Burun estetiği oldum sizce nasıl olmuş ?

Bir de hangi şehirde olmuştunuz? Doktorunuz kim? Devlet mi özel mi? Hoş devlet özel fark etmiyor biraz şans işi bu bence. Devlette arkadaşım yaptırdı harika bir sonuç aldı, başka bir tanıdığım 20 bin verdi pek de istediği sonuca ulaşamadı...
Özelde doç ve inanın ciddi para verdim bakın foto atıyorum

Ben de düz doğal demiştim aynı sizinki gibi yapmış Dr ve kaldırmış inanin120derece anlamıyorlar mi psikolojim bozuldu
Benim kalkikligi normal ama cok kavisliydi. Hatta kontrole gittigimde kalan dolguyu da yaptirdim daha iyi oldu. Ameliyati yeni olduysaniz biraz iner burun ucunuz. Burun estetiği gercekten sabir gerektiren zor bir surec

Benim kalkikligi normal ama cok kavisliydi. Hatta kontrole gittigimde kalan dolguyu da yaptirdim daha iyi oldu. Ameliyati yeni olduysaniz biraz iner burun ucunuz. Burun estetiği gercekten sabir gerektiren zor bir surec
Kaç aya iner burun delikleri de inse doğal gozukecek.delikler yukarı baktığı için acayip geliyor

Kaç aya iner burun delikleri de inse doğal gozukecek.delikler yukarı baktığı için acayip geliyor
Benim hep ayniydi burun ucum yani zaten doktorum burun ucumu kaldırmadı bence sadece biraz küçültmüş ama ameliyattan sonra ki sürecte yazistigim arkadaslar hep burun uclarinin odemler geçtikçe indigini soyluyorlardi. Foto atar misiniz merak ettim

Merhaba, bende amaliyatımın 13. Günümdeyim ve burnum aşırı kalkık burun deliklerim gözüküyor delikler eşit ve küçük ama ben hiç kalkık bir burun istememiştim. Doktorum inecek diyor 3. Ayda dahada iyi olcak diyor. Sizin burnunuz indimi şuan nasıl kaç ay oldu. İndiyse eğer kaçıncı ayında indi. İnmezse tekrar amaliyat olmak istemiyorum zor Bi süreç, küçük Bi işlemle burun ucu indirilse keşke siz naptınız nasıl oldu merak ettim. Yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Merhaba, bende amaliyatımın 13. Günümdeyim ve burnum aşırı kalkık burun deliklerim gözüküyor delikler eşit ve küçük ama ben hiç kalkık bir burun istememiştim. Doktorum inecek diyor 3. Ayda dahada iyi olcak diyor. Sizin burnunuz indimi şuan nasıl kaç ay oldu. İndiyse eğer kaçıncı ayında indi. İnmezse tekrar amaliyat olmak istemiyorum zor Bi süreç, küçük Bi işlemle burun ucu indirilse keşke siz naptınız nasıl oldu merak ettim. Yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Merhaba ozelden resim atarmisiniz?

ben de 22 mart ta ameliyat oldum, şuan yüzümün ortasında sızı içinde bir sosis var gibi hissediyorum.

iki kaşımın arasındaki kısım (burun kökü) o kadar sert ve şiş ki, ödem böyle oluyor mu?
bir de burnumun kemeri alınan kısmından (burun sırtı) yanaklarıma doğru bir şişlik var, burnum önden bakınca çok geniş görünüyor.

ayrıca hiç gülemiyorum çünkü içerde çizgi çizgi kaslar var ve onları geriyorum gibi geliyor. Aynada kendimi gülerken gördüm geçenlerde ve resmen korktum kendimden. sadece hohoho şeklinde gülebiliyorum.

üst dudağım dişlerimi kapattı ve konuşurken sadece alt dişlerim görünüyor. eskiden gülünce üst dişlerim komple görünürdü, böyle kalacak diye çok korkuyorum.
keşke yaptırmasaydım diyorum her gün.
(doktorum burun ucu kalın deri demişti)
tüm bunlar geçicek mi?
Canım duzeldı mı guluşınuz cevap verebilirmisnz lutfen

Merhaba kızlar !

Bugün burun estetiğimin 32. günü ☺ Tabi suratımda ve burnumda halem ödemler mevcut.Sizce nasıl olmuş ?

Ameliyat ve süreçleriyle ilgili soru sormak isteyenlere bu formda elimden geldiğince cevap vermeye çalışırım. (ücret hariç) Psikolojik olarak çok zor 1 ay geçirdim. Benim gibi zorlanan yüzlerce arkadaş vardır eminim Biraz da olsa destek vermek isterim.Yorumlarınızı ve sorularınızı bekliyorum
Hoş olmuş, kime ameliyat oldunuz?

Kavis isi sakat. Asla katta kavis istemem demek lazim. Sirti indiriyorlar guya kavis vercekler. E deri de bol gelip ucta toplaniyor. Benim sirtim da sozumona kavis verilmek icin indirilmisti.ayni doktor uctan aldigi metaryalle doldurdu. Tumsekli bi se oldu ama ilk ameliyat sonucundan hallice..konus bakalim doktorla.. allah sifa versin
Aynı sorunu yaşıyor gibiyim ..:( ödem diyor doktor ucu bir şiş acayip

Back
X