burun estetiği için işyerlerinizden nasıl izin aldınız?

burun estetiğinizi yapacak hekimle görüşüp,bilgi alışverişinde bulunun.size yardımcı olacaktır..geçmiş olsun..

acaba burunla ilgili başka bir şey mi söylesen diyecektim ki aklıma geldi; burnunun şekli değiştiğinde zaten fark edilecek. yalan söylediğin ortaya çıkar.

"Burnumda et vardı, kist vardı yada nefes problemim vardı v.s v.s, bunun için ameliyat olurken aynı zamanda da düzelttirdim" dersin olur biter Her şeyin başı sağlık sonuçta canımm.

Önümüz bayram; Ramazan Bayramından önceye getirsen olmaz mı? Bayram 19 Ağustos( Pazar günü) tarihinde, en azından Perşembe'den filan 2 gün izin alırsan ameliyatını olur bayram tatilinde de dinlenirsin. Tatil sonunda da işe dönersin.

Ameliyat olacağın günü ayarlasan ve o gün iş yerini arayıp bi badire atlattığını ve burnunun kırıldığını söylesen :13:

yani bende çalışıyorum ve 2 yıldır ameliyat olmayı düşünüyodum ama izin alamam diye hep erteliyodum bu sene 2 haftalık yıllık iznimde oldum ameliyatımı geldim başka imkanım yoktu iznimi böyle feda ettim ama ne yapiimm...tatil yapmayada çok ihtiyacım vardı ama neyse o işi çıkardım aradan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…