- 21 Kasım 2014
- 247
- 81
- 38
- Konu Sahibi BektasKoyuAssos
-
şahsen ben 6 dk da yaptırmak istemezdim. o ne oyle aceleye getirmiş gibi :) şöyle detaylıca uğraşsınlar isterim. hatta tekrar tekrar dönüp bişeyi eksik yaptık mı diye kontrol etmelerini isterim. çok mu pimpirikliyim ne :)
Merhaba,
İşlemin bu kadar çabuk bitmesinin nedeni, basit burun estetiği yani burnun ucunu kaldırmaya yönelik bir operasyon olmasıdır. Cerrahın el becerisinin, operasyon sırasında bulunan ekibin pratik ve çözüm odaklı çalışmasının, bu 6.5 dakikaya etkisi bulunuyor. Hastaya en kısa zamanda makul ve formunda bir burun kazandırmayı amaçlıyorlar. Bu şekilde hem zamandan tasarruf ediyorsunuz, hem kesi yapılmadığı için olası operasyon risklerini bertaraf ediyorsunuz, hem de iyileşme süresi de aynı oranda kısalmış oluyor. Endişe etmeyiniz, tıpkı diğer ameliyatlarda olduğu gibi basit burun estetiğinde de titizlikle, kontrollü bir şekilde çalışılıyor...
Bu tür çalışmalar keşke daha çok duyulsa.akciğer ve kalp rahatsızlıklarım nedeniyle semptum deviasyonu şikayetiyle rinoplasti ameliyatı olmak zorunda kaldım.burnum o kadar küçültüldüki sadece ilerleyen yaşlarımda çökme düşme olmaması için dua ediyorum.ve videoda doktorun dediği gibi yaş olayını rinoplasti yapan hiçbir doktorun hesaba kattığını düşünmüyorum.bu kadar küçük ve kalkık burun yaş ilerledikçe zaten artık olmayan hayatımı zindan eder ancak.keşke daha önce bilsek böyle çalışmaları.daha çok duyulsa ve ameliyat olmak istemeyen daha çok kişiye ulaşsa.duyulmadığı için çözümü rinoplastilerde bulup geri dönüşü olmayan hatalara düşüyoruz.erken keşfetmiş olsaydım muhakkak denerdim.artık herkese bu tedaviden bahsederim sayenizde.paylaşım için teşekkürler
revizyon yapılıyor mu kliniğinizde?
Merhaba,
Revizyon tedavileri cerrahi operasyonlar içerisinde en zor ve riskli ameliyatlardır. Rinoplasti ameliyatlarıyla alakalı olarak düşündüğünüz ve eklediğiniz konulara katılıyor fakat "zaten artık olmayan hayatım" kısmına katılmıyoruz. Hayat elbette zorluklarla dolu, belki de bu zorluklar olmasa, kıymetini değerini bilemeyeceğiz. Lütfen kliniğimize gelin ve burnunuz için neler yapabilir, değerli hocalarımız değerlendirsin. Özel mesajla İSİM, SOYİSİM, TELEFON bilgilerinizi yollarsanız, en kısa zamanda randevu planlaması için arkadaşlarımız sizi ararlar.
bulent bey merhaba size bisey danismak isterim cok basit bir revizyon ameliyati gecrcegmi dusunerek 4 ay once calistgm hastanede ameliyat oldum ama doktorum burunumu 4 yerden kirip tekrar sekil verip tirkish delihgt teknigi uygilamis aslinda hic gerek yoktu cnku ilk ameliyatimdan kalan iki kucuk kemik tirtigi vardi burun ucu kaldirlcakti tekrardan bana gore oleydi yani ama doktorum tekrardan sekil vericegni konusmadik ve boyle bir uygulama yapicagnida smdi tam 4. ayimdan burun kokum cok kalin incelmiyo eski burnum gbi olmadi hala acaba burun kokune islem yaptigi icin olemi olmustur yoksa bu koydugu kikirdaklar dan dolayi mi boyle dokundugumda burnum hala cok fazla yumusak ama 4 ay da az bir sure degil artk diye dusunuyorum burnumda bir kalinlasma soz konusu doktorumla konusamiorum beni kontrollere cagrmio 1. ayda kendim gittim ve beni azarliyarak 6 ay sonra git beni mahkemeye ver dedi iletisimde bulunamiyoruz oyuzden akibetimi cok merak ediyorum cnku allah korusun boyle kalirsa 3. ameliyati olmak.istiyorum dogal burun yapicam derken hic boyle ameliyat olmamiscasina bir burun beklemiodum benim kendi burnum kemerliydi buyuktu ama inceydi burun sirtima kikirdak koydugu icin burunum daha yuksekden basliyo kisacasi cok pismanligim var yardimci olursaniz sevinirim
benbrandevu almak istiorum peki istanbuldamisiniz vede ozel.msj olarak bu siteden aticam olemi acaba
merhabalar 12 yıl önce burun ameliyatı oldum çok doğal güzel bir burun oldu fakat burnumun sağ tarafında hafif bir şişlik var burun içindeki kesinin kabarık iyileşmesinden kaynaklandığını düşünüyorum ne yapılabilir acaba
Mrb hocam bende 3 ay once et ve kemik aldirdim ozaman esteyik dusunmiyordum simdi ise takmis durumdauim zaman yeterlimi vede ucret nefir acabaMerhaba,
Sorunun neden kaynaklandığını anlayabilmemiz için muayene olmanız gerekir. İhtimalleri değerlendirirsek; lokal cerrahi ile burun ucundan işlem yapılarak şikayetiniz giderilebilir fakat kıkırdak ya da farklı bir nedenden dolayı oluşmuş bir şişlik ise operasyonun kapsamı değişir.
RB
Mrb hocam bende 3 ay once et ve kemik aldirdim ozaman esteyik dusunmiyordum simdi ise takmis durumdauim zaman yeterlimi vede ucret nefir acaba
Ilk muayene ucretlimi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?