- 21 Mayıs 2012
- 2.170
- 100
- 173
- 50
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.141
isteğiniz sonucu elde etmek çok önemli ne mutlu o zaman size :) Bir şey sormak istiyorum nasıl hissediyorsunuz burnunuzu ? yane takma dişleri olan kişiler genelde yediklerimi hissetmiyorum,başkası çiğniyor ben yutuyorum gibi der.Aitlik hissi var mı tam anlatamadım ama umarım anlamışşınızdır.
tamamen kararımı verdim bugün. Cevap veren herkese çook teşekkürler :)
kararın senin için hayırlı olsun canım,rica ederim,yardımcı olabildiysek ne mutlu:)
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Nisan ayında Abdülkadir bey'e burnumdaki kemer nedeniyle ameliyat oldum. Burnum küçüktü ancak çok belirgin ve keskin bir kemeri vardı. Ancak şu an da çok memnunum. Çok kısa bir sürede iyileşip mesleğime geri döndüm. Hiç morluk olmadan sadece çok az şişlikle ameliyatımı atlattım. Zaten tamponlar çıktıktan sonra şişlik hızla iniyor. İlk operasyonumdu çok gergindim ama korkulacak hiçbir şey yokmuş :) Ameliyat olduğumu hiç kimse anlamıyor daha ilk ay olmasına rağmen... Eminim ki zaman geçtikçe burnum daha da fazla oturacak ve güzel bir sonuç elde edebilicem. Gerçekten doğal ve yüzünüze yakışan bir burun istiyorsanız, kaydırak gibi bir kavis veya domuzcuk burnu gibi kalkık bir burun hayal etmiyorsanız, Abdülkadir Göksel'i görün derim.
Bahsettiğim şey PRP değil karıstırmayın.
PRP , sizden alınan kana özel işlemler yapıldıktan sonra size enjekte edilmesi.
Bahsettiğim şeyin adı Fibrocell.
Sertap Erener roprtajı : Kulak arkasından doku alıyorlar. Laboratuvarda üç hafta boyunca senin kök hücreni üretiyorlar. 10 milyon yeni kök hücreyle geliyorlar ve onları yüzüne enjekte ediyorlar. Yeni kök hücre demek, yeni bir cilt demek. Bayağı işe yaradı.
Link vermek yasak mı ? farmalink fibrocell diye aratın madem oyle.
Bahsettiğim şey PRP değil karıstırmayın.
PRP , sizden alınan kana özel işlemler yapıldıktan sonra size enjekte edilmesi.
Bahsettiğim şeyin adı Fibrocell.
Sertap Erener roprtajı : Kulak arkasından doku alıyorlar. Laboratuvarda üç hafta boyunca senin kök hücreni üretiyorlar. 10 milyon yeni kök hücreyle geliyorlar ve onları yüzüne enjekte ediyorlar. Yeni kök hücre demek, yeni bir cilt demek. Bayağı işe yaradı.
Link vermek yasak mı ? farmalink fibrocell diye aratın madem oyle.
yok ararım şimdi,ben sadece uygulanış olarak PRP gibi diye düşündüm,ama evet farklı olduğunu anladım:)
Canım ne zaman yaptırdın Fibrocell i. Ne kadara mal oldu. Tek seans mı yapılıyor?
tamamen kararımı verdim bugün. Cevap veren herkese çook teşekkürler :)
herşey güzellik ve herşey ruhumuz için:) ben dermaroller yapytırıyorum bir seans kaldı,ama bu dermaroller dan daha iyi
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Nisan ayında Abdülkadir bey'e burnumdaki kemer nedeniyle ameliyat oldum. Burnum küçüktü ancak çok belirgin ve keskin bir kemeri vardı. Ancak şu an da çok memnunum. Çok kısa bir sürede iyileşip mesleğime geri döndüm. Hiç morluk olmadan sadece çok az şişlikle ameliyatımı atlattım. Zaten tamponlar çıktıktan sonra şişlik hızla iniyor. İlk operasyonumdu çok gergindim ama korkulacak hiçbir şey yokmuş :) Ameliyat olduğumu hiç kimse anlamıyor daha ilk ay olmasına rağmen... Eminim ki zaman geçtikçe burnum daha da fazla oturacak ve güzel bir sonuç elde edebilicem. Gerçekten doğal ve yüzünüze yakışan bir burun istiyorsanız, kaydırak gibi bir kavis veya domuzcuk burnu gibi kalkık bir burun hayal etmiyorsanız, Abdülkadir Göksel'i görün derim.
abdulkadir bey kapali mi acik mi yapiyor burun estetigini.birde fiyatlari ne civar hangi hastanade yapiyor
ikisini de yapiyor, burnuna bagli. fiyatlar su an 7000 en ucuz hastanede. adini unuttum. memorialde de yapiyor orasi galiba 9 10 000 civariydi.
Asistanı bana burun ucu daha düşük oluyor bi bilginiz var mı bu konuda ?
Burunlar tamam. Ben botoxa karar verdim kizlar. Biraz daha çıtır görünelim :)Ben ilk burun ameliyatımı 10 yıl önce olmuştum o dönemin çok bilinen bir cerrahına. Malesef sonuç hiç de iyi olmadı. Burnumun üst tarafı çöktü, fazlaca kavis verdi ve nefes alma problemi yaşadım. Bu nedenle ikinci amleyattan oldukça korkuyordum. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali çok ince eleyip sık dokudum. Bir arkadaşımında ikna etmesiyle sonunda Göksel Bey de karar kıldım. Arkadaşımla aynı gün ameliyata girdik. İkimizde çok memnun kaldık. İkimizin de burnu çok farklı ve doğal. Benim burnum da çok fazla işlem yapıldı tabii. Çöken yeri düzeltti. Burun kanatlarımı açtı.
Bir önceki burnumda herkes ameliyatlı olduğunu fark ediyordu. Şimdi ben ikna etmek durumunda kalıyorum:) Burnumdaki çökme nedeniyle kemik güneş gözlüğü takamıyordum aşağı düşüyordu şimdi takabiliyorum:) İnanın çok önemliymiş.
Ve en önemlisi rahat nefes alabiliyorum. Ameliyat olalı 2 yıldan fazla oldu. Hiç bir sorun yaşamadım. Burun estetiği önemli ama emin olun yaşam kalitesi hepsinden önemli. Güzel bir burun olsa dahi nefes alamamak o burunla yaşamak en kötüsü. Bazen sadece resimlere bakarak karar veriyoruz. Ama bir de ameliyat sonrası yaşananlar var.
3. kez ameliyat olmam gerekse idi nasıl bir travma yaşardım bilmiyorum. Bu nedenle Göksel bey i gözüm kapalı öneririm. Hem estetik hem sağlık açısından.
Gecmis olsun. Fotograflarini gorme sansimiz var mi? Facebook'tan falan, mail de olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?