BURUN ESTETİĞİ İÇİN (SORU-CEVAP)

merhaba canim.. peki ameliyati olduktan sonra ilerleyen zamanlarda burundaki siyah noktalari sikabiliyor muyuz? yoksa tamamen yasak mi burun ucu düser mi bunu yaparken?

3500 tl civari dedi bana hersey dahil cnm dün sordum çok ilgili hemen cvp verdi ne zaman yazdiysam fırsat buldukça cvp yazdı sağolsun yeni hastane olduğu için sene sonuna kadar indirim varmış 2016 sa bence 4000 tl olur yaptığı burunlar hoşuma gitti genç ama başarılı birkaç yıl sonra emre ilhan , muhammet dilber o bu gibi buda pahalı olucak gör hepsi böyle başlıyor işine yeni doktorun yaptığı burunlar hoşuna giderse bilki o doktor zamanla isim yapacak doktor dur :KK66:
Aynen canım, begenildikçe ucuyorlar. Hangi hastane biliyor musun
merhaba canim.. peki ameliyati olduktan sonra ilerleyen zamanlarda burundaki siyah noktalari sikabiliyor muyuz? yoksa tamamen yasak mi burun ucu düser mi bunu yaparken?

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/estetik-sonrasi-burun-derisi.396405/
Canım su linke göz at. Bence sıkmamak daha saglıklı olur cünkü buruna bir baskı uygulamış oluyorsun. Ne kadar oldu ameliyat olalı

Umarım çok iyi olur hepimiz için, istediğimiz gibi gecer ameliyatlarımız. Benim dr. Fotoğraf simülasyonu yapmıyor. Daha önce olanlar cok memnun ama dediğin gibi şanş. şansımız açık olsun. Ameliyat sonrası yaz olur mu deneyimini. Bu arada dr kim
Yazarım canım.doktorum Ahmet tuna eren ameliyattan sonra resim de koyarım inş

Muhammet Dilber , Emre ilhan, Güncel Öztürk ve dahası çoğunun tv de reklamda geçiyor zamanla para yapsan sende fiyat artışı yapıp reklam verip ismi bilinen hastane ve özel yerlerde ameliyat yaparsin bu iş böyle yürüyor adamlar yıllar önce 1000 den başlamış oldular şimdi 10000 tl simdi onlar gibi başlayanlar 3500 tl istiyor 2 yil sonra olucaklar muhammet dilber gibi 8000 tl genç veya yeni doktor kötü doktor demek değil millet yılların doktoruna 8000 ile 10000 tl ye ameliyat oldu diye burunları ni garantiye aldıklarını saniyor bence 3500 tl ödeyip o doktorlarin yaptigindan aynı veya daha güzel bir buruna sahip olanlar şanslı tabi 6 ile 10000 tl arasi odeyenler bile kıskanır herkesin bakış açısı farklı herkes istediğine birikimine göre atılıyor bende başta araştırmaya başlarken stress ten öyleydim ama artık değilim daha bilgili dikkatli ve akilliyim millet koyun gibi bilinene atılmak için onca birikim yapip yeni doktorların yaptığı burunların aynısını yapan pahali aradan 10 yil geçti diye ismi artık bilinen doktoru seçiyor herkes istediğine yaptırır tmm ama zorda olup aklı karışık olanida kendinize benzetmeyin o insanın durumu yetmiyorsa ucuz doktor kötü doktor dur diye bilmeden konuşup korkutmayin yardım edecekseniz insan gibi araştırın tonlarca mükemmel doktorumuz var şükür biraz onlardan bahsetmeyi bilin onlarda ustaliklarini gosterebilsinler yeni yetişen doktorlarımız harikalar çıkarıyorlar pahalıya ameliyat olanlar gidin bir bakın derim üstelik yeni teknikleri kullanıyorlar yani ismi tavan yapmadan yeni tekniklerle uygun fiyata ameliyat olup güzel görüntü yakalayanlar akıllı ve şanslı bence bilgisi olmayan sizlersiniz
Yahu arkadaşım bunlar türkiyenin en iyi plastik cerrahlarından ve ben şahit olduğum için söylüyorum tabiki bu işte en önemlisi TECRÜBELERİ yeni mezun olup ucuza yapanlar değil ne kadar ameliyat yaptıkları ben istanbulda olmadığım için olamadım arkadaş istanbulda diye ona fikir verdim çünkü şahit oldum anladınmı? Sen git ister devlette ol ucuz arıyorsan ve tecrübeli kendini devlete teslim et çünkü yeni mezun olup adı sanı duyulmayan A estetik olup çok pişman olanları da gördüm benim ki arkadaşa bi tavsiye etkilemek istesem kendi doktorumu öneririm Türkiyenin en iyi Plastik Cerrahlarından değil

merhabalar ben de 1 aralıkta burun estetiği olacağım. yalnız çok tedirginim, daha kötü olursa fikrinden alıkoyamıyorum kendimi, sizde de oldu mu böyle düşünceler. burun ucum orta derecede kalınmış, ''daha geç iner şişlikler'' şeklinde yazılar okudum. korkuyorum kısacası
korkmana gerek yok tabiki sonucta cerrahi bi işlem oluyo şişlik okadar önemli değil 6 aya kadar burun azda olsa kendini gösteriyor ince derili olanda kalın derili olanda aynı dönemde morluklar iniyor yanı hiççç tedirgin olma derim doktoruna güveniyosan o iş tamam :)

