Burun Estetiği Hasta Yorumları

Sayiyi ikiye indirmem guzel :) daha da kolay olur. O zaman is randevu alip muayeneye kaliyor :)

bu kadar doktor arasında sayıyı ikiye indirgemen sonuca yaklaşmanı kolaylaştırır:) ben de Göksel Bey e ameliyat olan şanslı hastalardanım,doğru tercih ettiğimi aynaya her baktığımda birkez daha anlıyorum,
zyk78 çene ve burun uyumunu yapıldıktan sonra en iyi şekilde gösteren Göksel Bey imzalı hastalardan biri.Çok hoş ve çok güzel olmuş.
Darısı doğru tercih yapanların başına:)

Merhabalar ,

ben bir konuya değinmek istiyorum bu ara çevremde de bu fiyat konuları uçuşmakta.

Ben 2003 yılında bilinmedik ucuz olsun die bir doktora yaptırdım.Burnumda devalosyon vardı ve şekil bozukluğu.Ameliyat olduktan sonra şekilde düzelme oldu ama istediğim gibi değil.

Sonrasında 2.revize ameliyat olmam gerekti.Hem nefes alamıyordum hemde görüntüsü istediğim gibi değildi. Sn.Doktor Abdülkadir Göksel beyle tanıştım. Keşke daha önceden tanışmış olsaydım da 2.kez ameliyat durumum olmasaydı.

Hepinizden fiyat konusu geçmekte. Arkadaşlar bu bir elbise değil bu sizin yüzünüzdeki en önemli organ ve bu işi en iyi yapan biri Göksel bey. O kadar doğal ve şık yapıyor ki hiç düşünmeden emanet edebilirsiniz kendinizi.Şu piyasada dolaşan kalkık ve mandal burunlulardan olmak istemiyorsanız.Ben estetik olacağım ama çok doğal ve güzel olsun diyorsanız gideceğiniz adres belli.

Bu arada gidin görüşün ve yaptığı 12.000 den fazla olan ameliyatlarındaki resimleri inceleyin. Sizde farkı çok iyi göreceksiniz.

Yüz güzelliği insanı hem mutlu yapar hem de kendine olan güveni artırır.Ben hala şiş olmasına rağmen kendimi çok mutlu hissediyorum.Resimlerimi incelerseniz bu farkı da göreceksiniz.

Merhaba Fulya
Bu lafına bayıldım. "bu bir elbise değil bu sizin yüzünüzdeki en önemli organ."
Ne kadar güzel söylemişsin. Bizzat bu duyguyu yaşayan biri olarak sana katılıyorum. İnsanın yüzünün güzelliği kadar kendini iyi hissettiren başka birşey var mı acaba :)

kendine olan güveni toparlandıgın zaman hayatta başaramıcan birşey yoktur zaten :)

amin inşallah :)

o zaman Göksel Bey ile görüşme yapabilirsin,çünkü doktora karar verebilmen için görüşme yapman gerek,yapmış olduğu burunları görmek gerek canım ondan sormuştum:))

evet canım bende görüşmek istiyorum hem Muhammet Bey'le hemde Göksel Bey'le.Göksel Beyin yeri de Anadolu Yakasındaymış,avrupa yakasındada çalıştığı hastaneler var mı bilmiyorum.Ben Avrupa yakasındanım canım bu arada.Göksel Bey'in ve Muhammet Bey'in facebook adresinde hastalarının resimlerine baktım çok başarılılar gerçekten

Göksel bey in muaynanesi bağdat cad şaşkınbakkalda Rino plasti Nezih kitapevinin üstünde,çalıştığı iki hastane var bildiğim üzere,biri kozyatağı Central Hospital bir de Memorial da ameliyat yapıyor,evet muhammet bey de başarılı Göksel bey de.Ben Göksel bey e ameliyat olduğumda muhammet bey i hiç duymamıştım Kadınlar klubünde tanıdım:)
ne zaman olmayı planlıyorsun canım?

işine göre değişir..eğer ofis ortamında fiziksel efor sarfetmediğin bir işin varsa bir hafta yeterli olacaktır. aksi halde 10 gün evde olmanı öneririm...ilk ameliyatımı 10 yıl önce olmuştum. revizyon ameliyatını ise Dr.Abdülkadir Göksel e oldum. inanılmaz memnun kaldım...daha öncede aynı ameliyatı olduğum için 4 günde iyileşeceğimi tahmin etmiyordum...tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim ameliyatın 3.günü en zor gündür. en çok 3.gün şişer yüz...sonrada yavaş yavaş azalır..bir haftada inmiş olur...10. gündeyse yeni ameliyat olmuşluğa dair hiç bişi kalmaz, iyice rahatlamış olursun işine de dönebilirsin..

