Burun Estetiği Hasta Yorumları

heren83 :) bak sana düğünden önce burnunu yaptır demiştim herkes hemfikir,kesinlikle yaptır düğünde fotog çoook güzel olur,kendini de çok iyi hissedersin,
ameliyat olduktan bir hafta sonra ne tampon ne alçı birşey kalmıyor zaten,sıkıntı edilecek birşey yok.cesaretini topla ve burnunu yaptır canım sağlık problemin varsa o da hallolur

Ben de ısrar ediyorum :)))

Ben de ısrar ediyorum :)))

zyk78 dikkat ediyorum da senin gibi ya da benim gibi ikinci burun estetiği olanlar için ameliyat olmak hiiiiç zor bir karar değil,
kaldı ki zor olsa ben ikincisini olma cesaretini göstermezdim,

ama ilk burun estetiğimde daha detaylı bir doktor araştırmasına giripte Göksel Bey i bulsaydım bugün ikincisinide olmak zorunda kalmazdım:)
neyse buna da şükür ikincisinde doğru doktora rastladım:)))

isteğim bu yönde canım,bakalım bide maddi boyutu halledebilirsek :)

Ecemali,
kendimden o kadar memnun değildim ki zaten ben yıllardır istiyordum ameliyatı ama bir türlü kısmet olmamıştı.
Senin için de şunu diyebilirim. Allah korusun ya ikinci seferde de hüsrana uğrasaydın ne olacaktı :)

zyk78 ,sen çok güzel olmuşsun canım,alt yapı varmış zaten Göksel Bey güzel işlemiş,doğru noktaları tespit edip güzel işlemiş canım:)
Gördüğüm en güzel değişime uğrayan kişisin valla,
ben evet ya allah korusun valla üçüncüsünde ne olurdum bilemiyorum,
ben ilkte Göksel bey in ismini duymuştum ancak fiat konusunda düşündüğüm rakkamın üzerinde olduğundan ona yaptıramamıştım.
ama sonuçta gene ona oldum:)))
kaderden kaçamıyorsun:)
iyi de oldu,düzeltti burnumu:))

filisz canım öncelikle benim burnumu beğendiğin için tşk ederim canım,
her doktorla iletişim kurulamıyor,aslında Göksel bey öncelikle hastasını dinleyen ve ona göre kendsi filkirlerini sunan bir doktor.Yani kesinlikle hastasının fikrini şikayetlerini düşüncesini çok önemsiyor,üzüldüm iletişim kuramamanıza.
Sen Göksel bey de karar kılsaydın maddi konusu hallolur gibi geldi bana ama bilemem tabii:)
sen ciddi araştırma yapan ve ne istediğini bilen birisin anladığım kadarıyla,
eğer yardımcı olammı gerektiren birşey olursa seve seve yardım ederim canım,

Bence de sonuc cok iyi olmus :)

lütfen fiyat söyleyin ben de düşünüyorum hem kemik var hem düzeltme ve hafif kaldırma küçülte büyültme filan istemiyorum

Canım bana mailde net olmamakla birlikte,7,000 tl yazmış.Sende mail at sor istersen

karaca3737 7000 tl den başlıyor,burnun durumuna göre fiat belirleniyor sanırım zorluk derecesi ve işlemine göre ama en iyi fiatı doktor bey in kendisinden öğrenebilrsin,muayne için randevu al istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…