BURUN ESTETİĞİ İÇİN (SORU-CEVAP)

itsmeelif

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
111
19
18
33
merhaba
öncelikli işim burun estetiği dusunenler akıllarındaki soruları cevap vermek için böyle bi sayfa actım ki ihtiyac olduğunu düşünüyorum en büyük sorun 1. doktor, en iyi sekilde arastırma yapmak gerekiyor yaptıgı burun estetikleri hastalarıyla sohbet etmek inanın bu doktor şeciminde önemli unsur böyle öyle yaptım tam 1 yıl doktor arastırdım görüşmediğim doktor kalmadı sonra bir arkadaşım hastalarıyla sohbet et dedi o anda doktorumun hastalrıyla sohbet ettim 1 hafta sonra ameliyat oldum suan 8 ayımdayım hala burnumun şekli değişiyor daha güzel oluyor tabi bir yıl olmadan kesin konusmak anlamasız bu yüzden sorularınız varsa yardımcı olurum :)

1 yıl değil 1,5-2 yıl arasında tam iyileşme ve burunun şeklinin tam oturması gerçekleşiyor.İlk burun ameliyatımdan 1,5 yıl sonra burun kıkırdağım kayıp sol burun deliğimi kapatmış ve kesip alınan kıkırdak tekrar oluşmuştu.1 ay önce 2.operasyonu oldum bakalım bekliyorum burun mukozam hala şiş ve elbetteki ödem var dıştan da.Benim operasyon öncesi araştırmalarımı bir bilseniz bir öğrencinin üniversite tezi kadar :)

Kim
e yaptırdın?

Kime yaptırdın?

Kime ameliyat olmuştun?

evet katılıyorum zor bi süreç geçirmişiz tabi ben bir yıl dedim ama ince ve kalın derili olmakta etkili bu zaamada

Arkadaşlar merhaba,bu topık tam bana gore,3 drla gorustum,aklımda bırı var çünkü bugün bir hastasıyla konuştum ve çok etkılendım,beni burnum su sekılde tıpplastı yeterli olur dedi bugün görüştüğüm dr,2 yaşında oğlum var,sonrasında çok zorlanırmıyım sızce?

en önemlisi doktorunuza güvenmeniz ameliyattan tampom ve alçı cıktıktan sonra normel hayatına devam edebilirsin sadece 1 yıl boyunca kendini koruma altına alman gerek inaşşah başarılı bi ameliyat gecirirsin canım şimdiden gecmiş olsun

ameliyat sonrası yaşam nasıl devam ediyor peki? makyaj yapma, cilt ürünlerini kullanma vs. ne zaman başladınız siz?

Kime ameliyat olmuştun?

2.operasyonumda da sorun olasılığı yüksek ,burun deliğimi ayıran orta hatta gözle görülen sola doğru yamukluk var .2 hafta önce gittiğimde normal dedi ki bende sağlıkçıyım neyin ne olduğunu biliyorum hem mesleki tecrübem gereği hemde 2012 de 1 kapalı septoplasti (kbb uzmanına ameliyat olduğum ilk operasyonumdu) 2013 te plastik cerraha septorinoplasti olan biri olarak ve 2015 yani 1 ay önce aynı doktor 2.ameliyatımı yaptı düşünün artık psikolojimi..İnanılmaz moralsizim ,bugün kontrolüm var gidicem bakalım.Şuan bazı sebeplerden dolayı doktor isimi veremiyorum.3 kez olduğum burun ameliyatlarımı yakın zamanda tek tek yazacağım ki insanlar bilinçlensin mağdur olmasın

ameliyat sonrası yaşam nasıl devam ediyor peki? makyaj yapma, cilt ürünlerini kullanma vs. ne zaman başladınız siz?
ben 15 gün makyaj yapmaya başladım cilt içinse burnumda bi yağlanma meydana geldi onun icinse doktora gittim düzenli krem kullandım ama 3 ay sonra falan

ben 15 gün makyaj yapmaya başladım cilt içinse burnumda bi yağlanma meydana geldi onun icinse doktora gittim düzenli krem kullandım ama 3 ay sonra falan

Benimde burnumda yağlanma ve sivilce meydana geldi. Zaten problemli bi cildim vardı. Ama hiç yok yere alnıma bile yayıldı. Cildiyeye gitmeyi düşünüyorum bende. Üç ayda mi geçti Sizde ki problem?

Benimde burnumda yağlanma ve sivilce meydana geldi. Zaten problemli bi cildim vardı. Ama hiç yok yere alnıma bile yayıldı. Cildiyeye gitmeyi düşünüyorum bende. Üç ayda mi geçti Sizde ki problem?
bende sadece t bölgemde bi yağlanma hala mevcut o gecmedi matlaştırıcı ürünler kullanıyorum cildiyeci gittim bende bana verdiği krem işe yaramadı bende gratiste essence bi markanın matlaştırıcı yüz kremini aldım şuan cok memnunum

Canım selam benimde 1. Ayım dolacak ama şöyle bi sıkıntım var alçı ilk çıktığındada sonrada doktor şeklini tam istediğim gibi yapmış ama sonradan bişey oluştu mesela sağ profilden önden bakıyorum tam istediğim gibi ama gel gelelim sol profilden bakınca sanki çok hafif kemeri aldığı yerde bişey var aynı şekil kemerimsi olsa sağ profilden bakıncada belli olması lazım ama yok sağ gayet güzel ama soldan baktığımda sanki sağda bi kemerimsilik var gibi duruyor masaj yapınca iniyo tekrar çıkıyo tabi dikkatli bakınca çok sinir oldum geçermi sence?

Acaba kime ameliyat oldunuz? Şayet sakıncası yoksa tüm arkadaşlardan ricam sorun yaşadıkları doktorun adını vermeleri. Ki bence sakıncası yok mağdur olan bizler isek bunu afişe edebiliriz.
İsim vermeyen olduğunda bu sefer insanda başka soru işaretleri oluşuyor. Fake hesap mı gibi?

canım hiç korkma ödemdir benimde öyle oluyodu ve zamanla burun oturdu yerine

regl günü ameliyat olma durumu yaşadınız mı peki? Ya da doktorunuz bişi dedi mi konu ile alakalı

Eğer İstanbul sa yasadiginiz yer ise Dr mbaraka yı tavsiye ediyorum hastalarıyla son derece ilgili sempatik alanında uzman biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…