Bu arada saçımı 1 hafta yıkamadıım ya acayip saçım döküldü yıkayınca sizde de olmuş muydu ?
Acaba saç 1 hafta hiç yıkanmadı ince telli yapısı ondan dökülme fazla gelmiş olabilir mi acaba yoksa anestezi saç mı döküyor ?En iyisi açık ameliyat
Bana herkes hastaymisim.gibi bakti bu 3aydir cildim kizamik gibiydi hem yag hem de akneler ah ah gecmeye basladi derken yaz geldi iste simdide gunes alerji yapicakAma yüzüm her gün silmeme rağmen inanılmaz yağlandı. Galiba ameliyatın etkisi, çünkü kupkuru bi cildim vardı, bu kadar yağlanmasına inanamıyorum
Cildim benimde yağladı sürekli TOnik’le siliyorum ve bol su içiyorumAma yüzüm her gün silmeme rağmen inanılmaz yağlandı. Galiba ameliyatın etkisi, çünkü kupkuru bi cildim vardı, bu kadar yağlanmasına inanamıyorum
O yağlanma evlerden ırak zaten doktor masaj verdi ve yaparken bebe yağı falan sür dedi burnum o kadar yağlı ki buna asla gerek kalmıyor üzerine bir de artan siyah noktalarAma yüzüm her gün silmeme rağmen inanılmaz yağlandı. Galiba ameliyatın etkisi, çünkü kupkuru bi cildim vardı, bu kadar yağlanmasına inanamıyorum
Evet o yıkamamakla da alakali söyle düşün 1 hafta boyunca duşta dökülmesi gereken saçlarının hepsi birden dökülüyor :) merak etme geçicidir mesela benim saçimda da asla kepek olmazdı ameliyattan sonra pul pul kafa derim dökülüyor resmenBu arada saçımı 1 hafta yıkamadıım ya acayip saçım döküldü yıkayınca sizde de olmuş muydu ?
İlk ameliyatım da 3 4 ay anca kendime gelmiştim. Saclarım o zaman kendine geldi benim. Zayıflamıstı saclarım cok. Tabi sen de farklı olabilir:) cilt olarak da ben normalde de yaglı ciltliydim. Amelşyat sonrası daha felaket olmustu cildim.Bu yüzden amelşyat sonrası cildim cok bozuldu. :/ 1 sene gecse bile düzelmedi cildim:/ yaglı ciltli oldugumdan sanırımNe zaman geçiyor acaba bu dökülme
Sizin de mi baya döküldüİlk ameliyatım da 3 4 ay anca kendime gelmiştim. Saclarım o zaman kendine geldi benim. Zayıflamıstı saclarım cok. Tabi sen de farklı olabilir:) cilt olarak da ben normalde de yaglı ciltliydim. Amelşyat sonrası daha felaket olmustu cildim.Bu yüzden amelşyat sonrası cildim cok bozuldu. :/ 1 sene gecse bile
düzelmedi cildim:/ yaglı ciltli oldugumdan sanırım
10 gün önce burun estetiği oldum ve bugün 12.günüm. İlk günden beri burun deliklerimin birinde bantın takılma yönünden zannettiğim bir baskı izi vardı. Sıkışmış ve hafif kapalı gibi. Bantı ve ateli çıkardık o görüntü hala aynıydı. Doktoruma celallendim çok üzüldüm ama o bana bir sorun yok geçecek dedi. Açıklama yapmadan ameliyattan hemen sonra ki fotoları açtı bak deliklerin birbirinin aynısı bir yanlış yok dedi. Gözümle gördüm bende. Size olan sorum şu çok uzatmak istemiyorum. Bant izi midir bu? ya da ödemden midir? Aynı sorunu yaşayanlar var mı geçiyor mu? Lütfen yardımcı olur musunuz? Bunun dışında burnumdan çok memnunum o kadar güzel oldu ki. Ameliyat sürecimde su gibi geçti gitti. Tek üzüldüğüm bu
Benim burnumda da genele yayılmış bir şişlik var kocaman normalmiş sanki burun benimm değil gibi ben sürekli ödem çayları içiyorum tuzu ve şekeri hayatımdan çıkardım ekmek falan yemiyorum sebze ve etcil besleniyorum tuzsuz bir şekilde 1 ay böyle demeyeceğim kuruyemiş yiyorum karbonhidrat olarak bol su içiyorum ödemleri birisinin bu şekilde çok çabuk inmiş ödem yapan tutan şeylerden uzak duralım ki kurtulalım bizde ödemden benim şahsi fikrim buBen de bir hafta önce ameliyat oldum, benim burnum kocaman şu ankavis kısmı balon gibi. Süyleyin normal mi ya...
şişlik çok normal onu kafanıza takmayan mutaka geçecek her gün iyiye gittiğini göreceksinizBen de bir hafta önce ameliyat oldum, benim burnum kocaman şu ankavis kısmı balon gibi. Süyleyin normal mi ya...
Evet cnm baya döküldü. İkinciye oldum yine aynı. Yine dökülüyor. Ve kepeklenme oldu. Yüzde soyuluyor. Mrk etme cnm geciyor zaten bunlar bir süre sonra toparlıyorsun.Sizin de mi baya döküldü
Benim cildimde yağlanma var ama sivilcelenme olmadı saçım bir hafta yıkamadım diye mi anesteziden mi döküldü anlamadım zaten çok sık saçım yok ondan endişe ettim birazEvet cnm baya döküldü. İkinciye oldum yine aynı. Yine dökülüyor. Ve kepeklenme oldu. Yüzde soyuluyor. Mrk etme cnm geciyor zaten bunlar bir süre sonra toparlıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?