amin inşallah :)

yine de Dr.Abdülkadir Göksel' e den de bir randevu al derim..içine hangisi siniyorsa ona ol amaliyatı....sonuçta burun yüzünün tam ortasında ve gerçekten doğru karar vermek gerekli..içine sinmesi ve ameliyat öncesi endişelerinin min olması çok önemli...ben 10 yıl önce olduğum ameliyattan fena olmayan bir sonuçla çıktığımı düşünüyordum..başka bir problemden dolayı yine ameliyat masasına yatacağım kesinleştiğinde tüm yakınlarım burnumun aslında hiç doğal olmadığını itiraf ettiler...1,5 ay önce revizyon cerrahisi için tam 4 dr gezdim..gerçekten şunu söyleyebilirim Dr.Abdülkadir Göksel işini çok çoook iyi yapıyor...seni gereksiz yere hırpalamıyor..hatta şunu bile diyebilirim başkaları bozuyor o düzeltiyor :) bana olduğu gibi..o yüzden ah keşke bide ona mı görünseydim endişesini yaşama git kafandaki dr lara muayene ol..sonra güven ve herşeyi dr una bırak..

arkadaslar dr abdülkadir beye revizyon olan varmi

ben Dr.Abdülkadir Göksel' e revizyon burun ameliyatı oldum..10 yıl önce olduğum ameliyattan sonra burnum fena değildi ancak zamanla mandalla sıkılmış gibi bir görüntü oluşmuştu..ve aslında doğallıktan çok uzak olmuştu..evet hokka gibi kalkık bir burnum vardı ancak her girdiğim ortamda, her yeni tanıştığım kişi burnumun estetik olduğunu soruyorlardı..bu durumdan oldukça rahatsızdım..yeniden ameliyat olmaya ise farklı bir sağlık probleminden sonra karar verdim..iyiki de olmuşum..1,5 ay önce yeniden o masaya yatmak kolay olmadı..4 dr a gittim..dr ların yaptıkları burun fotolarından çok hastalarının kendilerini gördüm ve kararımı Abdülkadir Göksel den yana vererek 1,5 ay önce revizyon ameliyatını oldum...inanılmaz memnunum...benim gibi yüksek takıntılı biri böylesine bir cesaret göstererek ameliyat olduysaa bayanlar korkmayın ve Abdülkadir Göksel' e güvenin...ameliyattan önce kendisine çektirdiğim tüm eziyetler için çok özür dilerim:) tüm endişelerim yersizmiş..gerçekten çok çooook mutluyum...ve artık çok doğal ve en önemlisi son derece sağlıklı bir burnum var:)

ben Dr.Abdülkadir Göksel' e revizyon burun ameliyatı oldum..10 yıl önce olduğum ameliyattan sonra burnum fena değildi ancak zamanla mandalla sıkılmış gibi bir görüntü oluşmuştu..ve aslında doğallıktan çok uzak olmuştu..evet hokka gibi kalkık bir burnum vardı ancak her girdiğim ortamda, her yeni tanıştığım kişi burnumun estetik olduğunu soruyorlardı..bu durumdan oldukça rahatsızdım..yeniden ameliyat olmaya ise farklı bir sağlık probleminden sonra karar verdim..iyiki de olmuşum..1,5 ay önce yeniden o masaya yatmak kolay olmadı..4 dr a gittim..dr ların yaptıkları burun fotolarından çok hastalarının kendilerini gördüm ve kararımı Abdülkadir Göksel den yana vererek 1,5 ay önce revizyon ameliyatını oldum...inanılmaz memnunum...benim gibi yüksek takıntılı biri böylesine bir cesaret göstererek ameliyat olduysaa bayanlar korkmayın ve Abdülkadir Göksel' e güvenin...ameliyattan önce kendisine çektirdiğim tüm eziyetler için çok özür dilerim:) tüm endişelerim yersizmiş..gerçekten çok çooook mutluyum...ve artık çok doğal ve en önemlisi son derece sağlıklı bir burnum var:)

ztaen revizyon hastaları öncesinde böyle bir ameliyat yaşadıklarından daha titiz ve daha evhamlı olabiliyorlar,geçmiş olsun size,ben de Göksel bey e revizyon ameliyatı olan şanslı hastalardan biriyim sonuçtan ben de çok memnunum iyi ki olmuşum:)

zamanına karar veremiyorum canım bi türlü,mayıs gibi nişan yapıp ,yaz sonu evlenme gibi planlarımız var kısmetse,hatta belki daha erken.nişandan sonra ameliyat olursam düğüne kadarda iyileşemem.o yüzden büyük ihtimalle evlendikten sonraya kalıcak gibi.sağlık anlamında ciddi sıkıntı yaşadığım için geçen ay koydum ameliyatı kafama,yoksa hep erteliyodum doktorlar söylesede.Görüntü olarak çok kafama takmıyorum aslında ,abartılcak bişey yok ama madem böyle bi ameliyat olucam,burnuma aldığım darbe yüzünden oluşan o eğriliğide düzelttirmek istiyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…