- 20 Ocak 2015
- 779
- 235
- 33
- Konu Sahibi Stella di mare
-
Rica ederim her zaman :)Tamam cnm çok teşekkür ederim dediğin gibi yaparım artık
Makyaj yapıyo musun cnm? Ve yüz bakımıni ne zaman yaptın?Rica ederim her zaman :)
Ay cnm çok ama çok teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığın için yarın bandajim ve dikislerim alınacak bakalım nasıl olacak heyecan var yeni burnusumu görüp bayilmazsam iyibugun benim 48. gunum dikislerim alinirken benim ic kisma dogru acidi birde alci ciktiktan sonra doktorum eliyle hafif bastrdginda cok acidi ve basim dondu ama hicbiri dayanilmicak birsey degil eee guzellesmek zornefes problemine gelince alcin ciktiktan sonra dahada tikancak burun odemlerin ic kisma hucum edicek cunku benim hala icide disida sis rahat nefes alamiyorum ucu dahada sis bu yuzden ucu uzun duruyor ama bunlari odeme baglayip sabirla bekliyorum umarim duzelcek sizede gecmis olsun
Inşallah düzelir senin de daha yeniymis bi kaç ay daha geçsin bakalım çünkü çok degisirmis öyle diyorlar :) benim sırt bölgesi bana kalın geliyo tabi elimle çok hafif dokunuyorum baya bi şiş ucu tam istediğim gibi yalnız bi tek sırt kısmı kalın gibi gelince o sinirimi bozuyo çok sabirsizim daha Bandaj bole çıkmadanben ilk gordugumde bir dumur oldum sagdan baktim soldan baktim ne sevibdim ne uzuldum resmen duygusuzdum doktorum ameliyat oncesi fotograflarmi gosterdi bir onlara baktim bir aynadaki goruntume fark vardi tabiki ama hic karar veremedim yamuk ve ucu suankinden daha uzun ve kaba burnum vardi doktor duzelcek odemlerin dengesi oldugu icin nefesinde uc aydan sonra duzelcek dedi ama ara ara psikoljm bozuluyor tam anlamiyla begenemiyorum burnumu ama ameliyattan onceki haliyle kiyaslarsam tabiki suaki burnumu tercih ederim :) cok dogal oldu kimse anlamiyor o kaba goruntusu hafifledi ama yamukluk hala belli o canimi sıkiyor ah bir alti ay dolsa insalah duzelir :)
Hadi yaBandaj oldugu icin oyle bandaj cikinca bir tik daha sisicek burnun sonra yavas yavas inmeye basliyor benim sirtindan cok ucu sis
Haklisindir cnm ya dediğin gibi şimdi görmeden daha yorum yapmak yanlış olurBende oyle diyordum bandaj cikmadan once keske inmese diye ama simdi sislik insin diye dua ediyorum
Evet zaten fondeten sürmüyorum ben bazen bb krem sürüyorum burun hariç sırıtmıyorda problemli bi cildim olmadığı için. Burnum çok yaplanıyor normaldede yağlı cildim var burnuma sanki sıvı yağ dökmüş gibi oluyor abartmıyorum sık sık garnierin yüz yıkama jelini kullanıyorum birde dove nin kalıp sabunu ama ertesi gün tekrar yaplanıyor malesef sık sık yıkamak lazımMakyaj yapıyo musun cnm? Ve yüz bakımıni ne zaman yaptın?
Inşallah zamanla o da geçerEvet zaten fondeten sürmüyorum ben bazen bb krem sürüyorum burun hariç sırıtmıyorda problemli bi cildim olmadığı için. Burnum çok yaplanıyor normaldede yağlı cildim var burnuma sanki sıvı yağ dökmüş gibi oluyor abartmıyorum sık sık garnierin yüz yıkama jelini kullanıyorum birde dove nin kalıp sabunu ama ertesi gün tekrar yaplanıyor malesef sık sık yıkamak lazım
Canım gecmıs olsun sende oldun bıttı ne guzel,hersey yolundadır umarım:)Dört gün önce ameliyat oldum burun ucumdaki dikisler duruyor tecrübeli arkadaşlar biraz aydınlatır misiniz alınırken çok acıyor mu? Bir de burun tıkanıklığı var hala bu ne zaman normale döner.?
Ilk basta oyle gorunuyor canım benım 3 hafta oldu,sımdıden cok degıstı burnum kı hala gunun ılerleyen saatlerınde odem oluyor.Çok sabirsizim şu an ucundan memnunum ama sırt bölgesi çok şiş bana kütük gibi geliyo
Evet canım çok sabirsizim biraz da ben :)Ilk basta oyle gorunuyor canım benım 3 hafta oldu,sımdıden cok degıstı burnum kı hala gunun ılerleyen saatlerınde odem oluyor.
Teşekkür ederim şükür şimdilik her şey yolunda :)şişlik hariçCanım gecmıs olsun sende oldun bıttı ne guzel,hersey yolundadır umarım:)
Ondan kacıs yok canımTeşekkür ederim şükür şimdilik her şey yolunda :)şişlik hariç
Evet zaten herkes diyo altı ayı bulacak nerdeyseOndan kacıs yok canım
Çok teşekkür ederim :)geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?