Burun estetiği olanlar ??

Ssanemtkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2019
275
84
98
35
Arkadaşlar kaç gün antibiyotik kullandınız benim 5.günüm bugün bitti artık kullanmasam diyorum 7 gün çok gibi sabah akşam bir de 1000 mg augmentin yazmış dr artık içmek istemiyorum antibiyotik zararlı diye bi sakıncası olur mu acaba sizler kaç gün kullanmıştınız

3 gunluktu benim.kutum yani gunde bi taneydi bende az sandim benimkini korktum o zmn hep niye az diye dr ne dediyse yap sonra iltihaplanir sebep olma sekli bile bozulur enfekte olursa

Antibiyotik bitene kadar her gün ayni saatlerde içilmeli yoksa fayda etmez.. kutuyu bitirin. O kadar içtiniz boşa gitmesin enfeksiyon olur yoksa

Ben hergün aynı saatte içmedim 12 saatte 1 içtim 1 gece de unutmuşum içmeyi
12 saatte bir olunca da aynı saatler Oluyor :)) Ben iki farklı antibiyotik kullandım birer hafta ayrı zamanlarda Yoksa revizyon a gidecekti enfeksiyon riski vardı atlattım çok şükür ondan öyle tavsiye veriyorm dikkat

Benim ki 7 günlüktü. Mutlaka kullan canım bence. Ne olur ne olmaz. Enfeksiyon kaparsa cok ugrasırsın zor olur. En azından koruma amaclı suanlık. Az kalmıs zaten. Acık ameliyat mı oldu?

Bana doktorum antibiyoktik vermemişti sadece ağrı kesici

Kızlar alçım çıktı bugün bi değişik geldi gözüme burnum küçülmüş ama genişlemiş aynı zamanda gibi doktor şiş dedi çok iyi atlatmışsın bu süreyi seni çok iyi gördüm dedi daha şiş ama çirkin şuan burnun dedi bakalım yazarım daha detaylı

Dahaaa cok şişip iniyor merak etme :) benim 1 ay oldu bir gün cok guzel inmiş ertesi gün şişmiş kocaman şeklini beğendiysen sorun yok inmesini bekleme uzun sürecek

Bu arada saçımı 1 hafta yıkamadıım ya acayip saçım döküldü yıkayınca sizde de olmuş muydu ?

Merhaba ben 3 ay önce oldum burun ameliyatı çok güzel oldu ama ucu hala şiş çok normal bu süreç doktorum çok iyiydi bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…