Burun estetiği oldum..

Stella di mare

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
137
57
13
35
Dört gün önce ameliyat oldum burun ucumdaki dikisler duruyor tecrübeli arkadaşlar biraz aydınlatır misiniz alınırken çok acıyor mu? Bir de burun tıkanıklığı var hala bu ne zaman normale döner.?

Tamponlar çıkana kadar beklemek gerek nefes alabilmek için sanırım. Ben bugün dikislerimin bir kısmını aldirdim korkmayin bir sey olmuyor

Tamponlar çıkana kadar beklemek gerek nefes alabilmek için sanırım. Ben bugün dikislerimin bir kısmını aldirdim korkmayin bir sey olmuyor
Teşekkür ederim fakat benim tamponlar ameliyatimin ertesi günü alındı ona rağmen arada burnu tikaniyo okyanus suyu sıkıyorum rahatliyorum daha sonra tekrar tikaniuo bu normal mi?

Teşekkür ederim fakat benim tamponlar ameliyatimin ertesi günü alındı ona rağmen arada burnu tikaniyo okyanus suyu sıkıyorum rahatliyorum daha sonra tekrar tikaniuo bu normal mi?

Doktorunuz daha iyi bilir tabi ama okudugum yazilarda tampon sonrasi buru tıkanıklığı/rahat nefes alamama problemlerinin normal olduğu yazılıydı.

Dört gün önce ameliyat oldum burun ucumdaki dikisler duruyor tecrübeli arkadaşlar biraz aydınlatır misiniz alınırken çok acıyor mu? Bir de burun tıkanıklığı var hala bu ne zaman normale döner.?
ameliyat olalı 7 gün sonra 3. ayım olcak hafif anlık acı benim dikişlerim alınırken burun içi acımıştı dayanılmıcak acı değil saniyelik

ameliyat olalı 7 gün sonra 3. ayım olcak hafif anlık acı benim dikişlerim alınırken burun içi acımıştı dayanılmıcak acı değil saniyelik
Hani Allaha Şükür hiçbi olumsuzluk olmadı ameliyattan sonra sadece burun ucuma pansuman yaparken anlık bi acı ama gözlerim yaşardı çok acidi şimdi tek düşüncem dikiş alınırken aynı durumu yaşamak

ondan mı korkuyon en korkulcak şeyi yapmışsın ameliyatı dikiş aldırmak çerez yanonda zamanla unutuyor insan ben bile unuttum başta nefes alamadım çok problemim oldu

ondan mı korkuyon en korkulcak şeyi yapmışsın ameliyatı dikiş aldırmak çerez yanonda zamanla unutuyor insan ben bile unuttum başta nefes alamadım çok problemim oldu
Ay cnm ya valla öyle benim bunyemden sanırım bi de duaların çok etkisi var gayet rahattim taki bu dediğim olay olana kadar nefesim normale dönmeye başladı ara ara tikansa da okyanus spreyi sıkmak iyi geliyo:) sana da geçmiş olsun memnun musun şu an geçti mi problem?

problem dediğim midemden bişey yiyemedim doğru dürüst ağrıdan ilk 3 gün zordu bide nefes alamayınca mide ağrısından burnum yamuk olursa olsun demiştim tabi ağrılar geçince öyle desemde ay burnum şiş mi orası çökük mü demeye başladım ama hepsi ödemden kaynaklanıyormuş meğer boşa telaş burnumdan çok memnunum iyi ki olmuşum ameliyat :)

Senin adına çok sevindim inan ki inşallah ben de çok memnun olurum sonrasında

Bu arada ben ne zaman yan yatabilcem? sırt üstü hiç uyumazdim hatta yastiksiz yatardim senin ne kadar oldu ve ne zaman normal yatmaya başladın? :))

Bu arada ben ne zaman yan yatabilcem? sırt üstü hiç uyumazdim hatta yastiksiz yatardim senin ne kadar oldu ve ne zaman normal yatmaya başladın? :))
Bende yüzüstü uyurdum hep 2 yastığa başta alışamadım sonradan alıştım bırakmak istemedim şuan yanda yatıyorum ama öyle yastık burnuma deymiyor tabi ben korkudan daha geç bıraktım 2. Aya doğru ama sen kontrollere gittiğin zaman sor o zaman bırak birde burnunun şuanki resmini çek bide 1-2 ay sonraki halini ucu bile incek şişliği

Tamam cnm çok teşekkür ederim dediğin gibi yaparım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…