Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
zor değil bende burun konusunda bir sıkıntı olmadı ama sonrasında kendine iyi bakman gerekiyor.çok yorulmaman gerek.il başlarda öne doğru eğilmemen gerek zira sızı olabiliyor.
bugün 4. günüm. Ve bende herkes gibi büyüklüğünden ve kalkıklığından şikayetciyim. Şişim ve morluğum biraz var ama aşırı derece değil. Tamponum tam 1 hafta kalacak. Nasıl dayanacağım bilmiyorum. Kanları temizlemekte zor oluyor canımı acıtıyor
Kızlar hep yazıyorsunuz kalkık şiş oldu burnum diye rüyalarıma kadar girdi bu fazla kalkıklık şişlikler geçmiş olsun dilrubaaa sana da canım inşallah çok güzel bir burnun olur
bugün 4. günüm. Ve bende herkes gibi büyüklüğünden ve kalkıklığından şikayetciyim. Şişim ve morluğum biraz var ama aşırı derece değil. Tamponum tam 1 hafta kalacak. Nasıl dayanacağım bilmiyorum. Kanları temizlemekte zor oluyor canımı acıtıyor
Kızlar hep yazıyorsunuz kalkık şiş oldu burnum diye rüyalarıma kadar girdi bu fazla kalkıklık şişlikler geçmiş olsun dilrubaaa sana da canım inşallah çok güzel bir burnun olur
Huseyin altuna oldum. Benim burnum cok düşüktü. Kaldıracakti zaten. Ama suan cok kalkik ve sis. Doktorum duzelecegini soyledi. O yuzden birsey demek icin erken. Ama agri ve morluk şişlik konusunda doktorumdan cok memnunum. Insallah boyle devam eder.