Burun Estetiği Hasta Yorumları

arkadaslar ben de bu ay içinde abdulkadir goksele ameliyat olacağım.fotolarınızı görmek istiyorum ama yeni üye olduğum için olmadı beni de ekler misiniz

ya arkadaslar ben de bu ay abdülkadir beye ameliyat olacağım.burunlarınızın fotolarını görmek istiyorum ama yeni üye olduğum için göremiyorum.bana ozelden falan yazıp facebooktan ekleyemez misiniz? cok gerginim yarıım edin kızlar

Bantlar çıktıktan sonra burun ucundaki yapışkan gibi şey nasıl çıkçak kızlar yaa benimki çıkmadı sanki Nasıl bakım yapıyosunuz bi de?

Bantlar çıktıktan sonra burun ucundaki yapışkan gibi şey nasıl çıkçak kızlar yaa benimki çıkmadı sanki Nasıl bakım yapıyosunuz bi de?

Canım ben özel bir bakım yapmamıştım. Duş aldığında gibiyor o yapışkan lekeleri. Islak mendille silebilirsin.

Evet benimkiler daha dün yavaş yavaş çıkmaya başladı. Soyuluyo gib oluyo sanki duştan sonra, doğal gül suyuyla temizledim sonra da, az kaldı. Burnumun üstünde sivilce çıktı 1 tane şimdi de

selamlar...:)

bugün tam 5 ay oldu burnumdaki şişlikler baya indi. burun ucum sert ama kenarları yumuşadı daha rahatım artık :)

zgdn senin uc kısmı 8 ayda fln inecek herhalde canım ben sanki 7 ayda kurtulucakmışım gibi geliyor

bhr25 geçmiş olsun göksel bey ile çok doğru bir tercih yapmışsın cnm

yeni arkadaşlar ekledim sizi.

diagonal senın uç kısmı ne alamde cnm?

Teşekkürler mefee. Benimki de bugün 33 günlük. Daha çook şiş, yani ben farkedebiliyorum bunu. Çevremdekilere göre gayet normal. İçi de çok kuruyo yaa özellikle deviasyonun fazla olduğu taraf yani sağ Geçicek demi bunlar arkadaşlar? Uzun bi süreye ihtiyacım var anlaşılan..

bhr 25 geçiyo merak etme. benimde deviasyon olan taraf yani sağ sola göre hala daha şiş ama şişler indikçe rahatlıyorum. ucuna geçen aylarda dokunamıyodum hissetmiyodum şimdi hissetmeye başladım yumuşadı baya. sabretmek lazım arkadaşım:)

begonya okadarını bilmiyorum ama burnunda deviasyon falan varsa fiyat farkediyodur bence

devisyon yok ve ilk ameliyatım.ortalama ne kadara yapar acaba. central hos.da yapıyor değilmi

herkese aynı fiyat diye biliyorum begonya, deviyasyon olsun olmasın. kozyatağı central 5.500, diğer hastane 6.500. ben kozyatağında oldum çok memnun kaldım.

Kızlar bugün ameliyatımın 18. günü ve malum yüzüm şiş henüz , gülüşünüz ameliyattan ne kadar sonra normalleşti acaba?

ya aynen arkadaslar benım de 14.gunum burnum cok sıs onu takmıyorum ama gulusum cok tuhaf ust dudak ınceldı gerıldı ıfadem garıplestı.sızde bu durum oldu mı ve ne zaman duzeldı ?? Ayrıca ben de doktorumdan cok memnun kaldım cok ılgılı ve basarılı bır doktor.dogru secım yaptıgımı dusunuyorum

daha çok yeni düzelecek merak etme :)

4,500 valla ıyı yaptırmıssın istanbulda mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…