Burun estetigi izmir (Can Kopal)

SilaMiray

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2017
2
0
1
28
Canlarım izmirde uygun fiyata burun estetigi yapan doktorlar varmı varsa yazarmısınız ben Can Kopal diye birinş duydum çok iyimiş sizce birde fiyat bilen varsa yazabilirse çok sevinirim.

Ben 4 bine yaptırdım ,burnum henüz iki aylık , kalın deriliyim , septum deviasyonu ve kırık burun nedeniyle ameliyat oldum . Doktorum Yiğit Özer Tiftikçioğlu Ege ünv ..albümüm açık .

Canlarım izmirde uygun fiyata burun estetigi yapan doktorlar varmı varsa yazarmısınız ben Can Kopal diye birinş duydum çok iyimiş sizce birde fiyat bilen varsa yazabilirse çok sevinirim.
ben tam 1 yıl önce can kopal a operasyon yaptırdım. gerek cerrahi başarısından gerek kişiliğinden ,hastaya yaklaşımından çok ama çok memnunum. allaha şükürler olsun sonrasında da hiç şikayetim olmadı.burnumu gören herkes doktorun ismini ve telefon numarasını alıyor.tavsiye ederim. fiyat 1 yıl önce 4000 tl civarında idi ,şimdi nasıldır bilemiyorum.

ben geçen salı gunu gıttım 5500 tl dedı fıyat için 18 eylulde ameliyat olacagım

Back
X