Burun estetiği oldum 08.02.2017

tugcecim92

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2017
195
41
13
32
Arkadaşlar hastane odasından yazıyorum. İzmir ekol kbb halis ünlüye ameliyat oldum. Merak ettiğiniz herseyi sorabilmeniz için bu konuyu açıyorum. Şuanki halimi paylaşacağım. Henüz ameliyattan çıkalı 12 saat oldu. Foto ekledim de becerebildim mi bilmiyorum:)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 311
Şuanda alçıda ama dikkatlice baktıgımda ne kadar küçüldüğünü görüyorum:) teşekkür ederim kızlar kaygıyı attım valla. Bakalım ne kadar moraracağım

Ne kadara yaptırdınız ? Ben de Halis Ünlü'yü düşünüyorum, aklımda bir doktor daha var ikisi ile de görüşeceğim çok acele etmiyorum o yüzden .
Benimki estetikten çok KBB sorunu ..mümkün olduğu kadar çok bilgi alıp öyle gideceğim .

Ne kadara yaptırdınız ? Ben de Halis Ünlü'yü düşünüyorum, aklımda bir doktor daha var ikisi ile de görüşeceğim çok acele etmiyorum o yüzden .
Benimki estetikten çok KBB sorunu ..mümkün olduğu kadar çok bilgi alıp öyle gideceğim .
5bin TL herşey dahil

ben estetik olali 6 yil oluyor. Cok araştırmak en doğru sonuç demek olmuyor. insanin akli karisiyor. didik dikik arastirmak yerine ne istiyorsunuz nasil birsey talep ediyorsunuz onu netlestirin gerisini hekim hallediyor :)

Mutlaka bol bol yürüyüş yapin. Ben ilk hafta tum gun 24 saat yataktaydim. doktor bune hal yuzun sismis. her gun yavas tempo ama mutlaka yuruyeceksin dedi. bir de olabildigince kalabaliktan uzak durun. dirsek kol hareketi yeni oturmua kemige zarar verebilir. sekil bozuklugu olabilir

Geçmiş olsun. Yüz -göz de pek şişlik göremedim. Harika. Umarım istediğin gibi olur. Alakasız olacak ama kirpiklerine de Maşallah :)

.
Direktor, post: 50061060, member: 815321"]Mutlaka bol bol yürüyüş yapin. Ben ilk hafta tum gun 24 saat yataktaydim. doktor bune hal yuzun sismis. her gun yavas tempo ama mutlaka yuruyeceksin dedi. bir de olabildigince kalabaliktan uzak durun. dirsek kol hareketi yeni oturmua kemige zarar verebilir. sekil bozuklugu olabilir
------------------------------------------------------------
ben estetik olali 6 yil oluyor. Cok araştırmak en doğru sonuç demek olmuyor. insanin akli karisiyor. didik dikik arastirmak yerine ne istiyorsunuz nasil birsey talep ediyorsunuz onu netlestirin gerisini hekim hallediyor :)

sanırım mesajlar karıştı, ameliyat olan ben değilim :110:

Ne istediğimi biliyorum Burun şeklimi değiştirmeden deviasyon (burun kemiğindeki eğrilik ) giderilsin istiyorum burnum idare eder. Yüzümün değişmesini istemediğim için yapılan burunları görüyorum.Ona göre karar vereceğim.
Bunun yanısıra ameliyat sonrası bakım gibi konularda bilgi alıyorum .Foruma bu yüzden üye oldum, araştırmak için ..

Aklımda iki doktor var ,onların yaptığı burunları görmem gerek. Onu bekliyorum

Son düzenleme:
Geçmiş olsun. Yüz -göz de pek şişlik göremedim. Harika. Umarım istediğin gibi olur. Alakasız olacak ama kirpiklerine de Maşallah :)
Evet mucize gibi ama yüzüm şişmedi ve morarmadı henüz. Ameliyatım dündü hala morarmadığıma göre bu saatten sonra da morarmam dimi? Kirpiklerimi herkes begenir teşekkür ederim :)) maşallah deyin lütfen:))

Ameliyat dün akşamdı şuanda durum bu kızlar. Hala morarmadım. Sizce bu gece falan şişip morarır mıyım?

Eklentiler

• IMG_5859.webp
    IMG_5859.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 145
Mesajımda Maşallah demiştim ama tekar diyeyim canim :)) MAŞALLAAHH :))) baya bir foto inceledim ameliyat sonrası. Şişmemiş ve morarmamiş nadir gördüğüm kişiler arasındasin. Ben ameliyat olmadım
Araştırma içerisindeyim. Bundan sonra da moraracagini pek sanmam. Ama ameliyat olmuş arkadaşlar daha iyi bilir tabi ki..

:nazar: geçmiş olsun, nazar değmesin
buz koyuyor musunuz ?

bence doktorunuzu arayıp söyleyin buz koyayım mı diye

Yüzüm şişti kızlar ve tamponlar çok rahatsız ediyor. Bugun saat 2de çıkacakmış tamponlarım. Çok zor bir süreç..

Back
X