- Konu Sahibi EstetikEditor
-
korkuyorum ya beğenmezsem beni çok değiştirir diye
canım cok saol tesekkur ederim.. dalında cok ıyı bı doktor ama doğal burun ısteyenlere.. doğal ıstıosan gercekten cok ıyı.. ama ben bıraz kalkık ıstıodum cok deıl yanı az bısede olsa kalkık olsaydı oyle duz bıse oldu yanı ben buna cok uzuluorum.. cok bıse deıldı ıdtedıgım hanı kalkık burun bayanı bıraz daha zarıf gosterıo.. ve herseyden once ben kendımı o sekılde cok ıyı hıssetcektım cunku yıllardır ıstedıgım burun seklı oydu .. cok deıl yanı hafıf kalkık olsaydı cnm( acaba hanı bu ılk zamanlarya yapılabılcek bıse varmıdır masajla falan yanı ??sence??
arkadaşlar şuan kımse var mı???
Kızlar burnumun son haline ait resimler yükledimmm. :)
çok hoş ve doğal bir burun canım. sen de çok hoş çıkmışsın fotolarda
Teşekkür ederim :) Burun ucundaki ödemler geçtikce dha güzel oluyor. Bir de saçlarım uzarsa kendimi daha iyi hissedeceğim. Bu arada şöyl bi durum var ameliyat öncesi daha süslü daha bakımlıydım ameliyat sonrası kendimi saldım resmen :)
benim burun ucumda bayağı şiş.. şöyle bir 7-8 aylık olsam
resimdeki çıt çıt mıydı güzel duruyodu:)
Kızlar burnumun son haline ait resimler yükledimmm. :)
Tatlım çok hoş görünüyorsun. Çok doğal ve güzel olmuş burnun
Kızlar Abdülkadir Bey'in ameliyat yaptığı hastanenin birisi central hospital diğeri neydi? Bi de sinüzüt problemini de aynı anda halledebiliyomu, bazılarından sinüzit testi istiyomuş, benden istemedi, muayenede gerek mi duymadı acaba, yok mu yani bende
Tşk ederimm canım gerçekten doğal oldu hiç kimse fark etmiyor. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?