- 21 Mayıs 2012
- 2.170
- 100
- 173
- 50
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.161
ikisini de yapiyor, burnuna bagli. fiyatlar su an 7000 en ucuz hastanede. adini unuttum. memorialde de yapiyor orasi galiba 9 10 000 civariydi.
Dermaroller i ne icin yaptiriyorsun? Ise yaradi mi?
dermaroller ı cildin alt tabakalarınında temizlenmesi ve cildin kendini yenilemesiiçin gerekli olan maddelerin iğne yardımıyla hareket geçmezi.Akne,yanık mimik kırışıklığı vs yok edici özelliği var.Ben memnunum,bir seans kaldı.haziran ilk haftası yaptıracağım canım
arkadaşlar sizin de ameliyattan sonra akıntınız çok oldu mu? benim yarın 4 hafta olacak ama maşallah kesilecek gibi diil..sizlerin ne kdr sürdü =(
Canım ben botox icin Goksel beye gideceğim. Dermaroller i da o mu yapıyor?
Akintinin o kadar surmesi normalmi bilmiyorum. Bende galiba o kadar olmamisti. İlk aylar burun ucu sert oldugundan olanilir ama yinede doktora bi danis derim. Belki bahar sebebiyle alerjik bir durum olusmustur ve bir ilac falan verebilir.
Canım cok güzel görünüyorsun. Kimse anlamaz eğer sen demesen burnum ve çenem estetik diye :)
zyk78 çok hoş bir bayansınız gerçekten :)
wavvv:) çok güzel görünüyorsun,valla Göksel bey e bravo,hem doğal gözüken hem de çok güzel bir görüntüye sahip olan orantılı çene ve burna sahipsin:) ama alt yapı var ki sonuç böyle çok muhteşem olmuş:)
Cok tesekkur ederim ecemali :) goksel beyin eseri. Onceki halimi unuttum bile :) darisi ameliyat olacaklarin basina diyelim...
Gercekten Göksel Beyin eline saglik canim. Cok guzelsin.
kızlar herkese günaydn:) gözaltımda çok mimik kırışıklıkları var,geçen hafta cuma botox yaptırdım,şimdi biraz süre geçsin gözaltına ince dolgu yaptıracağım,Göksel bey söyledi.gözaltına ince dolgu oluyormuş,yaptıran var mı?
Annemin bi arkdaşı yaptırmış, kime bilmem ama çook güzel oldu dedi. Ay şimdi arabadayım aynada bi baktım kendime kırış kırış, Abdülkadir beye sorcam botox yapar mı ya da önerir mi bari diye. Göz kenarlarına ne kadar ödeniyodu?
göksel beyin şuanki ameliyat fiyatını bilen var mı burun amelyatı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?