- 21 Mayıs 2012
- 2.170
- 100
- 173
- 50
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
göksel beye ameliyat olanlar memnun mu acaba?
bir arkadaşım Göksel Bey e burun estetiği olmak istedi onu götürdüm.Göksel Bey çenesine de müdahale etmesi gerektiğini belirtti,
çok basit bir işlem dedi,alt dudağının altına protez yerleştirileceğini herhangi bir sargı olmadığını sadece birkaç gün sulu gıdalarla beslenmesi gerektiğin, belirtti bir de sanırım gargara yapması için bir ilaç söyledi.Yani korkulaca birşey olmadığını belirtti
eğer doktorun çene ile burun aynı anda yapılması gerek derse bence kesinlikle çeneye de müdahale ettir,
hatta bence doktora karar vermeden önce Göksel Bey den randevu alabilirsen onunlada bir görüş derim,
Sevgiler,
Merhabalar,
Forumları okuduğumda görüyorum ki burun ve/veya çene ameliyatı olmak isteyenlerin çekinceleri ve korkuları var. Bu çok normal çünkü yıllardır yaşadığınız yüzünüzde değişiklik yapacaksınız. Ben sizlere bu husustaki tecrübemi kısaca aktarmak isterim ki cevapsız sorularınıza belki yanıt olabilirim..
Ben tam 1 yıl önce burun ameliyatı olmaya karar verdim. Bir doktora muayene oldum, ameliyat günümü aldım ama çok tatmin olmadığımdan araştırmaya devam ettim. Çok şükür ki o günlerde Op.Dr. Abdülkadir Göksel'i buldum. Muayeneye gittim. Kendisine burun ameliyatı olmak istediğimi aktardım. Beni muayene edip, resimlerimi çekti. Daha sonra bana resimlerim üzerinde yapılacak işlemi anlattı. O anda bana aslında çenemde de sorun olduğunu ve eğer çene ameliyatı olmazsam yüzümde istediğim değişikliğ yakalayamayacağımı yine resimler üzerinden detaylı olarak anlattı. O anda kesinlikle ameliyat olmam gereken doktorun Göksel bey olduğuna karar verdim. Diğer ameliyat günümü iptal edip, Göksel bey ile ameliyat günümü belirledik. Aynı ameliyatta hem deviasyon, hem burun estetiği hem de çene ameliyatı oldum. Ameliyat tam da dediği kadar sürdü. Ameliyattan sonra yüzüme hiloterapi maskesi koydu. Bu maske şişlik ve morlukları en aza indiriyor. En çok ağrıdan korkuyordum ancak ağrım olmadı. Çeneme alt dudağımın iç kesiminden küçük bir kesikle silikon parça yerleştirdi. Bu yöntemle dışarıda dikiş izi olmuyor. sadece birkaç gün sulu gıdalar tüketmeniz gerekiyor. Ameliyattan 4 gün sonra burnumdaki silikon tamponları çıkardı. Hiiiç acımadı. Kaldı ki ben nazlı biriyimdir, acı eşiğim de düşüktür :) Ondan sonra da çok rahatlıkla nefes alabildim. Herşey 10 gün içinde bitti ve ben 10 gün sonra işime başladım. Hatta ameliyat olduktan 6 gün sonra 2 günlük bir seyahate bile çıktım :) Kesinlikle engel değil.
önceden kesinlikle profilden resim çektiremez, saçlarımı toplayamazdım. Şimdi bunların hepsini rahatlıkla yapıyorum ve yeni halimden çok memnunun. Eğer burnunuzdan ya da çenenizden memnun değilseniz kesinlikle hiç düşünmeden ameliyat olun derim. Ama kesinlikle doğru doktor bu açıdan çok önemli. Göksel bey bu konuda kesinlikle en doğru adres. Zaten muayeneye gittiğinizde ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Benim birkaç arkadaşım ameliyet oldu ve memnun kalmadılar. Benim burnumu gördükten sonra şimdi Göksel beye revizyon ameliyatı olacaklar. Biraz cesaret edip, iyiki Göksel beye ameliyat olmuşum. Kendimle şimdi daha mutluyum ve kendime güvenim geldi.
Ameliyat olmak isteyen herkese kesinlikle doktorumu tavsiye ederim ve ameliyatın korkulacak birşey olmadığını belirtmek isterim.
Bu kadar anlattım, içinizde yeni halimi merak edenler olabilir. Profilimden resimlerime bakabilirsiniz. Bu arada oradaki resimler saniyorum ameliyattan 1 ay sonra çekildi. Şimdi şekli daha da oturdu. En kısa sürede yeni resimlerimi de yüklerim :)
bu sorun değil ki sanırım simetriyle ilgili ,yani burun yapıldığında cepheden yüze bakıldığında yüze orantılı olması lazım burnun,,benim bir arkadaşım burun ve çene ameliyat oldu Göksel Bey e hiç anlaşılmıyor o kadar doğal ki,siz ameliyat oldunuz sanırım 14 şunat demişsiniz,şu anda nasıl durumdasınız?
?? neyle ilgili24. yorumum oluyor
evet çok haklısın Göksel Bey çok dikkatli ve cidden yüzdeki defektleri hiç gözden kaçırmıyor,ben de kendisine burun estetiği olan şanslılardanım, 1 sene oldu ,hala kontrollere gitmekteyim:)ben nefes alamama sorunuyla ziyarete gitmiştim.......burnumda ve yüzümde benim göremediğim defektleri gösterdi......yaptığı yüz analizi gerçekten çok tatmin ediciydi........ameliyat olmak isteyen arkadaşların doktor beyden fikir almalarını tavsiye ediyorum
pepe sen ameliyat oldun mu canım?
aslında panikleyecek birşey yok,sonucun güzel olacağını düşününce o korkununda gitmesi lazım,Hele ki doktor Göksel Bey olunca arkadaşının rahatlamış olması lazım:)
Gerçekten işinin ehli bir doktora emanet,sonuçtan %100 memnun kalır:)
Merhaba
Ben Ocak ayında Abdulkadir Göksel'e ameliyat oldum. Morluklarım ve şişliklerim 1 hafta içinde geçti. Kesinlikle çok başarılı bir sonuç aldım. Ameliyat sonrası seyahat etmende bir sorun olmuyor. Abdülkadir bey benim 2. görüştüğüm doktordu ve kararımı verip hemen ameliyat oldum. Hiç de pişmanlık duymadım. Kesinlikle Samsun'a falan gitme derim. Ne kadar çok kişi ile konuşursan kafan o kadar karışır. Gel, ameliyatını ol ve yeni yaşamına başla :) Ben şu anda eski halimi hatırlamak için fotoğraflarıma bakıyorum... hiç tereddüt etme derim...
aslında panikleyecek birşey yok,sonucun güzel olacağını düşününce o korkununda gitmesi lazım,Hele ki doktor Göksel Bey olunca arkadaşının rahatlamış olması lazım:)
Gerçekten işinin ehli bir doktora emanet,sonuçtan %100 memnun kalır:)
kesinlikle haklısın:)
benim en büyük korkum burnuma birşey olması
Göksel Bey standart burunlar yapmıyor herkesin yüzüne yakışanı yapıyor en zoruda bu zaten bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?