Evet ben yaklaşık 8 ay önce burun ameliyatı oldum(Edirne 1. Murat devlet hastanesi)in de çok memnunum :) Kendisini de baya araştırdım.Amerika da okumuş, işinde oldukça iyi biri .İlk önce korktum .Burnum,kemerli, ve etliydi.Nefes alamiyordum.Şuan çok mutluyum İstanbul nişantaşın da bir çok doktora gittim ama güvenemedim.Doktorunuza güvenmeniz önemli kendisi işine ticari gözle bakmiyor sadece hastanın mutlulugunu düsünüyorve elinden gelen yardımı sağladi 3 gün sonra burun da ki tamponlar çıkartılıyor bir hafta kadar alçı kaliyor ben zor olur diye düsündüm ama beklediğimden kolay geçti şimdi meme ameliyatı düsünüyorum.Slikon yaptiricam gögüslerime bir arkadaşım yaptirdi gayet dogal duruyor beni de Edirne de ki arkadaşım yönlendirdi sagolsun. sevgiler..
merhaba görüştünüz mü doktorla?merhaba, benimde hem nefes problemim var hemde burnumun şeklinden rahatsızım. randevu aldım ve bu süreç nasıl işliyor? yani tahmini ne kadar süre sonra ameliyat oldunuz acaba?
yaptırmayın. keşke beni de uyaran olsaydı. sonuç beklediğinizden farklı olabiliyor. olacaksanız da çok iyi bi doktora heykellerle veya bilgisayar fotoğraflarıyla ne istediğinizi söyleyin. eğer istediğimden 1 mm farklılık olursa size dava açarım deyin. iyi bir teminat alın. güven vermiyorsa asla olmayın. hatta şu anda kendinize bi nescafe yapın ve iyi ki ameliyat olmadım. ucuz yırtmışım deyip doğallığın ve mutluluğunuzun tadını çıkarın.ameliyat olanlardan yardım bekliyoruz arkadaşlar
Kime yaptırdın canım sadece estetik amaçlı mı yaptırdın2 gün oldu ameliyat olalı.şişlik morluk sıkıntısı yasıyorum.yutkunurken tamponu hissedebiliyorum.pazartesi cıkacak tampon sabrediyorumz.gerçekten sorununuz yoksa ameliyat falan olmayın.bu kadar acı çekeceğimi bilsem yanından geçmezdim ameliyatın.
Kalın deriliyim.operasyonum zor geçti
Nefes zorlugum vardı ve burnum büyüktü ikiside vardı yaniKime yaptırdın canım sadece estetik amaçlı mı yaptırdın
Ya çok geçmiş olsunNefes zorlugum vardı ve burnum büyüktü ikiside vardı yani
Fakat bu kadar acı çekeceğimi bilsem asla yaptırmazdım
Tamponlarım 5.gün sonunda cıkacak,gözlerim çok şiş ve kalın deriliyim.doktor derimi inceltmeye calısmıs.baya zorlu ameliyattı.ameliyat gecesi 3 ağrı kesici vurdular ağrımı kesmedi 4.yaptılar 2 saat kestirmişim o kadar
Çarşamba sabah oldum bugün 2.günüm.
Aklı olan uzak durur,kuzenim beni gördükten sonra vazgeçti ameliyattan.zaman geriye aksa kesinlikle yaptırmazdım acılar oldg için
yaptırmayın. keşke beni de uyaran olsaydı. sonuç beklediğinizden farklı olabiliyor. olacaksanız da çok iyi bi doktora heykellerle veya bilgisayar fotoğraflarıyla ne istediğinizi söyleyin. eğer istediğimden 1 mm farklılık olursa size dava açarım deyin. iyi bir teminat alın. güven vermiyorsa asla olmayın. hatta şu anda kendinize bi nescafe yapın ve iyi ki ameliyat olmadım. ucuz yırtmışım deyip doğallığın ve mutluluğunuzun tadını çıkarın.
Benim hiç ağrım sızım aşırı kanamam vs olmadı ama ben de memnun değilim alışamadım üç ay olmasına rağmen
Size özelden mesaj atılmıyor resminizi bir daha koyarmısınız burayaBoşu boşuna ameliyat oldum param gitti şimdi 1 sene sonra revizyon olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?