Burun estetiği oldum ve burun deliğim yamuk ayni durumu yaşayanlar var mı? 16. Günümdeyim

Bende ameliyat olalı 3 ay olacak .burun ucum yamuk ve delikleri eşit değil.sanırım ben burnunda düzelmeyecek .bakalım 26 da kontrole gidecem Dr ne diyecek.
IMG_20161208_224907.webp

Kizlar merhaba bende sizin gibiyim 26 Temmuz'da ameliyat oldum burun delillerim ve burun sırtım yamuk önceleri ödemler geçsin düzelecek diye oyaladılar simdi ise ocağın 2 .haftasi Revizyon ameliyati yapacak kıkırdak eski haline geri dönmüş bakalım sabırla bekliyorum...Burun 1 ayın sonunda yamuksa kesinlikle düzelmiyor biraz baskı yapmasam bana kabullendieye çalışacaklar mücadele edin bizi kandiriyolar arkadaşlar düzelme falan yok hatalı ameliyat sonuçta nasıl düzelecek

Burun deliklerinde ilk zamanlar asimetriklik oluyo bu cok normal benimde şuan öyle cok dikkatli bakınca belli. Ama sizinki malesef yamuk gibi sanki yani pek ödemdenmiş gibi durmuyo burun delikleriniz..

Benimki yamuk 5 ay oldu kıkırdak kaymış benimkinde Ocak'ta yapılacak bakalım sonuçları paylaşırım sizinle

Size dememiştim sizinkinde öyle resimde çok belli birşey yok evet hafif bir yamukluk var ama aslına bakarsanız öyle kötü durmuyor. Umarım istediğiniz gibi olur inşallah. Şimdiden çok geçmiş olsuun

Kizlar merhaba bende sizin gibiyim 26 Temmuz'da ameliyat oldum burun delillerim ve burun sırtım yamuk önceleri ödemler geçsin düzelecek diye oyaladılar simdi ise ocağın 2 .haftasi Revizyon ameliyati yapacak kıkırdak eski haline geri dönmüş bakalım sabırla bekliyorum...Burun 1 ayın sonunda yamuksa kesinlikle düzelmiyor biraz baskı yapmasam bana kabullendieye çalışacaklar mücadele edin bizi kandiriyolar arkadaşlar düzelme falan yok hatalı ameliyat sonuçta nasıl düzelecek
Daha erken degılmı?bir seneniz dolmamıs?

Daha erken degılmı?bir seneniz dolmamıs?
Burun estetigi sonrasında ödemlerin inmesi 6 ay alıyormuş bu süre zarfında burun sekli belli oluyor ve tıp yamukluk ve eğrilik malesef 1 yılın sonundaysa geçmiyor..Baska DR Lara'da Muaynane oldum aynısını dile getirdiler ve DR hatası olduğunu söylediler

Çok geçmiş olsun.Işığın yansımasından bile belli burnunuzun yamuk olduğu.Aynı dertten ben de müzdaribim :( ve benim toplamda şimdiye kadar geçirdiğim 3. burun operasyonumun üzerinden 14 ay geçti.Yamukluk varsa ortalama 6.aya kadar geçmediyse o burun öyle kalır maalesef.Ödemlerin inip burnun şekil kazanması 1- 1,5 yılı buluyor.Ama gözle görülür yamukluk başka bir şey.Bir sağlıkçı olarak üzülerek söylüyorum ne yazık ki hekimlerin geçer geçeeerr demeleri oyalama , moral verip o günü kurtarmaktır.( Sözüm ,mesleğini tibbi deontolojinin gerektirdiği şekilde yapmayan , vicdandan yoksun olan , operasyonun başında açık konuşmayan , sırf para kazanmaya endexli, parayı cebe atana kadar güleryüz ve sabır gösterip bir sorunda kapısını çaldığınızda bir an önce sizi şutlama moduna girip klinikten bir an önce çıkmanızı bekleyen doktorlar için)

Çok geçmiş olsun.Işığın yansımasından bile belli burnunuzun yamuk olduğu.Aynı dertten ben de müzdaribim :KK43: ve benim toplamda şimdiye kadar geçirdiğim 3. burun operasyonumun üzerinden 14 ay geçti.Yamukluk varsa ortalama 6.aya kadar geçmediyse o burun öyle kalır maalesef.Ödemlerin inip burnun şekil kazanması 1- 1,5 yılı buluyor.Ama gözle görülür yamukluk başka bir şey.Bir sağlıkçı olarak üzülerek söylüyorum ne yazık ki hekimlerin geçer geçeeerr demeleri oyalama , moral verip o günü kurtarmaktır.( Sözüm ,mesleğini tibbi deontolojinin gerektirdiği şekilde yapmayan , vicdandan yoksun olan , operasyonun başında açık konuşmayan , sırf para kazanmaya endexli, parayı cebe atana kadar güleryüz ve sabır gösterip bir sorunda kapısını çaldığınızda bir an önce sizi şutlama moduna girip klinikten bir an önce çıkmanızı bekleyen doktorlar için)
Cok geçmiş olsun sizede ama ben bu işin peşini birakmicam söz verdi DR ona güveniyorum bakalım hayırlısı olsun zaman be gösterecek Tesekkur ederim alakanıza ..

Burun deliklerinde büyüklük ve simetri farkı kaçıncı aya kadar düzelmiş olmalı .burun deliklerindeki düzelme süresi de mi bir yıl .
Benim iki ayı geçti ama ikisi de farklı .

Ben ankarada oldum 9.gunum burnumu simdiden cok begendim ama delikler biri yuvarlak biri uzun duruyo yani alttsn bakinca sinirim bozuluyo acaba erken mi duzelirmi diyorum herkes farkli bisey diyo kimi zamanla duzelmis umarim benimde duzelir onun disinda cok memnunum

Aynı sorun bendede var şuan sizin Cok zaman gecmiş düzeldimi burun ?

çoğu kişi ameliyattan sonra burnun şekli anlaşılmaz diyor da bence çok da net anlaşılıyor. burnum ameliyattan sonra nasıl kötüyse bir sene sonra da aynı derecede kötüydü. bir de üzerine kemer oluştu. tabii ki ödem var ama az çok size burnun ameliyat sonrası alçılı hali bile fikir verir, emin olun.

Back
X