Burun estetiği oldum ve burun deliğim yamuk ayni durumu yaşayanlar var mı? 16. Günümdeyim

şansmıdır anlamadım bende gittim birkaç kez devlet hast. doktorlar yanaşmıyor benim burnumda baya sorunlu özelde yaptırabilirsin bunu ancak dedi doktor. özele gittim ama hem şekil hemde içinde sorun olduğu için estetik cerraha ameliyat oldum. hiç memnun değilim sıkıntılarım dahada çoğaldı tekrar kbb gidecem en az 6000 tl istiyorlar.
Nerede yasıyorsun ? ben gögüs için gittim burnumuda yapsak olmaz mı yaptılar ama begenmedim hemde hala agzım acık uyuyorum dedım olur yaparız dedı gogsum iyileşsin burnumu yaptırıcam tekrar ablam gazıde oldu 2007 de kuzenım oldu o yıl 140 150 milyon bişey odemişlerdi ozaman. gazi hiç sorun çıkarmıyor çokta guzel ilgileniyorlar 6000tl nedir çok pere

canim 1 ay oldu sanirim ne durumdasin

ankarada yaşıyorum hangi doktoru tavsiye edersiniz gidecem görüşmeye

Özgür beye gogus estetıgı oldum burnumdada onu tercıh ederım sanırım önceki doktorum ayşe şencandı ama o istanbula gıtmış burun için arastırmadım aslında doktor oyuzden tavsiye pek edemiyorum fiyat konusunda çok yardımcılar o çok iyi bide doktorları genelde iyi

image.webp Merhaba arkadaşlar ben bir ay önce burun ucu ameliyatı oldum çok kötü burnum yoktu biraz aşağı eğikti fakat şimdi burun ucum eskisinden daha kalın ve bariz burun deliklerim yamuk biri ince dar diğeri büyük yuvarlak değişecek diyorlar ama bu orantısızlık Nasıl dengelenecek aklım almıyor böyle olup delikleri eşitlenen varmı

Eki Görüntüle 1900705 Merhaba arkadaşlar ben bir ay önce burun ucu ameliyatı oldum çok kötü burnum yoktu biraz aşağı eğikti fakat şimdi burun ucum eskisinden daha kalın ve bariz burun deliklerim yamuk biri ince dar diğeri büyük yuvarlak değişecek diyorlar ama bu orantısızlık Nasıl dengelenecek aklım almıyor böyle olup delikleri eşitlenen varmı
Hic panik yapmayin burun ucu her ameliyat olan kiside ilk aylarda top gibi oluyor. En az 6 ay icinde iyice kuculuyormus. Odemlerden kaynaklaniyor burun deligi esitsizlikleri de.. ben her sabah sis bi burunla uyaniyorum mesela.. aksama dogru baya iniyo.. sabah aksam bile farkli oluyo yani.. odemden oldugunu burdan anliyorum.. ben de 2 aylikim

Hic panik yapmayin burun ucu her ameliyat olan kiside ilk aylarda top gibi oluyor. En az 6 ay icinde iyice kuculuyormus. Odemlerden kaynaklaniyor burun deligi esitsizlikleri de.. ben her sabah sis bi burunla uyaniyorum mesela.. aksama dogru baya iniyo.. sabah aksam bile farkli oluyo yani.. odemden oldugunu burdan anliyorum.. ben de 2 aylikim

Benimde sabahları davul gibi Kocaman ve gergin oluyor küçülecektir mutlaka ama delikler Nasıl eşitlenecek hiç bilmiyorum ilk burnumdaki yamukluk şu anda mevcut düzgün orantılı bir burun olmayacaksa neden yatıyoruzki bıçak altına

Eki Görüntüle 1900759

Valla dr unuz kim bilmiyorum ama bazen ameliyat oncesindeki egrilik giderilemiyor.. yani kikirdak hafizasi diye bisey varmis. Dr duzeltse de o burun gene o egriligi alabiliyormus.. tabi her burun yapisi boyle olacak degil.. benim sisken burnum kapkalin gozukuyor. Aksama dogru inmis hali de yanlari hafif inmis oluyor. Burun ucum hala sis orasi degismiyor. Zaten en son duzelen yer burun ucuymus. Burun deliklerim suan esit gozukuyor.. bu forumda da cok duydum ama . Ilk aylarda esitsizlik olup da sonradan duzelen. 1 ay daha sabretmelisiniz enn az.. hatta 2 ay daha diyebilirim.. cunku daha cok erken sizin icin.

Ben ankarada oldum 9.gunum burnumu simdiden cok begendim ama delikler biri yuvarlak biri uzun duruyo yani alttsn bakinca sinirim bozuluyo acaba erken mi duzelirmi diyorum herkes farkli bisey diyo kimi zamanla duzelmis umarim benimde duzelir onun disinda cok memnunum

Valla sinir bozucu sonucu beklemek bir çok fotoğraf incelim ameliyattan simetrik çıkmış çoğu burun delikleri peki memnun olmayıp revizyon gerekirse aynı doktora tekrarmı ameliyat parası ödüyoruz

Ben duzelecegine inaniyorum bak ameliyattan duzgun cikiyosa daha iyi iste cunku basta odem yokken uzgunse ameliyat sonrasi odemler olustugu ucun bozulmustur sonra gecer insallah sonucta burun hos olmussa duzgunse delikler cok dikkat cekmiyor ben duzelcegine inaniyorum duzelmesede bunun icin bi daha ameliyata girmem

image.webp İşte benim sıkıntım ameliyattanda yamuk çıkması değişen düzelen birşey yok minik uçlu bir bir burun istedim Pinokyo burnu gibi upuzun yapmış insan okadar heves edip bıçak altına yatıyor sonuç hayal kırıklığı

Benim 52 .gunum baya ilk zamana gore duzeldi cok fark edilmiyor zamanla onunda gececegine inaniyirum artik

Benim bugun iki ay doldu ve hala yamuk duruyo bir tarafi yukarda bir tarafi asada delirmek uzereyim duzeliyomu bu yamukluk

Back
X