Merhaba canım burun ameliyatında Konya da Dr Mehmet Öztan kesinlikle tereddütsüz tavsiye ederim kaç Arkadaşım ameliyat oldu ilgisi alakası ve cerrahlık yönünden mükemmel bi doktorKızlar bir iki hafta sonra burundan ameliyat olacağım fakat seçtiğim doktor konusunda tereddütlerim var. Aslına bakarsanız çok kötü bir burnum yok ve sadece bir kaç doğal dokunuş istiyorum fakat o kadar çok kötü örnekle karşılaştım ki korkuyorum. Pinokyo gibi burunlar yapıp üstüne üstlük harika olmuş yorumlarını gördüğüm instagram sayfalarından artık gına geldi. Lütfen gerçekten iyi doktor tavsiyesi verebilecek arkadaşlara ihtiyacım var. Teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim ama İstanbuldayımMerhaba canım burun ameliyatında Konya da Dr Mehmet Öztan kesinlikle tereddütsüz tavsiye ederim kaç Arkadaşım ameliyat oldu ilgisi alakası ve cerrahlık yönünden mükemmel bi doktor
Tesekkür ederim istanbuldayım :/Eger izmirdeysen kesinlikle ekolhastanesi dr Can Ercan derim 1 ay önce oldum bende
Sormayın iki kere gün aldığım halde birinde doktorum vazgeçti (ki iyi ki de vazgeçmiş) diğerinde ben vazgeçtim. Volkan beye de gittim çok iyi bir dr çok güzel karşıladı ama beklentimi karşılayacağını düşünmedim. Şimdi Samsun da bir dr buldum çok içime sindi fakat bu sefer de dediğim gibi İstanbul dan oraya taa ameliyata nasıl giderim sorunsalı oluştu :) fiyatı da buradakilere göre uçuk değil.Bende doktor arayisindayim. asiri takintilu bir insanim Bezmialemde doç dr Alper Yenigün’e muayene oldum guven verdi fakat instagram hesabi falan olmadigi icin yaptigi burunlari goremedim. Volkan Kahya ve Ahmet Alpi arastiriyorum suan. ama fiyatlar cok ucuk 10.000den asagi yok. bezmialemden 5.000 fiyat aldim. bir tanidigim bezmialemde alper beye olmustu cok memnun.
gercekten o kadar zor bir karar ki cunku kotu olursa o psikolojiyi ben kaldiramam o yuzden cok iyi arastirmak gerekiyor. umarim dilediginiz gibi olur :)Sormayın iki kere gün aldığım halde birinde doktorum vazgeçti (ki iyi ki de vazgeçmiş) diğerinde ben vazgeçtim. Volkan beye de gittim çok iyi bir dr çok güzel karşıladı ama beklentimi karşılayacağını düşünmedim. Şimdi Samsun da bir dr buldum çok içime sindi fakat bu sefer de dediğim gibi İstanbul dan oraya taa ameliyata nasıl giderim sorunsalı oluştu :) fiyatı da buradakilere göre uçuk değil.
İnşallah sizin de dilediğiniz gibi olur ve evet çok zor bir karar o yüzden yaptığı burunları görüp gitmek çok daha mantıklı. Çünkü hepsinin farklı farklı tarzları var. Kimi doğal çalışmaktan yanayken kimisi ise pinokyo tarzı burun çalışmayı başarı gibi gösteriyor.gercekten o kadar zor bir karar ki cunku kotu olursa o psikolojiyi ben kaldiramam o yuzden cok iyi arastirmak gerekiyor. umarim dilediginiz gibi olur :)
aynen oyle bende herkese standart hokka burun yapan biri istemiyorum, sacimi boyatinca bile hemen alisamayan bir insanim bu yuzden burundada yuzume yakismayan hokka bir burun istemiyorum dogal olsun yeterİnşallah sizin de dilediğiniz gibi olur ve evet çok zor bir karar o yüzden yaptığı burunları görüp gitmek çok daha mantıklı. Çünkü hepsinin farklı farklı tarzları var. Kimi doğal çalışmaktan yanayken kimisi ise pinokyo tarzı burun çalışmayı başarı gibi gösteriyor.
Samsundaki doktor kim?Sormayın iki kere gün aldığım halde birinde doktorum vazgeçti (ki iyi ki de vazgeçmiş) diğerinde ben vazgeçtim. Volkan beye de gittim çok iyi bir dr çok güzel karşıladı ama beklentimi karşılayacağını düşünmedim. Şimdi Samsun da bir dr buldum çok içime sindi fakat bu sefer de dediğim gibi İstanbul dan oraya taa ameliyata nasıl giderim sorunsalı oluştu :) fiyatı da buradakilere göre uçuk değil.
Dr halit urgan instagramdaki paylaşımları doğal duruyo ama canlı olarak yapmış olduğu bir burnu görmedimSamsundaki doktor kim?
Evet. Sayfasına baktım şimdi, yaptığı burunlar resimlerde iyi görünüyor.Dr halit urgan instagramdaki paylaşımları doğal duruyo ama canlı olarak yapmış olduğu bir burnu görmedim
Bir kaç hastasıyla da konuştum olumlu geribildirimler var. Ama gel gör ki bunun için taa Samsun a gitmek biraz meşakkatli gibi :)Evet. Sayfasına baktım şimdi, yaptığı burunlar resimlerde iyi görünüyor.
İyi bir doktorsa gidilir:) Ben revizyonumu başka şehirde oldum mesela. Otelde yalnız kalırken zorlandım biraz. Sargılı, şiş yüzle markete, restorana falan gidiyordum:) Ama sonuç iyi olursa değiyor.Bir kaç hastasıyla da konuştum olumlu geribildirimler var. Ama gel gör ki bunun için taa Samsun a gitmek biraz meşakkatli gibi :)
Hımm benim de tereddütüm o zaten yalnız olacağım için çekiniyorum. Peki sen memnun musun burnundan?İyi bir doktorsa gidilir:) Ben revizyonumu başka şehirde oldum mesela. Otelde yalnız kalırken zorlandım biraz. Sargılı, şiş yüzle markete, restorana falan gidiyordum:) Ama sonuç iyi olursa değiyor.
Şu an için memnunum yalnız daha 11. gündeyim, çok şiş.Hımm benim de tereddütüm o zaten yalnız olacağım için çekiniyorum. Peki sen memnun musun burnundan?
İnşallah istediğin gibi olur. sen doktor sorunca benim gibi araştırma halindesin sandım :) peki nerde ve hangi doktora oldun ameliyatını?Şu an için memnunum yalnız daha 11. gündeyim, çok şiş.
6 ay geçmeden kesin yorum yapmak istemiyorum. Burun ödemler indikçe değişiyor.
Ama sonuçtan umutluyum, iyi olacak bu sefer inş:)
Evet inanılmaz zor. Sonuç olarak dediğiniz gibi saçımızın rengi bile psikolojimizi bu kadar etkiliyorken burun gibi hassas bir konuda çok iyi araştırma yapmamız gerekiyor. Ama o kadar çok kirli bilgi ve reklam var ki etrafta. İnsan kime güveneceğini bilemiyorKeşke herkes duyarli olup deneyimlerini yazsa bizede yol gosterilse cunku gercekten cok zor bir karar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?