- Konu Sahibi Angelarelation
-
Cok teşekkür ederim boyle baktıkça sinirim bozuluyor ruyama kadar giriyor yani insallah duzelecek.hayır öyle yamuk durmuyor odem var bence burnumuzda onlar samanla duzelir birde aynada farklı fotoğraf ta farklı çıkı yor burun benim öyle oldu hep.bu formda çok yamuk burun gördüm sizde bisey yok ucuda en geç inecek yer zaten.biraz daha bekleyin düzelecektir.
Evet benim de oyleEstetik olmadan önce YouTuberların Burun Estetiği videolarını izledim, kimi 15. Kimi 21. Kimi de 24. Gününde video cekmişler. Hepsinin burnuda fıstık gibiydi. Benim 35. Günüm hala ayni şişlik, aynı maymunluk
Inanin benimde boyleydi. 4 ay oldu, sislikler indikce, kemer sandigim “ sey” de kayıp oldu.Burun estetiği 12.günüm burnumun kemeri gitmemiş gibi sizce?
27-28 günlük filandir bunlarAnladim bir fotoğrafini atabilir misiniz bakayım?
Bana cok guzel göründü ucu az şiş onun haricinde guzel duruyor burun delikleri esit gibi benim esit degil mesela27-28 günlük filandir bunlar
Gercekten mi benimde baya kemer var gbi duruyor endiselniyordum 1 aylk ve 4 aylk burnunuzun fotoğrafni atabilir misiniz?Inanin benimde boyleydi. 4 ay oldu, sislikler indikce, kemer sandigim “ sey” de kayıp oldu.
Burun delikleri süreç içinde aşağı yukarı eşitleniyor diye biliyorum ama benimki şüphelendiğim komplikasyonsa doktor hatası resmen ve ikinci bir müdahaleyi mecbur kılacak demektir. Bakalım zaman ilerlesin net belli olur bununla ilgili yine yazacağım zaten.Bana cok guzel göründü ucu az şiş onun haricinde guzel duruyor burun delikleri esit gibi benim esit degil mesela
Anladim ınsallah bir hata yoktur dediginiz gibi zamanla anlasilcak zaten dediginiz gibiBurun delikleri süreç içinde aşağı yukarı eşitleniyor diye biliyorum ama benimki şüphelendiğim komplikasyonsa doktor hatası resmen ve ikinci bir müdahaleyi mecbur kılacak demektir. Bakalım zaman ilerlesin net belli olur bununla ilgili yine yazacağım zaten.
Açıkçası ben birsey yapmadım sivilceler icin dusta kese yapıyorum bastirmadan yuzeysel oda geciriyor siyah noktalar da duruyor ama gözle görülür gibi degil aslında burun bandi almak istiyorum da korkuyorum çekince bisey olur mu diyeBu arada sizler temizliğini nasıl yapıyorsunuz burnunuzun ve yüzünüzün ? Aşırı yağlı ve siyah nokta var. Ben kükürt sabunu kullanıyorum sivilceleri filan geçirdi yağlanmayı da kontrol altında tutup siyah noktaların çoğalmasını engelliyor. Arada bir de Nivea köpükle yıkıyorum.
Siyah nokta bandı tehlikeli olur bence. Benim çok yağlanma ve siyah nokta oldu cildim deri değiştirdi resmen hatta.Açıkçası ben birsey yapmadım sivilceler icin dusta kese yapıyorum bastirmadan yuzeysel oda geciriyor siyah noktalar da duruyor ama gözle görülür gibi degil aslında burun bandi almak istiyorum da korkuyorum çekince bisey olur mu diye
EVet oyuzeen korktum yani yapmadimSiyah nokta bandı tehlikeli olur bence. Benim çok yağlanma ve siyah nokta oldu cildim deri değiştirdi resmen hatta.
Canim, foto nasil atiliyor bilmiyorum. Aksam bir denerim özeline atabilirsem atarim.Gercekten mi benimde baya kemer var gbi duruyor endiselniyordum 1 aylk ve 4 aylk burnunuzun fotoğrafni atabilir misiniz?
Yaa cok teşekkür ederim canim gerçekten cok endişeliyim moralim bozuluyor yapıldı diyorum eski burnumda da vardı kemer ne anlami kaldi dye çok canim sıkılıyorCanim, foto nasil atiliyor bilmiyorum. Aksam bir denerim özeline atabilirsem atarim.
Inan bende senin gibi kemerim duruyor diye cok endiselendim. Ama 4 ay sonra tam doktorun dedigi gibi sislikler gidince, kemer de yok oldu :)
Canim Foto atamadim, ama sakin endiselenme.Yaa cok teşekkür ederim canim gerçekten cok endişeliyim moralim bozuluyor yapıldı diyorum eski burnumda da vardı kemer ne anlami kaldi dye çok canim sıkılıyor
Evet doktorum da bana öyle demisti sabırlı ol diye ama çoğu yerde okuyorum kemik kaldi kemer gibi gecmedi deyince böyle kalırsa dyorumCanim Foto atamadim, ama sakin endiselenme.
Burun ameliyati baya bir sabir istiyor :)
Benimde 37. Günüm şiş yani ama sanki bi yandan da degilmis gibi geliyor ucu top gibi duruyor ekstra bde yamuk ama herkes ödem o sislikten diyor yamuk degilŞişlikleriniz kaç ayda geçiyor. Benim 36. günüm hala çok şiş suları çıkmaya utanıyorum
:) bende ayni senin gibiydim.Evet doktorum da bana öyle demisti sabırlı ol diye ama çoğu yerde okuyorum kemik kaldi kemer gibi gecmedi deyince böyle kalırsa dyorum
Insallah canım suan bile elimde ayna surekli elim burnumda inceliyorum bi tarafi cokuk bi tarafi sis yamuk aglayasim geliyor:) bende ayni senin gibiydim.
Simdi aklima geldikce o halime guluyorum.
Umarim tez zamanda sislikler iner canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?