Benimde burun deliğinin ucunda kanlar kurumuştu, doktorum sen elleme tamponlara geldiğinde ben temizlerim dedi. Öyle de yaptık, tampon çıkarırken de hiç acı sızı vs. olmadı. Bol bol dinlenin. Geçmiş olsun.Burun estetiği oldum 6 eylülde benim burnumda kuruyan kanlar var ve temizleyemiyorum,temizlemeye çalışınca kuruyan kanı çıkaramıyorum ve dikişlere zarar veririm diye korkuyorum ayrıca tansiyonum düşüyor yere kapaklanıyorum aniden.Ne yapabilirim başka,ya da öyle biraz kuru kan kalsa dikişlerin iyileşmesjni etkiler mi?Tampon çekimine gitsem doktora sorun olur mu?
Kime ameliyat oldunuz acaba?Benimde burun deliğinin ucunda kanlar kurumuştu, doktorum sen elleme tamponlara geldiğinde ben temizlerim dedi. Öyle de yaptık, tampon çıkarırken de hiç acı sızı vs. olmadı. Bol bol dinlenin. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim.Bu 2 gün biraz fazla konuştum sorun olur mu?Benimde burun deliğinin ucunda kanlar kurumuştu, doktorum sen elleme tamponlara geldiğinde ben temizlerim dedi. Öyle de yaptık, tampon çıkarırken de hiç acı sızı vs. olmadı. Bol bol dinlenin. Geçmiş olsun.
Erol Tunç'a oldum.Kime ameliyat oldunuz acaba?
Merhaba doktorum bana pamugu islatip o bölgeye koyup 5 10 dk yumuşamasini bekleyip temizleyebilirsin demişti ben öyle yaptim sorun olmadi cok gecmiş olsun umarim tamponlarda benim gibi caniniz yanmaz ben bagirmalarimla hastaneyi inlettim hala herkes şaşiriyor neden okadar acidi diyeBurun estetiği oldum 6 eylülde benim burnumda kuruyan kanlar var ve temizleyemiyorum,temizlemeye çalışınca kuruyan kanı çıkaramıyorum ve dikişlere zarar veririm diye korkuyorum ayrıca tansiyonum düşüyor yere kapaklanıyorum aniden.Ne yapabilirim başka,ya da öyle biraz kuru kan kalsa dikişlerin iyileşmesjni etkiler mi?Tampon çekimine gitsem doktora sorun olur mu?
Benim canım çok hassastır büyük ihtimal tansiyonum düşecek ve bayılacağımMerhaba doktorum bana pamugu islatip o bölgeye koyup 5 10 dk yumuşamasini bekleyip temizleyebilirsin demişti ben öyle yaptim sorun olmadi cok gecmiş olsun umarim tamponlarda benim gibi caniniz yanmaz ben bagirmalarimla hastaneyi inlettim hala herkes şaşiriyor neden okadar acidi diye
Siz yinede tek gitmeyin destek olarak gelsin biri yaninizda gercekten bi tuaf oluyor birden nefes aliyosunBenim canım çok hassastır büyük ihtimal tansiyonum düşecek ve bayılacağım
Kesinlikle bir kişi daha lâzımSiz yinede tek gitmeyin destek olarak gelsin biri yaninizda gercekten bi tuaf oluyor birden nefes aliyosun
Ben hâla yatıyorum 6 Eylülden bu yanahatta 3 yastıklaArkadaslar 2 yastıkla kaç güne kadar yatıyoruz?
Memnun musunuz? Nasılsınız?Kime ameliyat oldunuz acaba?
Şuanlık memnunum sadece dikişlerde arada acım oluyor.Tamponlar ve atel çıktıktan sonra tekrar bilgilendiririm.Memnun musunuz? Nasılsınız?
İzotonik çözeltili susıkıyorum şırınga ile.Doktorum sadece bunu tavsiye etti.Benim esim burun spreylerinden kullaniyordu, deniz suyu falan sanirim ,zararsiz olanindan . Size onermedi mi doktor.
Ben Mert Çalış'a oldum.Kime ameliyat oldunuz acaba?
Ben sorun olacağını sanmıyorum, ben de aşırı konuşmuştum. İnsanın çenesi düşüyorTeşekkür ederim.Bu 2 gün biraz fazla konuştum sorun olur mu?
İnsan konuşmadan da yapamıyorBen sorun olacağını sanmıyorum, ben de aşırı konuşmuştum. İnsanın çenesi düşüyor
Evetİnsan konuşmadan da yapamıyor.Peki dikişler ne zaman dökülür?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?