Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecmiş olsun bariz yamuk düzelsede istediniz gibi olmaz hangi doktor yaptı .Bende ameliyat olalı 3 ay olacak .burun ucum yamuk ve delikleri eşit değil.sanırım ben burnunda düzelmeyecek .bakalım 26 da kontrole gidecem Dr ne diyecek.Eki Görüntüle 1922981
Doktorunla gorustunmu ayni sorun bende de varBenimki gecer diyo gecmese 6 ayi bekle diyo muhayenade duzeltiriz diyooHayır on gün sonra 3 ay olacak hala aynı oranda yamuk
Daha erken degılmı?bir seneniz dolmamıs?Kizlar merhaba bende sizin gibiyim 26 Temmuz'da ameliyat oldum burun delillerim ve burun sırtım yamuk önceleri ödemler geçsin düzelecek diye oyaladılar simdi ise ocağın 2 .haftasi Revizyon ameliyati yapacak kıkırdak eski haline geri dönmüş bakalım sabırla bekliyorum...Burun 1 ayın sonunda yamuksa kesinlikle düzelmiyor biraz baskı yapmasam bana kabullendieye çalışacaklar mücadele edin bizi kandiriyolar arkadaşlar düzelme falan yok hatalı ameliyat sonuçta nasıl düzelecek
Burun estetigi sonrasında ödemlerin inmesi 6 ay alıyormuş bu süre zarfında burun sekli belli oluyor ve tıp yamukluk ve eğrilik malesef 1 yılın sonundaysa geçmiyor..Baska DR Lara'da Muaynane oldum aynısını dile getirdiler ve DR hatası olduğunu söyledilerDaha erken degılmı?bir seneniz dolmamıs?
Çok geçmiş olsun.Işığın yansımasından bile belli burnunuzun yamuk olduğu.Aynı dertten ben de müzdaribimBuda fotoğraf
Cok geçmiş olsun sizede ama ben bu işin peşini birakmicam söz verdi DR ona güveniyorum bakalım hayırlısı olsun zaman be gösterecek Tesekkur ederim alakanıza ..Çok geçmiş olsun.Işığın yansımasından bile belli burnunuzun yamuk olduğu.Aynı dertten ben de müzdaribimve benim toplamda şimdiye kadar geçirdiğim 3. burun operasyonumun üzerinden 14 ay geçti.Yamukluk varsa ortalama 6.aya kadar geçmediyse o burun öyle kalır maalesef.Ödemlerin inip burnun şekil kazanması 1- 1,5 yılı buluyor.Ama gözle görülür yamukluk başka bir şey.Bir sağlıkçı olarak üzülerek söylüyorum ne yazık ki hekimlerin geçer geçeeerr demeleri oyalama , moral verip o günü kurtarmaktır.( Sözüm ,mesleğini tibbi deontolojinin gerektirdiği şekilde yapmayan , vicdandan yoksun olan , operasyonun başında açık konuşmayan , sırf para kazanmaya endexli, parayı cebe atana kadar güleryüz ve sabır gösterip bir sorunda kapısını çaldığınızda bir an önce sizi şutlama moduna girip klinikten bir an önce çıkmanızı bekleyen doktorlar için)
Ben ankarada oldum 9.gunum burnumu simdiden cok begendim ama delikler biri yuvarlak biri uzun duruyo yani alttsn bakinca sinirim bozuluyo acaba erken mi duzelirmi diyorum herkes farkli bisey diyo kimi zamanla duzelmis umarim benimde duzelir onun disinda cok memnunum
Merhaba ben ameliyat olalı 1 ay oldu bir taraf yukarıda bir taraf aşağıdaBenim bugun iki ay doldu ve hala yamuk duruyo bir tarafi yukarda bir tarafi asada delirmek uzereyim duzeliyomu bu yamukluk
sertlik geçti mi acabaBenim 52 .gunum baya ilk zamana gore duzeldi cok fark edilmiyor zamanla onunda gececegine inaniyirum artik
merhaba sertlik geçti mi?1 sene oldu benim