Burun estetiği olacağım ama?

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.376
5.395
723
Merhaba herkese,
Çarşamba günü için ameliyat olmaya karar verdim ancak burda çok önceden açılmış bir konu gördüm korktum,konuyu açan kişi ameliyattan sonra gözlerinin çukurlaştığını söylemiş,dr um burnumun yanlarını traşlayacağını söylemişti,acaba traşlamak mantıklı mı ?
Traşlayınca küçülüp gözleri çukurlaştırmaz mı ?
Evet doktora zaten soracağım ama belki burda ameliyat olan bu konuda fikri olanlar vardır diye yazdım..
Ben sadece kemerinden şikayetçiyim,sadece kemeri alınca düzelecek gibi geliyor bana 🤷🏻‍♀️

Ben iki defa oldum bu söylediğinizi ilk defa duydum 🤷🏼‍♀️ her burun yüz kendine hastir bu dusuncelerle girmeyin ameliyata onun oyle olmus diye sizinde oyle olacak diye birsey yok.

Ben iki defa oldum bu söylediğinizi ilk defa duydum 🤷🏼‍♀️ her burun yüz kendine hastir bu dusuncelerle girmeyin ameliyata onun oyle olmus diye sizinde oyle olacak diye birsey yok.
Bn de ilk defa karşılaştım 1 yıldır ameliyat olmayı düşünüyor ve dr araştırıyordum bu akşam da tesadüf o konuyu gördüm,korktum.
Gözlerim iridir yani genelde güzel der herkes,çukurlaşırsa berbat bişey olurum sanırım 👀

Bn de ilk defa karşılaştım 1 yıldır ameliyat olmayı düşünüyor ve dr araştırıyordum bu akşam da tesadüf o konuyu gördüm,korktum.
Gözlerim iridir yani genelde güzel der herkes,çukurlaşırsa berbat bişey olurum sanırım 👀
Saçma bi dusunce. Goz yapısı neden cukurlassin burun ameliyati bu goze bir sey yapilmiyor.

Back
X