Burun estetiği oldum kemer gitmemiş gibi duruyor?

Kemik kaynamissa o bolgede kemik kemer seklinde aynen kaliyor. Odemse kikirdak gibi cok sert degilse gecebiliyor sansa kalmis ama ben sanssizlardanim
Bende bilmiyorum bastırıyorum iniyor ama zaten kemer var dye yaptrdim simdi tekrar oluşması canımı sıkıyor

Yamukluk duruyor herkes bekle zamanla gececek diyor. Anlamiyorum ucu küçülecek diyorlar kemer öyle kalırsa çirkin bir yapı olur

Ucu küçülüyor gerçekten ama yamukluk için masaj yapın o konuyu pek bilmiyorum başıma gelmedi yamukluk sadece kemer var

Ucu küçülüyor gerçekten ama yamukluk için masaj yapın o konuyu pek bilmiyorum başıma gelmedi yamukluk sadece kemer var
Yamuk durmuyor mu sizce bana mi oyle geliyor. Bir tarafi cokuk ve sisman ayrıca ucuda yamuk gibi

Eklentiler

• 20181212_223834.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 60
Masaj yapiyorum sabah akşam onden bakinca yamuk duruyor sanirim sislikten oyle bir taraf cokuk diger taraf daha şiş duruyor
Çokta bastırma ödem için uyurken dikkat ediyorsunuz herhalde çünkü bir arkadaşım yan yatmıştı o tarafa eğik kaldı dolgu yaptılar ama kalıcı değil dolgu her 2 yılda tekrar yaptırıcak ömür boyu oda bir külfet yani ugraşılmaz ama yatmak çok dikkat istiyor ben boyunlukla uyuyorum ama öleyken uyandıgımda yan buluyorum kendimi

Cidden mi ya ben yan yatıyorum baya ama yastiga degmiyorum. Doktora sorduğum da bana yatablirsin yeterki yastik burnuna degmesin temas olmasn yeterli dedi

Kızlar 1.aydan 6.aya kadar değişimi fotograflamis olan arkadaslar var mi ? Aslinda baksak benim de merakim gider böyle hergun aynada kendime bakiyorum sanki degismiyor gibi

Estetik olmadan önce YouTuberların Burun Estetiği videolarını izledim, kimi 15. Kimi 21. Kimi de 24. Gününde video cekmişler. Hepsinin burnuda fıstık gibiydi. Benim 35. Günüm hala ayni şişlik, aynı maymunluk

Yamuk durmuyor mu sizce bana mi oyle geliyor. Bir tarafi cokuk ve sisman ayrıca ucuda yamuk gibi
hayır öyle yamuk durmuyor odem var bence burnumuzda onlar samanla duzelir birde aynada farklı fotoğraf ta farklı çıkı yor burun benim öyle oldu hep.bu formda çok yamuk burun gördüm sizde bisey yok ucuda en geç inecek yer zaten.biraz daha bekleyin düzelecektir.

Yani, bir problem yok bana göre şişliklerden öyle duruyor gibi geldi bana bir sorun olsa belli eder kendini örneğin benim burnum bir aylık ama ciddi bir komplikasyon olduğunu düşünüyorum.
Anladim bir fotoğrafini atabilir misiniz bakayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…