çook teşekkür ederim gerçekten xızır gibi yetiştin, acayip iyi geldi yazdıkların. sabırla bekleyip güzelleşelim o zamanBenim bide normalden fazla şişmiş ti cilt yapımdan dolayı burnumun yan tarafları falan önden aynaya bakamadım hiç bandajlarim zaten 15. Gunde açıldı 20. Gunde normale dönmeye başlamıştı günden güne de daha mutlu uyaniyor insan hergün guzellesiyorsun çünküsen daha çok yenisin bir hafta ne ki. Sabırla guzellesecegin günü bekle canım hiç kafana takma bişeyi.olumlu düşün olumlu olsun. Benim boynum bile şişmiş ti . Hatta şimdi diyorum ki yanaklarima dolgu mu yaptirsam acaba . o şişlik yakışmış ti bana bi süre sonra ınsan alışıyor çünkü yeni haline ne olursa olsun :)
Ne demek canım. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Bende ilk bir hafta bu sitede okunanlarla moral buldum hep. iyiki varsın kadınlar kulübü :)) herkesin allah gönlüne göre versin inşallah kimse kötü sonuçlarla karşılaşmak istemez. Yüzümüzün tam ortası cunku madem ameliyat olduk kusursuz olsun isteriz.çook teşekkür ederim gerçekten xızır gibi yetiştin, acayip iyi geldi yazdıkların. sabırla bekleyip güzelleşelim o zaman)
neden korkuyorsun canım tam olarak, ameliyatın hangi aşamasından?istiyorum ama korkuyorum
amin, kimsenin emeği boşa gitmesin. her türlü külfet çekiliyor, umarım herkes istediği sonuçları elde eder.Ne demek canım. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Bende ilk bir hafta bu sitede okunanlarla moral buldum hep. iyiki varsın kadınlar kulübü :)) herkesin allah gönlüne göre versin inşallah kimse kötü sonuçlarla karşılaşmak istemez. Yüzümüzün tam ortası cunku madem ameliyat olduk kusursuz olsun isteriz.
hadi bakalım bol şans şimdiden.izmirde olursam bora beye gidicem ben de.yaşadıklarını merakla bekliyor olacağım :) her şey gönlünce olsunBen 16 Aralıkta ameliyat olucam bi aksilik olmazsaaa. İzmirin en iyisi Bora Karaaliye umarım iyi geçer heyecan yaptım ben bugün kan aldırırken korkan ben ameliyata nasıl gircem bakalımmmm
bilgi verebilir misin ne kadara oldun burnunda ne gibi değişiklikler yaptı nefes sorunun varmıydı?Merhabalar ben Ali Mezdeği ye oldum Ali beyde çok iyi bir plastik cerrah istersen bir değerlendir
hadi bakalım bol şans şimdiden.izmirde olursam bora beye gidicem ben de.yaşadıklarını merakla bekliyor olacağım :) her şey gönlünce olsun
merhaba arkadaşlar ben de burun estetiği oldum, 37.günüm hala şişlikler var, kalın deriye sahip olduğum için daha da uzun sürecek , ara ara foto yükleyip yorumlarınızı almak isterim, olmak istreyenler de sormak istediğiniz bir şey olursa da ceplamaya çalışırım
Instagram yok ama burdan özele msj atabilirsin istersen elimden geldigince yardimci olurum ; )Canım 37. Gün olmasına rağmen gayet güzel görünüyo, 6 ayda inicek olmasını düşünürsek 6 ay sonra çok çok güzel olucak belliinstagram falan var mı bikaç soru sorsam 5 gün kaldı çok tedirginim
Benim 4 gün kaldı ne yıpratıcı bi süreç öncesi sonrası ya ölücem heyecan ve korkudanbenim de öyle canım, yandan iyi ama önden çok top en az 6 ay beklememiz lazım daha çok erken,foto yükleyebilir misin??
tahmin edebiliyorum, ameliyattan önce bir hafta ve sonra bandajlar çıkıncaya kadar stresten, merekttan ben de baya bunalmıştım, ama bir de bakıyorsun sonra 2. ayın içindesin :)Benim 4 gün kaldı ne yıpratıcı bi süreç öncesi sonrası ya ölücem heyecan ve korkudan
tahmin edebiliyorum, ameliyattan önce bir hafta ve sonra bandajlar çıkıncaya kadar stresten, merekttan ben de baya bunalmıştım, ama bir de bakıyorsun sonra 2. ayın içindesin :)
Çok beğendim güzel ve doğal duruyor biraz bilgi verebilir misin kime ne kadar a yaptırdınmerhaba arkadaşlar ben de burun estetiği oldum, 37.günüm hala şişlikler var, kalın deriye sahip olduğum için daha da uzun sürecek , ara ara foto yükleyip yorumlarınızı almak isterim, olmak istreyenler de sormak istediğiniz bir şey olursa da ceplamaya çalışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?