Burun estetiği oldum ve burun deliğim yamuk ayni durumu yaşayanlar var mı? 16. Günümdeyim

Gerçekten çok sıkıntılı bir durum benim burnumda ciddi düzelmeler oldu şimdi Hakk'ını yiyemem ama resimde de gördüğün gibi durum bu

Son düzenleyen: Moderatör:
Canını sıkma duzelecek benim ilk 3 ay bariz yamuk duruyordu şişlikler inince duzeldi.

Benim de ameliyattan sonra çok bariz bozukluk vardı burun deliklerim de biri büyük diğeri küçük ama 1 ay sonra normale dondu,bu surec uzayabilir ama kesinljkle duzeliyor.moralini bozma unutma iyilesmen için moralede ihtiyacın var ve de fotoğrafta gördüğüm kadarıyla bariz çirkin bi görüntü yok kolayca düzelir :)

Benim de ameliyattan sonra çok bariz bozukluk vardı burun deliklerim de biri büyük diğeri küçük ama 1 ay sonra normale dondu,bu surec uzayabilir ama kesinljkle duzeliyor.moralini bozma unutma iyilesmen için moralede ihtiyacın var ve de fotoğrafta gördüğüm kadarıyla bariz çirkin bi görüntü yok kolayca düzelir :)
Çok tesekkür ederim ederim gerçekten içim rahatladı ☺️

canım fotona baktım şimdi cok normal bu durum burun deliğinin birisi ufak birisi daha buyuk cünki ödemler anı anda inmiyor bir taraf daha hızlı bir taraf daha gec inebiliyor.ufak tefek şeylere takma üzülmede bunlar zamanla düzelecek ve oturcak hepimiz yaşadık

canım fotona baktım şimdi cok normal bu durum burun deliğinin birisi ufak birisi daha buyuk cünki ödemler anı anda inmiyor bir taraf daha hızlı bir taraf daha gec inebiliyor.ufak tefek şeylere takma üzülmede bunlar zamanla düzelecek ve oturcak hepimiz yaşadık
Öyleymiş gerçekten herkeste sıkıntı olmuş

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Doktora sordum, burun deliklerime hiç dokunmadığını söyledi. Şişlik ve burun içindeki yaralar ve bezeler Yüzünden böyle olduğunu söyledi. Zamanla düzelecek sabret dedi. Umarım öyle olur.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Doktora sordum, burun deliklerime hiç dokunmadığını söyledi. Şişlik ve burun içindeki yaralar ve bezeler Yüzünden böyle olduğunu söyledi. Zamanla düzelecek sabret dedi. Umarım öyle olur.
Umarım :(

Il basta bnm de bariz belliydi cnm bugun 23. Gunum o delikler ayni orana geldi simdi de burun ucum yamuk duruyorsola kaymis gibi umarim oda gececek

Bak

Eklentiler

• WmDev_635762842894765727.webp
    WmDev_635762842894765727.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 864
Soladogru bak yamuk

Eklentiler

• WmDev_635757732233338669.webp
    WmDev_635757732233338669.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 900
Back
X