sanırım anlamıyor yada anlamamazlıktan geliyorsun.Mesela sana en basit örneği vereyim. Bu konuda arkadaşımız doktorunun ismini ve fotolarını paylaşmış sende beğendiğini yazmışsın ama ardından alakasız bir şekilde sana herhangi bir soru sorulmadan paaat kendi doktorunu anlatmaya başlamışsın.Bizim tepkimiz buna.Doktoruna ciddi anlamda zarar veriyorsun bence.Bence doktorunun sayfasında daha çok vakit geçirmelisin.Emin ol forumda bizim gibi düşünen çok insan var.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, burun estetiği ile ilgili Şubat 2013 tarihinde olduğum ameliyat sonrası ve görüntülerimi sizlerle paylaşmak istedim. Deviasyon, burun kemiği çatlağı, burun etleri ve sinüzit şikayeti nedeniyle gerçekleşen operasyonumu yapan doktorum Sn. Emre İlhan' a tekrar teşekkür ediyorum. Eki Görüntüle 679308 Eki Görüntüle 679339 Eki Görüntüle 679340
Elbette editör değiliz.Demek istediğimiz sanırım anlamıyor yada anlamamazlıktan geliyorsun.Mesela sana en basit örneği vereyim. Bu konuda arkadaşımız doktorunun ismini ve fotolarını paylaşmış sende beğendiğini yazmışsın ama ardından alakasız bir şekilde sana herhangi bir soru sorulmadan paaat kendi doktorunu anlatmaya başlamışsın.Bizim tepkimiz buna.Doktoruna ciddi anlamda zarar veriyorsun bence.Bence doktorunun sayfasında daha çok vakit geçirmelisin.Emin ol forumda bizim gibi düşünen çok insan var.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, burun estetiği ile ilgili Şubat 2013 tarihinde olduğum ameliyat sonrası ve görüntülerimi sizlerle paylaşmak istedim. Deviasyon, burun kemiği çatlağı, burun etleri ve sinüzit şikayeti nedeniyle gerçekleşen operasyonumu yapan doktorum Sn. Emre İlhan' a tekrar teşekkür ediyorum. Eki Görüntüle 679308 Eki Görüntüle 679339 Eki Görüntüle 679340
Kızlar uzundur bu foruma girer okurum ve birçok kez yorum da yaptım. Ben de doktorumu hem tavsiyeyle hem de buradan araştırarak buldum. Bırakın isteyen istediği yerde kendi deneyimlerini paylaşsın. Ben Allahtan revizyon olmadım ama revizyon olmamak için ilk defada doğru doktoru bulmak önemli. Bu konuyu osse açmış ve burnu da çok güzel olmuş. Birsürü başka doktora da ameliyat olanlar var onlarda deneyimlerini paylaştıkça herkes faydalanacak. Neden birbirinize karışıyorsunuz hiç anlamadım. Hazır açılmış konu var, herkes paylaşsın burunla ilgili deneyimini.
Ya bi de şöyle bişey var bende doktorumu övüyorum ben doktorun adını burdan yazdığımda sonuçta bana sormadan gidip doktoruma ulaşabilirler adımı da bilmiyorlar doktor benim gönderdiğimi nerden anlıcak bu işten nasıl bi çıkarım olabilir ki anlamadım bende bazen yanlış anlaşılacak diye çekiniyorum ben çok memnun kaldığım için doktorum için ne yapsam azdır doktoruma özel hediye bile tasarladım o kadar memnun kaldım ki elimden geleni de yaparım :)
Kızlar uzundur bu foruma girer okurum ve birçok kez yorum da yaptım. Ben de doktorumu hem tavsiyeyle hem de buradan araştırarak buldum. Bırakın isteyen istediği yerde kendi deneyimlerini paylaşsın. Ben Allahtan revizyon olmadım ama revizyon olmamak için ilk defada doğru doktoru bulmak önemli. Bu konuyu osse açmış ve burnu da çok güzel olmuş. Birsürü başka doktora da ameliyat olanlar var onlarda deneyimlerini paylaştıkça herkes faydalanacak. Neden birbirinize karışıyorsunuz hiç anlamadım. Hazır açılmış konu var, herkes paylaşsın burunla ilgili deneyimini.
