- Konu Sahibi unsuzkurabiye
-
bece bukadar kasmamalısın kendini burun esteği sadece burunda sorun olması gerektiren bir ameliyat değil eğer psikolojik olarak bile seni etkiliyorsa gerçekten burnunda problem var demektir ve bunu çevrendekilere söylemekten de çekinmemelisin artık herşey okadar kolay ki teknoloji okadr ileri düzeye geldi ki ameliyatlar ağrsız sancız olup bitiyor ben ameliyat olalı 5 ay oldu çok menunum hiç pişamn olmadım çevremdekilerin de öle acaip tepkilerine rastalamdım doktorumdan çok doğal bir burun yapmasını istedim ve gerçekten öle oldu beni tanımayan biri gördüğünde asla ameliyat olduğumu anlamıyor.eğer sende ameliyat olucaksan bunu mutlaka ailenle konuş derdim eminim tepkileri çok da kötü olmayacaktır.ilk başta şaşırabilirler nerden çıktı böyle bişey diye ama onlara hissetiklerini anlatırsan eeminim anlayışla karşılayacaklardır.herşeyden önce aynalarla barışık olmak bir foto çekildiğinde kusursuz kendini beğenmek çok güzel bi duygu.ben tavsiye ederim.inş. gönlünce olur herşey....
bence el alem ne düsünür nasil tepki verir diye düsünme kimseyi ilgilendirmez senin ameliyat olup olmaman ve laflari seni fazlasiyla etkilemesinede izin verme cünkü türk milleti baskasina aci vermekten pek bir hoslanir.
evet canım çok haklısın. hele beni yaşadığım yer aman aman giyime kuşama herşeye laf ederler. o yüzden zaten bu cesaretsizliğim. üniden sonra burda yaşamayı düşünmüyorum zaten de üni bitene kdar mecburum
o laf edenler ilk kendine baksin.öyle bi yerde yasama zaten insan böyle insanlarin arasinda yasadikca onlar gibi olmaya baslar. türkiye böyle insanlardan dolayi zaten asla hak ettigi yere gelemez.
cnm öncelikle kendin için iste başkalarının seni beğenmesi için değil boşver milleti millet herşeye laf eder belkide kendileri cesaret edemedikleri için emin ol bende basketbol oynarken bir çarpma sonucu düzgün olan burnumda kemer çıktı ve yıllarca erteledim ameliyat korkusundan içtende çok sorunluydu nefes nerdeyse hiç alamıyordum sonra bu sene bir anda karar verdim gittim ertesi gün ameliyat oldum çok araştırmıştım ama araştırdıkça kafamda karıştı ilk gittiğim dr oldum iyi ki olmuşum şuan çok rahat nefes alıyorum çevremde iyi ki olmuşsun diyor tepkiler çok güzel herkes beğeniyor yani olumlu yönde bir değişiklik güzellik katıyor yüzüne hiç düşünme ol ağrım sızım hiç olmadı korkma cnm ama 1500 e biraz zor ama bazı hastaneler ücretsiz hapıyor sağlık sorunu yaratıyorsa burda olan bayanlar var hatta araştır bak ben özel bir hastanede oldum hem estetik dr hem kbb girdi ameliyatıma, umarım istediğin burna kavuşursun cnm biran önce ol ki ödemlerin insin birkaç ayda seni istemeye gelene kadar cnm bol şanslar :13:
bunu düşünecek aşamaya geldiysen zaten hayatında birşeyler yolunda gitmiyordur unsuzkurabiye,ben böyle söylüyorum,ama kaybedecek bişeylerim var böyle de kendimi beğeniyorum ,her şekilde fotoğraf çektiririm,hiçbir ortamda utanmam sıkılmam diyorsan olma.veya tamamen kararsızsan önce psikoloğa git,bu udurumlarda gerçekten iyi bir pskiyatr gerçekten sorun burnunda değil de senin kendini nasıl gördüğünle alakalıysa,yani sorun beynindeki kalıplardaysa,kendini yanlış algılamansa seni tamamen kurtarabilir,ameliyat olmazsın
cnm kimsenin ne düşündüğü umrunda olmasın, sonucta kendin için olacaksın bu ameliyatı valla ben ameliyat olalı 4 ay oldu kimse ameliyat oldugumu bile anlamıyor eger doktorun dogal bir burun yaparsa etrafındakilerin tek yorumu su olacaktır inan "sende bir değişiklik var cok güzelleşmişsin"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?