D dlmv Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2015 65 24 8 13 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi itsmeelif #121 xyz_s .!.: Çok beğendim güzel ve doğal duruyor biraz bilgi verebilir misin kime ne kadar a yaptırdın Genişletmek için tıkla... teşekkürler, izmir de ufuk bilkay a yaptırdım
xyz_s .!.: Çok beğendim güzel ve doğal duruyor biraz bilgi verebilir misin kime ne kadar a yaptırdın Genişletmek için tıkla... teşekkürler, izmir de ufuk bilkay a yaptırdım
H hayalhtc Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ocak 2013 20 2 36 İstanbul 15 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi itsmeelif #122 kızlar selam ben ameliyat olalı bir ay oldu bir kızım var bi buçuk yaşında gecen hafta sert bi şekilde çarptı görünürde bişey yok gibi ama sonradan yamulma falan yapar mı ? çok korktum başına böyle bişey gelen var mı?
kızlar selam ben ameliyat olalı bir ay oldu bir kızım var bi buçuk yaşında gecen hafta sert bi şekilde çarptı görünürde bişey yok gibi ama sonradan yamulma falan yapar mı ? çok korktum başına böyle bişey gelen var mı?
itsmeelif Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2015 111 19 18 33 16 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi itsmeelif #123 yeni olanlar resim paylaşabilirmisiniz meraktan ölücem :)