Burun estetiği olanlar lütfen yardım edin :(

Poziomka

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2016
62
2
16
30
Belki çok erken ama çok kafaya takıyorum on güne on beş güne güzel burna sahip olanları gördükçe daha çok psikolojim bozuluyor. Bugün estetiğimin 36.günü ama kemer hala duruyor ve daha bugün fark ettiğim bi fark daha var bi burun deliğim diğerinden daha yukarıda duruyor gibi önden bakılınca bi problem gözükmüyor sağ ve sol profilden resim çektiğimde fark ettim bunu iyice bunalıma girdim kendimde farkındayım burnumun hala şiş olduğunun ama burnumda ki kemer sanki kemik gibi hiç ödemmiş gibi durmuyor çok sert burun ucu keza öyle sabredemiyorumda lütfen estetik yaptırmış kişiler yorum yapabilir mi belki bu durumu yaşayanlar vardır ne kadar sürede düzeldi yada düzelmedi mi revizyon ameliyatı olmak zorunda kalan oldu mu çok merak ediyorum.

Belki çok erken ama çok kafaya takıyorum on güne on beş güne güzel burna sahip olanları gördükçe daha çok psikolojim bozuluyor. Bugün estetiğimin 36.günü ama kemer hala duruyor ve daha bugün fark ettiğim bi fark daha var bi burun deliğim diğerinden daha yukarıda duruyor gibi önden bakılınca bi problem gözükmüyor sağ ve sol profilden resim çektiğimde fark ettim bunu iyice bunalıma girdim kendimde farkındayım burnumun hala şiş olduğunun ama burnumda ki kemer sanki kemik gibi hiç ödemmiş gibi durmuyor çok sert burun ucu keza öyle sabredemiyorumda lütfen estetik yaptırmış kişiler yorum yapabilir mi belki bu durumu yaşayanlar vardır ne kadar sürede düzeldi yada düzelmedi mi revizyon ameliyatı olmak zorunda kalan oldu mu çok merak ediyorum.

Valla duyduguma gore aylar aliyormus bazi insanlarda burnun oturmasi odemin sisin gitmesin son goruntuye kavusmasin. Zor is ben cesaret edemezdim valla insallah iyi sonuc alirsiniz.

bariz belli kemer :)

Eklentiler

• 13282140_1108878912468174_568393232_n.webp
    13282140_1108878912468174_568393232_n.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 460
  • 13293007_1108878862468179_96653513_n.webp
    13293007_1108878862468179_96653513_n.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 449
bende duydum aylar sürdüğünü ama bazı kişilerin daha 10.gününde gayet güzel burnu var ben acaba düzelmezse korkusu yaşıyorum

Bence hic estetik olmus gibi degil dogal guzel durmus o kemerin olmasi.

kemer bariz belli mi :KK53: bence size öyle geliyor .. gayet düzgün bir burnunuz var .. yani biraz daha inceltmeye kalksa orayı doktor micheal jackson burnu gibi olur burnunuz..

kemer falan yok arkadasım sen biraz kafana takmışsın bence

ama benim burnum zaten öyleydi doktorun yaptığı öncesi sonrası resminide ataym isterseniz zaten hafif kemer bide burun ucu düşüktü kemerin alınmasını burun ucunun kalkmasını istedim burnumda herhangi bi küçültme kırma olmadı tek kemer alınıp ucunun kaldırılmasıydı ama hala bekliyorum inermi inmezmi bilmiyorum

buda doktorun yaptığı öncesi sonrası fotoğrafı

Eklentiler

• 13271682_1108882905801108_1934700305_o.webp
    13271682_1108882905801108_1934700305_o.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 337
estetikten önce de boyleyse bilemem .. öncesi sonrası fotosunu atarsanız anlaşılır belki doktor la görüşün oolmadı istediğniz müdaheleyi yapmadı o yüzden de memnun değilsiniz herhalde

çok bi isteğim olmadı yani kavis olsun küçülsün vs sadece kemerden rahatsızdım bide burun ucundan

doktorla görüştüm törpüledm gidicek dedi ama korkuyorum gitmez diye kendi gözümle görmedende muhtemelen inmayacağım gittiğine

burun ucu yukarı kalmış ve kemer gitmiş evet ama siz biraz daha düzelsin istiyordunuz herhalde .. ama inanın bu halide güzel olmuş .. bariz fark var öncesi sonrasında .. ama dediğim gibi çok inceltirlerse de hoş durmaya biliyor belki o kemeri iyice törpülese doktor kötü olacak burnunuz bariz estetik belli olacak boyle doğal duruyor

benim merak ettiğim konuyu açmamdaki asıl sebep başka estetik olanlarda yaşadımı bu durumu belkide geçici bi durumdur o yüzden konuyu açtım tecrübe etmiş kimse varsa yardımcı olsun diye

Back
X