tşk ederim iyi dileklerin için,bir sene oldu ben olalı,şu an için bir sıkıntım yok,nefes alabiliyorum,umarım ilerde dorun yaşamam,pek sanmıyorum ama:)
doktorunuza gittinimiz mi,bildiğim kadarıyla deviasyonlar tkrarlanabiliyormuş belki öyle bir şey mi oldu sizde acaba?
kendi doktoruma ve sonrasında bir çok doktora gittim. Benim burun yapım biraz ince, ortadaki kemiği sağa eğimli bırakmış sevgili doktorum dolayısıyla bir tarafından nefes alamıyorum... Yeni bir ameleyat olmaya da cesaretim yok böyle idare ediyorum. Tavsiyem bu işe girişmek isteyen kişilerin çok iyi araştırma yapması ve sonrasında karar vermesi...
burun estetiği olmak isteyen veyahutta revizyon düşünen sevgili arkadaşlarım,
burun estetiği olmak sıkıntılı ve zahmetli bir olay değil,sadece sabır gerektiriyor,benim gibi sabırsızsanız sonuca hemen ulaşmak istiyorsanız en azından sabırlı olmayı öğreniyorsunuz.
Burun yüze baktığınızda önemli ve yüzün tam ortasında yer alan bir organ olması sebebiyle estetik olmayı düşündüğünüzde doktor seçimi yaparken fiat kısmını en son düşünmenizi tavsiye ederim.çünkü ilk etapta önemli olan fiat değil,doktor ile olan iletişiminiz,sizin ne istediğinizi anlayabilmesi,uygulayabilmesi ve mesleki tecrübesi.
özellikle yapmış olduğu burunları görmenizi şiddetle tavsiye ederim,
ben iki kere burun estetiği olmuş biri olarak bu platformda yazıyorum iş hayatınada ara vermiş olmamdan dolayı ve yazmayı sevmemde etken tabii,hergün hemen hemen burdayım,
ilk estetiğimi plastik cerraha oldum ben,hem de yazın.yazın burun estetiği olmamın güneş gözlüğü takamamdan başka olumsuz etkeni olmadı.hep siperlikli şapka taktım.
Sorun mevsim değildi bende.
Burnumda hem estetik görüntüsünde sıkıntı vardı bana göre,hemde nefes almamda sorun vardı.yani deviasyon vardı,
ilk doktorum bunları hallettiğini söyled,
ama maalesef halledememiş,iki ayda burnumun gövdesi çöktü.ben ilk ameliyatımı olurken fiatı önceliğime oturrtum,dedim ki kendi kendime ne olacak ya kötü yapacak değil ya,
ama kazın ayağı öyle olmadı işte.
Ikinci burun estetiği olmak zorunda kaldım.birde ilk doktorum iki ay kontrollerinden sonra bir daha beni çağırmadı,ben memnun olmamamı ona söyleyemedim bile,çünkü iletişim kuramadık,
sonra ikinci burun estetiği oldum.bu doktorum kbb uzmanı abdülkadir göksel,işini çok seviyor,hastasıyla resmen arkadaş oluyor,ve onu ararken ya da msg whats upp tan yazarken ay doktor rahatsız olacak şimdi endişesi taşımadım hiç,o yakınlığı veriyo hastalarına,deviasyonumu aldı ,nefes alabiliyorum,burnum doğal ve tam istediğim gibi,bir sene oldu hala caddeye indiğimde ararım randevu alırım ve burnumu doktoruma gösteririm,ben çok memnun kaldım,bunu gerçekten laf olsun diye söylemiyorum,iyi bir doktor,kendisine her zaman tşk ediyorum,
sadece içimden geldi sizlerle tekrar paylaşmak istedim,:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?