Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım doktora sordum oda öyle dedi normal demiCanını sıkma duzelecek benim ilk 3 ay bariz yamuk duruyordu şişlikler inince duzeldi.
Tabiki çok normal hiç canını sıkma ben günlerce kafayı yemistim uzulmustum boyle mi kalacak diye ama kalmıyor zamanla şişlikler inince düzeliyorCanım doktora sordum oda öyle dedi normal demi
Sizin ne kadar oldu ameliyat olalıTabiki çok normal hiç canını sıkma ben günlerce kafayı yemistim uzulmustum boyle mi kalacak diye ama kalmıyor zamanla şişlikler inince düzeliyor
Ne güzel1 sene oldu benim
Çok tesekkür ederim ederim gerçekten içim rahatladıBenim de ameliyattan sonra çok bariz bozukluk vardı burun deliklerim de biri büyük diğeri küçük ama 1 ay sonra normale dondu,bu surec uzayabilir ama kesinljkle duzeliyor.moralini bozma unutma iyilesmen için moralede ihtiyacın var ve de fotoğrafta gördüğüm kadarıyla bariz çirkin bi görüntü yok kolayca düzelir :)
Rica ederim :)Çok tesekkür ederim ederim gerçekten içim rahatladı![]()
Öyleymiş gerçekten herkeste sıkıntı olmuşcanım fotona baktım şimdi cok normal bu durum burun deliğinin birisi ufak birisi daha buyuk cünki ödemler anı anda inmiyor bir taraf daha hızlı bir taraf daha gec inebiliyor.ufak tefek şeylere takma üzülmede bunlar zamanla düzelecek ve oturcak hepimiz yaşadık
UmarımAynı sorunu ben de yaşıyorum. Doktora sordum, burun deliklerime hiç dokunmadığını söyledi. Şişlik ve burun içindeki yaralar ve bezeler Yüzünden böyle olduğunu söyledi. Zamanla düzelecek sabret dedi. Umarım öyle olur.
Benim de 23. Günüm umarım geçer canımIl basta bnm de bariz belliydi cnm bugun 23. Gunum o delikler ayni orana geldi simdi de burun ucum yamuk duruyorsola kaymis gibi umarim oda gececek
Ay evet tatlım gerçekten öyle duruyor ama geçeceğini söylüyor herkes