- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Canım ben özel bir bakım yapmamıştım. Duş aldığında gibiyor o yapışkan lekeleri. Islak mendille silebilirsin.
Kalıbı çıkartıyor canım burun içini temziliyor pansuman dediğim o masaj türü birşey değilbusepinar pansuman dediğin hangisi, kalıbı çıkartırken mi pansuman yapıyo?
selamlar...:)
bugün tam 5 ay oldu burnumdaki şişlikler baya indi. burun ucum sert ama kenarları yumuşadı daha rahatım artık :)
zgdn senin uc kısmı 8 ayda fln inecek herhalde canım ben sanki 7 ayda kurtulucakmışım gibi geliyor
bhr25 geçmiş olsun göksel bey ile çok doğru bir tercih yapmışsın cnm
yeni arkadaşlar ekledim sizi.
diagonal senın uç kısmı ne alamde cnm?
devisyon yok ve ilk ameliyatım.ortalama ne kadara yapar acaba. central hos.da yapıyor değilmi
ya aynen arkadaslar benım de 14.gunum burnum cok sıs onu takmıyorum ama gulusum cok tuhaf ust dudak ınceldı gerıldı ıfadem garıplestı.sızde bu durum oldu mı ve ne zaman duzeldı ?? Ayrıca ben de doktorumdan cok memnun kaldım cok ılgılı ve basarılı bır doktor.dogru secım yaptıgımı dusunuyorum
burun 6ayda pekı yuzum ne kadar zamanda duzelır
Canım senı cok ıyı anlıyorum korkman kaygılanman cok normal burun ameliyatı az degıl yüzün tam ortası sekil nasıl olcak yakısacakmı dıye düsünürsün ama bu kaygıların doktorun göksel bey ise hiç düşünme.bende 2 ay önce oldum amelıyat okadar memnununkı keske dedım cok once yaptırsaydım.okadar yüzüm acıldıkı herkesden olumlu tepkiler aldım esim yenıden bana aasık oldu diyebilirim simdi eski fotolarıma dahi bakmak istemiyorum.bana amelıyat 4.500 e mal oldu kemer vardı onu törpüledi.bırde et vardı onu aldı.10000 dese onuda verırdım ıyı olması cok onemlı .cevrede neler duyuyoruz.dogru yoldasın hıc dusunme hemen ol bence ınan bos yere hepsi.amelıyat sonrasıda cok rahat.damla verıyor kullan nefesın tıkanmıyor.sılıkonların cıkmasıda gayet kolay.gecmıs olsun sımdıden....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?