- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Merhaba,
Ben kendisine ameliyat oldum. resimlerime bakabilirsiniz. profilimde albümümde resimlerim var.
buse üzüldüm mutsuz olmana .Ben de göksel bey e ameliyat olanlardanım 10 ay oldu olalı revizyondu benimkisi.hem deviasyonum vardı hem de estetik kaygım vardı.Çok şükür ben çok memnunum nefes almamda sorun yok burnumda yüzüme uygun hem küçüldü hem de biraz kalkık:) istersen profilden resimlerime bakabilirsin.
senin resmin var mı profilinde?
yüzünde acaba asimetrik bir durum mu var?
ben çok araştırmıştım ikinci operasyonum olduğu için çok endişeliydim göksel bey hakkında çok olumlu referanslar aldım bu nedenle kendisine 2.ameliyat olmayı göze aldım.İyi ki de yaptırmışım:)
Sevgiler,[/QUOTE
Ecemali ekledim seni çok hoş olmuş burnun güle güle kullan ama eskitme :) yüzümde asimetri var ameliyat olma sebebimde o asimetri yüzünden burnum yamukmuş...son olarak göksel beyle görüştüm ve kendiside biraz kayma olduğunu söyledi küçük bir operasyonla düzeltebiliriz dedi ama bir daha cesaretim yok
buse üzüldüm mutsuz olmana .Ben de göksel bey e ameliyat olanlardanım 10 ay oldu olalı revizyondu benimkisi.hem deviasyonum vardı hem de estetik kaygım vardı.Çok şükür ben çok memnunum nefes almamda sorun yok burnumda yüzüme uygun hem küçüldü hem de biraz kalkık:) istersen profilden resimlerime bakabilirsin.
senin resmin var mı profilinde?
yüzünde acaba asimetrik bir durum mu var?
ben çok araştırmıştım ikinci operasyonum olduğu için çok endişeliydim göksel bey hakkında çok olumlu referanslar aldım bu nedenle kendisine 2.ameliyat olmayı göze aldım.İyi ki de yaptırmışım:)
Sevgiler,
Arkadaşlar göksel beye ameliyat olalı 2 yıl oldu muntazam bir burnum yok sağ taraftaki kemiğim şiş ve kıkırdak hafif yamuk burun delikleri bir yana yatmış gibi görünüyor....1 yıl sonra da böyleydi şimdide 1 yıl sonra gittiğimde bi problem yok dedi :) ilk yapıldığı resmi gösterdi ilk günlerdede böyleydi dedi hakikaten öyleymiş ama nedne böyleydi diyemedim şaşırıdm kaldım...Nefes almamda bi prıblem yok çok şükür ayrıntılara takılmazsam mutluyum ama incelersem mutsuz oluyorum. Gayet açık ve net düşüncelerimi yazmak istedim ki olmak isteyenler mükemmeliyet beklemesinler en azından bende yok şanssızım
feyzac Göksel Bey ile görüşme imkanı bulabildin mi?slm arkadaşım ben göksel bey e burun estetiği olanlardanım sonuçtan da oldukça memnunum resimlerime bakabilirsin,
Sevgiler
kendi msjımı cevaplamak isterim : herşey çözüldü sağolsun göksel beyle görüştüm ve beni telkin etti bir doktor kıesinlikle böyle olmalı ya huzur vermeli... ameliyat ve sonarsı hakkında hiçbir eğitimimiz olmadığından panikliyoruz berbat senaryolar yazıyoruz buradan kimseyi yanıltmak istemem kesinlikle doğru doktorun ellerindesiniz herkese çok geçmiş olsun sonuç mükemmel olacak ama sakın benim gibi sadistçe abartmayın
slm,burnunuz çok güzel olmuş yüzünüze çok uyumlu..çok doğalmerhaba,
ben de geçen yıl kendisine ameliyat oldum. resimlerime bakabilirsiniz. sonuçtan çok memnunum...
ben de göksel bey ameliyat olanlardanım bir hafta sonra işe döndüm sıkıntı olmadı tamponlar duruma ve burna göre değişiyor ama max dört günde alınıyor ondan sonra sorun olmuyor zaten sadece burnunu kollaman gerekiyor
ben de merak ettim ameliyat oldunuz mu Göksel Bey eMerhaba,
kararını verdin mi ameliyat için :) benim albumumde resimlerime bakabilirsin :)
ya hiç çenesini düzelttiren kimse yokmuuu , bu sorun sadece bendemi varki(( ben ameliyat günümü aldım 14 şubatta kısmetse ameliyat olacağım ama çok korkuyorummmmm ((
feci kötüyse korkma, yüzüne uygun ve güzel bir burun yapar, sağlık kısmı da çok iyi, benim burnum güzel, bozar mı die korkuyorm ama biraz yamuk
göksel beye ameliyat olanlar memnun mu acaba?
Abdülkadir Göksel'e gidebilirsin bence. cok başarılı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?