Arkadaşlar ameliyatımın 5. günü, tamponlarım ve alcım henüz alınmadı, burnum inanılmaz kaşınıyor, uyuyamıyorum iki gündür. Sanki özellikle gece başlıyor. bu durumu yasayanlar oldu mu? nasıl yapmalı

Merhaba ben atarax kullandım hem kaşıntıya iyi geliyor hem sakinleştiriyor

Arkadaşlar bugün ameliyatımın 7. günü tamponlarım ve alçım alındı bugun. burnumu çok beğendim, dr bandaj yaptı yine.benim yanaklarım ve yüzüm çok şiş, ne kadar sürede gecer yanaklarımdaki şişler?yüzüm bana ait değil gibi kendimi çok kötü hissediyorum yüzümdeki şişliklerden.

Cnm doktorunu önerenler veya iyi doktor bilenler lütfen eski yeni resimlerini paylaşmasını bilsinler ki görelim doktorlarınin çıkardığı işi ayrıca aynı zamanda fiyat bilgisinide açıkça yazsinlar ki bilelim birikimimize uygun mu yoksa yine ismi duyulmuş yıllardır ameliyat ediyor diye fiyatına artış yapmış bir doktor mu :KK66: 4500 tl den başlayan fiyatını her 6 ay artışa çıkaracak doktor dur bunu bilin artik
Nedense sana çok katılıyorum bende 3 ay ince 4000 bin é ameliyat oldum ve her 6 ayda bi 500 tl zamlaniyor bu gidisle ucuz estetik yapan dr da kalmicak. Bende 3500 4000 tlye yapan drlari kucumsemesin kimse. Dediğin gibi daha yeni dr olmuş ama çok başarılı drlarimiz da var. Kimse isteyerek kötü ameliyat yapmaz zaten. Ve hiç bir dr da %100 garanti vermiyor.

Arkadaşlar bugün ameliyatımın 7. günü tamponlarım ve alçım alındı bugun. burnumu çok beğendim, dr bandaj yaptı yine.benim yanaklarım ve yüzüm çok şiş, ne kadar sürede gecer yanaklarımdaki şişler?yüzüm bana ait değil gibi kendimi çok kötü hissediyorum yüzümdeki şişliklerden.
Geçmiş olsun canım . Bandajlarim açıldığında ve aynaya baktığımda yüzümdeki ve burnum daki şişlik yüzünden tansiyonu düşmüş insanım. Ama emin ol garanti veriyorum . İlk günden itibaren inmeye başlıyo. Ayın 19 unda 4 ayim bitecek 3. Aydan itibaren sisliklerim yok yüzümde sadece burnumun ucunda kaldı. 1. Ayda ki halini çok begeneceksin bile hep böyle kalsa keşke diceksin. Elmacık Kemiklerin falan çok şirin gözüküyor şişlik ten

Nedense sana çok katılıyorum bende 3 ay ince 4000 bin é ameliyat oldum ve her 6 ayda bi 500 tl zamlaniyor bu gidisle ucuz estetik yapan dr da kalmicak. Bende 3500 4000 tlye yapan drlari kucumsemesin kimse. Dediğin gibi daha yeni dr olmuş ama çok başarılı drlarimiz da var. Kimse isteyerek kötü ameliyat yapmaz zaten. Ve hiç bir dr da %100 garanti vermiyor.[/QUOmerhaba
Geçmiş olsun canım . Bandajlarim açıldığında ve aynaya baktığımda yüzümdeki ve burnum daki şişlik yüzünden tansiyonu düşmüş insanım. Ama emin ol garanti veriyorum . İlk günden itibaren inmeye başlıyo. Ayın 19 unda 4 ayim bitecek 3. Aydan itibaren sisliklerim yok yüzümde sadece burnumun ucunda kaldı. 1. Ayda ki halini çok begeneceksin bile hep böyle kalsa keşke diceksin. Elmacık Kemiklerin falan çok şirin gözüküyor şişlik ten
Acayip moral oldu canım, yanaklarımdaki şişliklere çok takıldım, yüzüm biçimsiz duruyor. Yanaklarındaki şişlikler ne kadar sürede geçti

Acayip moral oldu canım, yanaklarımdaki şişliklere çok takıldım, yüzüm biçimsiz duruyor. Yanaklarındaki şişlikler ne kadar sürede geçti
Benim bide normalden fazla şişmiş ti cilt yapımdan dolayı burnumun yan tarafları falan önden aynaya bakamadım hiç bandajlarim zaten 15. Gunde açıldı 20. Gunde normale dönmeye başlamıştı günden güne de daha mutlu uyaniyor insan hergün guzellesiyorsun çünkü;) sen daha çok yenisin bir hafta ne ki. Sabırla guzellesecegin günü bekle canım hiç kafana takma bişeyi.olumlu düşün olumlu olsun. Benim boynum bile şişmiş ti . Hatta şimdi diyorum ki yanaklarima dolgu mu yaptirsam acaba . o şişlik yakışmış ti bana bi süre sonra ınsan alışıyor çünkü yeni haline ne olursa olsun :)

Back
X