Burun estetiği oldum kemer gitmemiş gibi duruyor?

Cok teşekkür ederim boyle baktıkça sinirim bozuluyor ruyama kadar giriyor yani insallah duzelecek.

Evet benim de oyle onlara bakarak aa bisey yok bende yapabilirim hemen ayaga kalkar devam ederim dedim ama öyle bsey yok

Bana cok guzel göründü ucu az şiş onun haricinde guzel duruyor burun delikleri esit gibi benim esit degil mesela
Burun delikleri süreç içinde aşağı yukarı eşitleniyor diye biliyorum ama benimki şüphelendiğim komplikasyonsa doktor hatası resmen ve ikinci bir müdahaleyi mecbur kılacak demektir. Bakalım zaman ilerlesin net belli olur bununla ilgili yine yazacağım zaten.

Bu arada sizler temizliğini nasıl yapıyorsunuz burnunuzun ve yüzünüzün ? Aşırı yağlı ve siyah nokta var. Ben kükürt sabunu kullanıyorum sivilceleri filan geçirdi yağlanmayı da kontrol altında tutup siyah noktaların çoğalmasını engelliyor. Arada bir de Nivea köpükle yıkıyorum.

Anladim ınsallah bir hata yoktur dediginiz gibi zamanla anlasilcak zaten dediginiz gibi

Açıkçası ben birsey yapmadım sivilceler icin dusta kese yapıyorum bastirmadan yuzeysel oda geciriyor siyah noktalar da duruyor ama gözle görülür gibi degil aslında burun bandi almak istiyorum da korkuyorum çekince bisey olur mu diye

Siyah nokta bandı tehlikeli olur bence. Benim çok yağlanma ve siyah nokta oldu cildim deri değiştirdi resmen hatta.

Gercekten mi benimde baya kemer var gbi duruyor endiselniyordum 1 aylk ve 4 aylk burnunuzun fotoğrafni atabilir misiniz?
Canim, foto nasil atiliyor bilmiyorum. Aksam bir denerim özeline atabilirsem atarim.
Inan bende senin gibi kemerim duruyor diye cok endiselendim. Ama 4 ay sonra tam doktorun dedigi gibi sislikler gidince, kemer de yok oldu :)

Canim, foto nasil atiliyor bilmiyorum. Aksam bir denerim özeline atabilirsem atarim.
Inan bende senin gibi kemerim duruyor diye cok endiselendim. Ama 4 ay sonra tam doktorun dedigi gibi sislikler gidince, kemer de yok oldu :)
Yaa cok teşekkür ederim canim gerçekten cok endişeliyim moralim bozuluyor yapıldı diyorum eski burnumda da vardı kemer ne anlami kaldi dye çok canim sıkılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…