Burun estetiği olan var mı ? Hasta yorumları lütfen..

Benim tam 2 hafta oldu ama doğal bir burun istememe rağmen sıfır doğallık ve önden çok acayip duran anlam veremediğim şekilde duran bir burnum var düzelmicek bu burun biliyorum

Burun ilk iki haftada önden normal durmaz zaten. Kemik yapımız bile belli olmaz, özellikle burun kanatlarının yanında biriken ödem burnunuzun garip durmasına neden olur. Bence canınızı sıkmayın.

Evet ben yaklaşık 8 ay önce burun ameliyatı oldum(Edirne 1. Murat devlet hastanesi)in de çok memnunum :) Kendisini de baya araştırdım.Amerika da okumuş, işinde oldukça iyi biri .İlk önce korktum .Burnum,kemerli, ve etliydi.Nefes alamiyordum.Şuan çok mutluyum İstanbul nişantaşın da bir çok doktora gittim ama güvenemedim.Doktorunuza güvenmeniz önemli kendisi işine ticari gözle bakmiyor sadece hastanın mutlulugunu düsünüyorve elinden gelen yardımı sağladi 3 gün sonra burun da ki tamponlar çıkartılıyor bir hafta kadar alçı kaliyor ben zor olur diye düsündüm ama beklediğimden kolay geçti şimdi meme ameliyatı düsünüyorum.Slikon yaptiricam gögüslerime bir arkadaşım yaptirdi gayet dogal duruyor beni de Edirne de ki arkadaşım yönlendirdi sagolsun. sevgiler..
Burun icindeki dikisler ne zaman dustu yada alindi mi

Ameliyat olan hastaların yorumlar benim için çok önemli.

6 ay once salih emre uregene ameliyat oldum. Cok cok memnunum deli gibi arastirdim
Ve cok cok degistim. Hatta goren botox mu yaptirdin baska islem
De yaptirdin mi yuzune dio. Yeni taniyanlar estetik oldunu hic anlamioooo. Iyi ki de olmusum

Evet ben yaklaşık 8 ay önce burun ameliyatı oldum(Edirne 1. Murat devlet hastanesi)in de çok memnunum :) Kendisini de baya araştırdım.Amerika da okumuş, işinde oldukça iyi biri .İlk önce korktum .Burnum,kemerli, ve etliydi.Nefes alamiyordum.Şuan çok mutluyum İstanbul nişantaşın da bir çok doktora gittim ama güvenemedim.Doktorunuza güvenmeniz önemli kendisi işine ticari gözle bakmiyor sadece hastanın mutlulugunu düsünüyorve elinden gelen yardımı sağladi 3 gün sonra burun da ki tamponlar çıkartılıyor bir hafta kadar alçı kaliyor ben zor olur diye düsündüm ama beklediğimden kolay geçti şimdi meme ameliyatı düsünüyorum.Slikon yaptiricam gögüslerime bir arkadaşım yaptirdi gayet dogal duruyor beni de Edirne de ki arkadaşım yönlendirdi sagolsun. sevgiler..
Merhabalar, doktorun ismini rica etsem ve fiyat

Back
X