Burun estetiği oldum fakat burnum yamuk !!!!:((

ysmn1035

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
22
3
1
Arkadaslar bir ay önce Dr Hakan Genceye burun estetiği oldum. Ameliyat ve iyileşme süreci harikaydi hiç morarma olmadı ağrı sizi hiç birşey yoktu burun ustundeki alçı ciktiktan sonra görüntü mükemmeldi fakat yaklaşık 10 gün sonra burnum yamuldu moralim çok bozuk bariz belli yani o kadar bıçak altina yattım sonucunda bunla karsilastim lütfen bişeyler soyleyin neden böyle oldu(

bu
durumu doktorla paylaştın mı?

şişliklerin eşit bir şekilde dağılmamasından kaynaklanıyor olabilir mi?

Bugün doktorumla görüştüm o da aynı şeyi söyledi ama ben çok endiseliyim 6 aya anca toparlar diyo 6 ay yamuk burunlami gezicem yani offf
Benimde 2. Ayım doldu birde ince derili olduğum için iyileşme bende daha hızlı olmasına rağmen hala bazı yerleri şiş ama inan zamanla küçülüyor kusurlar farkedilcek kadar azalıyor bende kafama çok takıyordum şimdi problemlerin azaldığını farkediyorum bence kendine zaman tanı canım ve düşünme burnu sürekli fotoğraf çekme çok sık aynaya bakma aylar geçtikçe farkı göreceksin doktoruna güven kimse bilerek yamuk burın yapmaz kafana takma

Didem çok tesekkurler içim rahatladı biraz doktor da aynı şeyi söyledi ama bire bir bu süreci yaşayan burun estetiği olmuş birinden duymak daha güven verici geliyor sanki. O zaman beklicem yapicak bişey yok:)

Didem çok tesekkurler içim rahatladı biraz doktor da aynı şeyi söyledi ama bire bir bu süreci yaşayan burun estetiği olmuş birinden duymak daha güven verici geliyor sanki. O zaman beklicem yapicak bişey yok:)
Gerçekler canım sen burun için gidiyorsun doktor sana yamuk burun mu yapar benim yamukluktan daha beterdi ama şimdi gözle görülür düzeldi azı kaldı senin ne kadar oldu ameliyat olalı

Gerçekler canım sen burun için gidiyorsun doktor sana yamuk burun mu yapar benim yamukluktan daha beterdi ama şimdi gözle görülür düzeldi azı kaldı senin ne kadar oldu ameliyat olalı
Biraz gec oldu cevap vermek için ama yeni gördüm cevabinizi:) 1 buçuk ay oldu henüz hala yamuk

Biraz gec oldu cevap vermek için ama yeni gördüm cevabinizi:) 1 buçuk ay oldu henüz hala yamuk
Resim ekleyebilirmisin canım belki benimki gibidir benimde 3. Ayım dolcak kontrolüm var ama daha çok yeni bazıları 9. Ay 1 sene anca oturdu diyolar ama bu süreç zor işte

Resim ekleyebilirmisin canım belki benimki gibidir benimde 3. Ayım dolcak kontrolüm var ama daha çok yeni bazıları 9. Ay 1 sene anca oturdu diyolar ama bu süreç zor işte

Birini yakından çektim farketmen için iş yerindeym şuan o yüzden biraz sapsal gibiyim kusura bakma artık canim:))

ödemlerın dagılması 6 ay ila 1 seneyı buluyormus canım; bence sabretmelisin, belirgın bırsey de yok

Birini yakından çektim farketmen için iş yerindeym şuan o yüzden biraz sapsal gibiyim kusura bakma artık canim:))
ya bu ödem canım bence daha doğrusu bana göre sağ tarafın inmiş sol tarafsa daha şiş ama sağ tarafında kemik yeri şişmiş yani asimetrik görüntü yaratıyo çünkü benimde sağ taraf böyleydi şimdi eşitlendiler böyle üstüne dokununca masaj yaparken kayan bişeyler vardı içinde

bide senin burun ucun benimkine göre daha çok inmiş benim üst taraf normale döndü burnumun ucu hala yuvarlak kaldı ameliyattan öncede yuvarlaktı burun ucum ama galıba böyle kalcak burnumun ucu :// profilmdeki resme bak burun ucuma top gibi bende buna takmak istemiyorum şimdi ama üst taraf geçtiyse buda geçer heralde

bide öyle yamuk falan değil gayet düz ben daha kötü sandım burnun bi yeri şiş bi yeri değil burnun üstü şiş bide galiba ondan böyle gözüküyo ama uzaktan falan gayet güzel olmuş

bide öyle yamuk falan değil gayet düz ben daha kötü sandım burnun bi yeri şiş bi yeri değil burnun üstü şiş bide galiba ondan böyle gözüküyo ama uzaktan falan gayet güzel olmuş
ay öylemi diyosun çok mutlu oldum suan çok takıntılı bi insanım o yüzden ufak şeyleri takiyorm

Çok takiyorm ufak birsey ama benle alakalı bişey sanırım kimse farketmiyo bile ama ben takiyorm
Hiç yamukluk yok sadece biraz şişlikler öyle gösteriyo işte doktorunlada konuş zaten onlarda doğal iyileşme sürecine bırakıyo zaman elin kesilse 1 haftada kapanıyo burna bir sürü işlem yaptılar bide böyle düşün canım moralini bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…