- 9 Kasım 2016
- 266
- 114
- 103
- 46
- Konu Sahibi brnestetik
Riri olumlu dusun lutfen ya,daha zamanin var,hem duzelecektir hemde sen alisacaksin,hayatindan taviz verme sen sakin....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatım ameliyat öncesinde kaldı malesefRiri olumlu dusun lutfen ya,daha zamanin var,hem duzelecektir hemde sen alisacaksin,hayatindan taviz verme sen sakin....
benim.doktor tam tersi cok nazli aylardir pesindeyim.adamin oturupta ne istedigimi bile soyleyemedim.düsun. yarin güya ameliyat olucam bakalim agiz cevremde kizariklar cikti yine ve insallah bahane edio yine ertelemzCanım ol ama doktorun çok okunmasına izin verme evden ben hayatım ameliyat öncesinde kaldı çok mutsuz oldum![]()
evet ucuk cikti neyse 2 hafta daha bejledim.ve yarin ameliyat oluyorum insalllah ama cok uzgunum agiz cevreemde yine kizarikliklar var insalah bi sikinti.olmaz dua edin bana lutfenKonu sahibi arkadasimiz sizde ucuk cikmisti galiba di mi,belli oldumu tarih,endiselenmeyin cokda dusunmeyin,ben anestezi korkusundan bu gibi konulara hic odaklanmadim,insallah sonuda guzel olur tabii
Valla benim doktor burnunda sıkıntı yok dedi içine etti .doktora ne istediğini ne istemediğini net anlat herşeyi en ince ayrıntısına kadar konuş öğren öyle bir ameliyatabenim.doktor tam tersi cok nazli aylardir pesindeyim.adamin oturupta ne istedigimi bile soyleyemedim.düsun. yarin güya ameliyat olucam bakalim agiz cevremde kizariklar cikti yine ve insallah bahane edio yine ertelemz
oldum canim insalah memnun kalirimValla benim doktor burnunda sıkıntı yok dedi içine etti .doktora ne istediğini ne istemediğini net anlat herşeyi en ince ayrıntısına kadar konuş öğren öyle bir ameliyata
Lutfen hastahane adi ve doktorun adini yazarmisin bekliyorummBen asiri rahat bir estetik ameliyati gecirdim. Ameliyattan sonra ne bir morarma ne bir agri. Hatta doktorun verdigi agri kesiciyi hic kullanmadim oyle soyleyeyim. Sadece benim burnumun icinde cok fazla et oldugu icin tampon normalden biraz fazla kaldi yeni nesil tampon olmasina ragmen en gicik tarafi nefessiz kalmakti. Uyuyamadim rahat. Amaaa sonuc olarak alci cikti ve burnumu gordugumde yasadigim mutluluk unutturdu herseyi :) umarim sende basarili agrisiz ve en onemlisi istedigin sonucla karsilasacagin bir ameliyat gecirirsin.