Burun estetiği olanlar lütfen yardım edin :(

ama ben kemerli bi burun istemedim düz bi burun istedim(ki sonrası fotoğrafında kemer yok) zaten kemerliydi tekrar kemerli bi burun için bıçak altına yatmaya ne hacet

Belki çok erken ama çok kafaya takıyorum on güne on beş güne güzel burna sahip olanları gördükçe daha çok psikolojim bozuluyor. Bugün estetiğimin 36.günü ama kemer hala duruyor ve daha bugün fark ettiğim bi fark daha var bi burun deliğim diğerinden daha yukarıda duruyor gibi önden bakılınca bi problem gözükmüyor sağ ve sol profilden resim çektiğimde fark ettim bunu iyice bunalıma girdim kendimde farkındayım burnumun hala şiş olduğunun ama burnumda ki kemer sanki kemik gibi hiç ödemmiş gibi durmuyor çok sert burun ucu keza öyle sabredemiyorumda lütfen estetik yaptırmış kişiler yorum yapabilir mi belki bu durumu yaşayanlar vardır ne kadar sürede düzeldi yada düzelmedi mi revizyon ameliyatı olmak zorunda kalan oldu mu çok merak ediyorum.

Kemerin için bişey diyemicem eğer kemer var gibi duruyorsa o geçmez ama şiş ve burun ucunun sert olması çoook normal. Hatta deliklerinin orantısız görünmesi de anormal değil şişlikten oluyor o ama eğer 3 ay sonra geçmezse kalıcı demektir.

Eski burnunuz bile problemli dwğilmiş.hiç kemer yok bunu sizi rahatlatmak için söylemiyorum.burun deliklerinizin size farklı gelmesinin nedenide bi tarafı niraz daha alttam bi tarafı daha üsten foto çekmişssiniz doktorun eline sağlık çok doğal yapmış o iğrenç estetiğim ben diye bağıran kaydırak şekilli burunlara çevirmemiş burnunuzu

Şimdi gördüm fotoğrafını kemer değil o yaaa şişlikten olabiliyor bazen o kadar kafana takma dursa bile rahatsız edici değil. Ben 2 kere oldum ameliyat ve şunu söyleyebilirim burnun oturma süresi 1 yıldan önce değil kesinlikle. İlk 1 sene şişler orantısız da inebilir ama ameliyatını iyi yapmışsa eninde sonunda toparlar kendini.

Doktorunuz kim ? Benim doktorum da bir burun deliğimi diğerinden büyük bıraktı, karşıdan belli olmuyor ama alttan bakınca belli. Ama ben burnunuzu beğendim gayet doğal güzel. Şişlerinin inmesi için maalesef 6 ayınız var sabırlı olun üzülmeyin.

yok sağolsun doktorum o kadar iyiki sürekli beni rahatlatmaya çalışıyo düzelceğini söylüyor fakat ben çok evhamlıyım sürekli ya düzelmezse korkusu var bide ailemden onay almadan yaptırdım burnumu şimdi sıkıntı çıkarsa tekrar revizyon olmak zorunda kalıcam bi sürü laf işitcem onunda gerginliği var üzerimde

ben bursada estetik internationalda Rıza Kantürk'e ameliyat oldum doktorum çok iyi dediğim gibi kemeride aldığını söylüyo ama ben sabredemiyorum işte. Ki gördünüz burnumun kendi hali çok kötü değil hafif kemerden rahatsız olduğum için ameliyat oldum ki bunuda dile getirmiştim doktoruma bile bile sırf doğal olsun diye kemer bırakmaz heralde dmi zaten kemerli burun isteseydm ameliyat olmazdm

Burnun muhteşem görünüyor. Ben kemer al dedim doktora yamuk ve çok kalkık burnum oldu. Keske seninki gibi yapsaydi.

Moral bozmak gibi olmasin ama kardesimin oncesi de sonrasi da nerdeyse ayni, onunki duzelmedi. Tabi ki insan bicak altina yatip onca eziyeti cekince kusursuz bir sonuc bekliyor...
Kardesim revizyon olacak bu arada.

Ben ameliyattan sonra burnuma masaj yapamamıştım hatta ilk masajda bayılmıştım acıdan o yüzden bende de sizinki kadar bir kemer kaldı ama hiç sorun etmedim bence doğallık katıyor

Burnumun ucu da hala sem sert:110:

Burnunuz gayet güzel duruyor bu kadar kişi yalan söylüyor olamaz demi kemerli falanda durmuyor ayrıca doğal gibi duruyor çok güzel yapmış doktorunuz güle güle kullanın :)

Bazılarının ki okadar çirkin duruyorki ben estetiğim diye bağırıyor resmen şükredin gayet hoş sizinki sen çok incelediğin için gözüne batıyor dışardan öyle gözükmüyor.

Burnunuz bence gayet guzel olmus. Burun deliklerinizin orantisizligina gelince, ben bir orantisizlik goremedim ama varsa sayet bunun duzelmesini beklemeyin. Sislikle falan alakasi yok. Benim de oyle. Bir burun deligim yukarida. Revizyon gerektigini soyluyorlar. Bu da cok canimi sikiyor.

Çok dikkatli bakınca hafif bir kemer var gibi duruyor ama o görüntü bence burnunuza doğallık katmış, estetik olduğu hiç anlaşılmıyor. Bu arada sizin ameliyat öncesi burnunuzda da hiçbir şey yokmuş, neden ameliyat oldunuz, nefes problemi mi yaşıyordunuz?

Back
X