e yaptırdın?merhaba
öncelikli işim burun estetiği dusunenler akıllarındaki soruları cevap vermek için böyle bi sayfa actım ki ihtiyac olduğunu düşünüyorum en büyük sorun 1. doktor, en iyi sekilde arastırma yapmak gerekiyor yaptıgı burun estetikleri hastalarıyla sohbet etmek inanın bu doktor şeciminde önemli unsur böyle öyle yaptım tam 1 yıl doktor arastırdım görüşmediğim doktor kalmadı sonra bir arkadaşım hastalarıyla sohbet et dedi o anda doktorumun hastalrıyla sohbet ettim 1 hafta sonra ameliyat oldum suan 8 ayımdayım hala burnumun şekli değişiyor daha güzel oluyor tabi bir yıl olmadan kesin konusmak anlamasız bu yüzden sorularınız varsa yardımcı olurum :)
merhaba
öncelikli işim burun estetiği dusunenler akıllarındaki soruları cevap vermek için böyle bi sayfa actım ki ihtiyac olduğunu düşünüyorum en büyük sorun 1. doktor, en iyi sekilde arastırma yapmak gerekiyor yaptıgı burun estetikleri hastalarıyla sohbet etmek inanın bu doktor şeciminde önemli unsur böyle öyle yaptım tam 1 yıl doktor arastırdım görüşmediğim doktor kalmadı sonra bir arkadaşım hastalarıyla sohbet et dedi o anda doktorumun hastalrıyla sohbet ettim 1 hafta sonra ameliyat oldum suan 8 ayımdayım hala burnumun şekli değişiyor daha güzel oluyor tabi bir yıl olmadan kesin konusmak anlamasız bu yüzden sorularınız varsa yardımcı olurum :)
Kime ameliyat olmuştun?1 yıl değil 1,5-2 yıl arasında tam iyileşme ve burunun şeklinin tam oturması gerçekleşiyor.İlk burun ameliyatımdan 1,5 yıl sonra burun kıkırdağım kayıp sol burun deliğimi kapatmış ve kesip alınan kıkırdak tekrar oluşmuştu.1 ay önce 2.operasyonu oldum bakalım bekliyorum burun mukozam hala şiş ve elbetteki ödem var dıştan da.Benim operasyon öncesi araştırmalarımı bir bilseniz bir öğrencinin üniversite tezi kadar :)
evet katılıyorum zor bi süreç geçirmişiz tabi ben bir yıl dedim ama ince ve kalın derili olmakta etkili bu zaamada1 yıl değil 1,5-2 yıl arasında tam iyileşme ve burunun şeklinin tam oturması gerçekleşiyor.İlk burun ameliyatımdan 1,5 yıl sonra burun kıkırdağım kayıp sol burun deliğimi kapatmış ve kesip alınan kıkırdak tekrar oluşmuştu.1 ay önce 2.operasyonu oldum bakalım bekliyorum burun mukozam hala şiş ve elbetteki ödem var dıştan da.Benim operasyon öncesi araştırmalarımı bir bilseniz bir öğrencinin üniversite tezi kadar :)
fatih medical park Süleyman candan a oldum canımKim
e yaptırdın?
Kime yaptırdın?
merhaba
Kime ameliyat olmuştun?
ben 15 gün makyaj yapmaya başladım cilt içinse burnumda bi yağlanma meydana geldi onun icinse doktora gittim düzenli krem kullandım ama 3 ay sonra falanameliyat sonrası yaşam nasıl devam ediyor peki? makyaj yapma, cilt ürünlerini kullanma vs. ne zaman başladınız siz?
ben 15 gün makyaj yapmaya başladım cilt içinse burnumda bi yağlanma meydana geldi onun icinse doktora gittim düzenli krem kullandım ama 3 ay sonra falan
bende sadece t bölgemde bi yağlanma hala mevcut o gecmedi matlaştırıcı ürünler kullanıyorum cildiyeci gittim bende bana verdiği krem işe yaramadı bende gratiste essence bi markanın matlaştırıcı yüz kremini aldım şuan cok memnunumBenimde burnumda yağlanma ve sivilce meydana geldi. Zaten problemli bi cildim vardı. Ama hiç yok yere alnıma bile yayıldı. Cildiyeye gitmeyi düşünüyorum bende. Üç ayda mi geçti Sizde ki problem?
bende sadece t bölgemde bi yağlanma hala mevcut o gecmedi matlaştırıcı ürünler kullanıyorum cildiyeci gittim bende bana verdiği krem işe yaramadı bende gratiste essence bi markanın matlaştırıcı yüz kremini aldım şuan cok memnunum
Acaba kime ameliyat oldunuz? Şayet sakıncası yoksa tüm arkadaşlardan ricam sorun yaşadıkları doktorun adını vermeleri. Ki bence sakıncası yok mağdur olan bizler isek bunu afişe edebiliriz.Canım selam benimde 1. Ayım dolacak ama şöyle bi sıkıntım var alçı ilk çıktığındada sonrada doktor şeklini tam istediğim gibi yapmış ama sonradan bişey oluştu mesela sağ profilden önden bakıyorum tam istediğim gibi ama gel gelelim sol profilden bakınca sanki çok hafif kemeri aldığı yerde bişey var aynı şekil kemerimsi olsa sağ profilden bakıncada belli olması lazım ama yok sağ gayet güzel ama soldan baktığımda sanki sağda bi kemerimsilik var gibi duruyor masaj yapınca iniyo tekrar çıkıyo tabi dikkatli bakınca çok sinir oldum geçermi sence?
canım hiç korkma ödemdir benimde öyle oluyodu ve zamanla burun oturdu yerineCanım selam benimde 1. Ayım dolacak ama şöyle bi sıkıntım var alçı ilk çıktığındada sonrada doktor şeklini tam istediğim gibi yapmış ama sonradan bişey oluştu mesela sağ profilden önden bakıyorum tam istediğim gibi ama gel gelelim sol profilden bakınca sanki çok hafif kemeri aldığı yerde bişey var aynı şekil kemerimsi olsa sağ profilden bakıncada belli olması lazım ama yok sağ gayet güzel ama soldan baktığımda sanki sağda bi kemerimsilik var gibi duruyor masaj yapınca iniyo tekrar çıkıyo tabi dikkatli bakınca çok sinir oldum geçermi sence?
merhaba
Yaa nolut banada yazın benımde burun ucumda sorun var tesadufen suleyman candanı buldum cok kararsızım .benımde 2.ameliytım olcak ve cok takıntılıyım.cevabınızı beklıyorm.foto falan varmıfatih medical park Süleyman candan a oldum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?