- 15 Ekim 2019
- 8
- 3
- 1
- Konu Sahibi Kotuburunestetigi
Merhaba, burun estetiği olmak isteyenleri bilgilendirme ve mağduriyetimi insanlara gösterme amacıyla bu hesabı açtım. Eylül 2018de ne yazıkki burun estetiği ameliyatı oldum. İlk fotoğraf ameliyat öncesi, 2.yamuk burun fotoğrafı da ameliyat sonrası 13.ay fotoğrafı. Alçım çıktığından beri burnumda belli olan bir yamukluk vardı fakat şişlik nedeniyle denilerek ve düzelicegi iddia edilerek sürekli oyalandım. Ki burnumun önden de çok kötü göründüğünü söylememe rağmen "bizim için burnun önden görünümü önemli değil." bile denildi Dr tarafından. Yine bekledim belki düzelir diye. 7.ayımdan itibaren sağ kısımda nefes alma problemi oluşmaya başladı bunu üzerinede" nefes problemi olmaması gerek acaba alerjin mi var" gibi komik komik cevaplar verildi. Ve ben burnumda ki problemleri araştırmaya başlayınca burnumda çökme olduğunu gördüm ve Dr 'm tarafından burun asla çökmez burnunda çökme yok dendi. Bu 1 senem resmen çöp oldu uğradığım maddi zararı geçtim manevi olarakta çok kötü bir duruma düşürüldüm. En sonunda küçük bir operasyon yapılacağı söylendi ki bu durumda göz göre göre aynı hatayı yapamam bunun üzerinede bana inanmıyorsanız konuşacak birşey yok gibi cevaplar verildi. Doktorun lafına inanmak yerine aynadaki sonuca inanmayı tercih ettim. Ne yazıkki sonuç bu. Maddi manevi zarara uğratıldım.
Son düzenleme: