• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği olacagim doktor bulamıyorum?

Lagila

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2020
39
20
16
Sonunda burun estetiği olmak için paramı ayarladim. 30000 tl param var. Şimdi de doktor bulamıyorum. Şöyle hem yuzume uygun, hem de estetik oldugu belli olmayacak dogal güzel burun yapan bir doktor bulamıyorum. Bana İstanbul'da doktor onerir misiniz bu fiyati geçmeyecek? Ayrıca Dr Burak dikmen ve Dr Hasan cakar nasil sizce?

istanbuldaki isim yapmışları biliyorum sadece.onlarda pahalı.ben henüz olmadım ankarada bakıyorum burda yaşadığımdan.ahmet islamdan çok bahsettiler.mustafa karaca.

Sonunda burun estetiği olmak için paramı ayarladim. 30000 tl param var. Şimdi de doktor bulamıyorum. Şöyle hem yuzume uygun, hem de estetik oldugu belli olmayacak dogal güzel burun yapan bir doktor bulamıyorum. Bana İstanbul'da doktor onerir misiniz bu fiyati geçmeyecek? Ayrıca Dr Burak dikmen ve Dr Hasan cakar nasil sizce?
Hangi doktorü yaptırdınız acaba?

Prof. Dr Kürşat Yelken. Son fiyat durumu nedir bilmiyorum, 2021'de piyasaya göre çok uygundu.

Back
X