Burun Estetiği Hasta Yorumları

Dert etme benim ki de aynı senin ki gibi oldu :) bende hafif kalkık biraz dha ufak bir burun istiyordum. Dışarıdan bakıldığı zaman hiç kimse estetik olduğumu anlamıyor. Göksel Bey'in yaptığı burunlar gerçekten çok doğal duruyor.. Şöyle düşün kalkık bir burun belki sana yakışmayacaktı yada zamanla o kalkıklık yeri çökmeye bırakacaktı. Kalkık burunların böyle bir riski var. Önce burnun nasıldı bilmiyorum ama arada kıyas yaparsan şuan ki burnun çok ama çok iyi olmuştur. Bak benim ameliyatımın üzerinden 5 ay geçti hala burun ucumda ödem var. İnanıyorum ki o ödem geçtiğinde burnum daha güzel olacak. Aynı şekil de senin de burnun zaman geçtikce daha güzeleşecek sıkma canını. Allah daha kötüsünden saklasın farklı bir doktora ameliyat olup can sıkıcı sorunlarla karşılaşabilirdin. Seni çok iyi anlıyorum olmuşken en iyisi olsun istiyor insan...

Kızlar, 5 ay oldu burnumun ucunda hiç yumuşama olmadı hala sert ve şekilsiz. Sizler de durum nedir? Geçen ay şirketten bir arkadaş burnundan estetik oldu 10 gün sonra burun ucu yumuşacık ve şekilliydi inanılmaz bir durum..

Canım burn ucu en geç yumuşuyor ve şekilleniyor. Erken dönemde çok iyi görünen burunlar zaman içinde çöküyorlarmış. Umarım arkadaşının başına böyle birşey gelmez.

burnumun ucuna pek dokunamıyorum .hissiz. bide burnum soyuluyor devamlı birtürlü geçmedi. gerçi daha 2.5 ay oldu vakit var sanırım daha:44:

çok hoş ve doğal bir burun canım. sen de çok hoş çıkmışsın fotolarda

Teşekkür ederim :) Burun ucundaki ödemler geçtikce dha güzel oluyor. Bir de saçlarım uzarsa kendimi daha iyi hissedeceğim. Bu arada şöyl bi durum var ameliyat öncesi daha süslü daha bakımlıydım ameliyat sonrası kendimi saldım resmen :)

benim burun ucumda bayağı şiş.. şöyle bir 7-8 aylık olsam
resimdeki çıt çıt mıydı güzel duruyodu:)

benim burun ucumda bayağı şiş.. şöyle bir 7-8 aylık olsam
resimdeki çıt çıt mıydı güzel duruyodu:)

Geçer geçer ödemler iniyor da saçlar kesilince bi türlü uzamak bilmiyor :)) saçlarım da çıt çıt vardı ama hiç kimse de anlamıyordu çıt çıt olduğunu.

Kızlar yarın Abdülkadir beye muayene için gideceğim. Ciddi solunum problemi çekmeme rağmen amaliyat konusunda çok endişeliyim. İnşallah Abdülkadir bey beni bu konuda ikna edebilir ve inşallah O'nu seçmekle doğru kararı vermişimdir..

Kızlar Abdülkadir Bey'in ameliyat yaptığı hastanenin birisi central hospital diğeri neydi? Bi de sinüzüt problemini de aynı anda halledebiliyomu, bazılarından sinüzit testi istiyomuş, benden istemedi, muayenede gerek mi duymadı acaba, yok mu yani bende

Sanırım Memorial Ataşehir yanlışta hatırlıyo olabilirim. Sinüzüt olsaydı bunu muayenede söylerdi die düşünüyorum. Göksel bey'e sorsaydınız keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…