- Konu Sahibi Banuuucetinnn
Nasıl oldun sanurum bugün 5. GününÇok teşekkür ederim bi atlatsam şu 5 günü sonra sıkıntı yok dimi? Tamponlar alındıktan sonra Ağrı sızı oluyo mu? Ya burnumdan nefes alsam yine yeter bana ah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl oldun sanurum bugün 5. GününÇok teşekkür ederim bi atlatsam şu 5 günü sonra sıkıntı yok dimi? Tamponlar alındıktan sonra Ağrı sızı oluyo mu? Ya burnumdan nefes alsam yine yeter bana ah![]()
5. Güne girdim saat 12 itibariyle :) ağızdan nefes almaya alıştım ara ara burnumda açılıyo, morluklarım şişliklerim azaldı gözüme kan oturdu daha iyiyim gün geçtikçe :) ilk 2 gün ölüvercem sandım çok çok kötüydü :/ şükür atlattım :)Nasıl oldun sanurum bugün 5. Günün
umarım hızlıca iyileşiverirsin bende ilk günlerdeki yaptığın yorumları okuduğum için merak ettim eminim birçok kişi vazgeçmiş oabilir korkuttun epey bizi5. Güne girdim saat 12 itibariyle :) ağızdan nefes almaya alıştım ara ara burnumda açılıyo, morluklarım şişliklerim azaldı gözüme kan oturdu daha iyiyim gün geçtikçe :) ilk 2 gün ölüvercem sandım çok çok kötüydü :/ şükür atlattım :)
Umarım canım ya ben 7 gün o şekilde geçicek sandım ama iyi günden güne yarından sonra alçı çıkıyo heyyo :)umarım hızlıca iyileşiverirsin bende ilk günlerdeki yaptığın yorumları okuduğum için merak ettim eminim birçok kişi vazgeçmiş oabilir korkuttun epey bizi
Makyajsız dışarı çıkmayan ben alçıyla ( alçı hiç problem değil morluk ve şişliklerlealçıyla dışarı çıktın mı hiç ya sanırım alçıyla bir tane sınava girmem gerekebilir de![]()
Aynen hiç sıkıntı etmeneden sınava da girilemesin o zaman![]()
Benimde sarardı çok hafif morluk var kayısı çekirdeği yapı çok iyi geliyo. Yanaklafıma inmişti şişlikler 2 gün önce buz koydum geçti doktor gerek yok dedi ama yapma demedi bana. İnicek o zamanla canım sordum doktora geçmiş olsun az önce yanlışlıkla dikişimin birini aldımArkadaşlar merhaba bnde ctsi ameliyat oldum 4. Günümdeyim. Göz altlarım sarardı geçiyor sanırım ama şişlikler yanaklarımda buz koysam geçer mi dr pek önermedi ama. Bir de önden çok kalkık duruyor domuz burnu gibi benim zaten kalkıktı normalde sadece boyut olarak büyüktü ve kavis yoktu şuan çok kalkık alçı alınınca aşağı inmeye başlar mı çok sıkıntı yaptım kanatlar aşağıda burun ucu yukarda kaldı moralim bozuluyor aynada gördükçe![]()
Çok teşekkür ederim :) bende sadece kilot kaldı :)Geçmiş olsun banu çetin. :) ameliyata girerken, verilen önlüğün altına birşeyler giyiliyordu mu yoksa sadece iç çamaşırları mi kalıyor? Merak ettim.
Bunlar 3. Gün yani dün sargıyı çıkarıp çektiğim fotolar inmesi lazım bununBenimde sarardı çok hafif morluk var kayısı çekirdeği yapı çok iyi geliyo. Yanaklafıma inmişti şişlikler 2 gün önce buz koydum geçti doktor gerek yok dedi ama yapma demedi bana. İnicek o zamanla canım sordum doktora geçmiş olsun az önce yanlışlıkla dikişimin birini aldım![]()
Çok teşekkür ederim :) bende sadece kilot kaldı :)
Bunlar 3. Gün yani dün sargıyı çıkarıp çektiğim fotolar inmesi lazım bununönden de yayık duruyor
3. Foto eski burnum
İner mi acaba ya kafamı çok taktım![]()
Hiç tedirgin olma sen dümdüz olmucak ama çok tatlı bi kalkıklığı kalıcak araştırıyorum aylardır :) önden de atsana fotoğraf bakıyım ya da insta varsa ordan konusalım seni iyi anlıyorum çünkü ne güzel minicik bi burnunBunlar 3. Gün yani dün sargıyı çıkarıp çektiğim fotolar inmesi lazım bununönden de yayık duruyor
3. Foto eski burnum
hiç endişelenme sen bi düşme mutlaka olucak doktorumda dedi hafif tatlı bi kalkıklığın olucak hem bak ne güzel minik bi burnuşun olmuş ödemli şuan burnuşlarımız öndende kafana takma çok değişicek fot aatabilir misin ya da instan varsa ordan konusalım en iyi birbirimizi büz anlarız :/ bak benim ne kadar büyüktü noldu burnuşBunlar 3. Gün yani dün sargıyı çıkarıp çektiğim fotolar inmesi lazım bununönden de yayık duruyor
3. Foto eski burnum
Hala burayı çözemedim galibaBunlar 3. Gün yani dün sargıyı çıkarıp çektiğim fotolar inmesi lazım bununönden de yayık duruyor
3. Foto eski burnum
Ameliyattan sonra 2 saat falan o önlükle kaldım sonra annemlere giydirin artık beni aaa dedim yardımlarıyla giyindim ben :)Of, yapma.Cevap için sağol. Peki ameliyattan sonra, kendimiz mi giyiniyoruz (uyandirildiktan sonra) yoksa hemşireler mi giydiriyor bizi?
Ağlamaya başladım artık morale çok ihtiyacım var çok üzgünüm. İnsta dediğiniz instagram mıHiç tedirgin olma sen dümdüz olmucak ama çok tatlı bi kalkıklığı kalıcak araştırıyorum aylardır :) önden de atsana fotoğraf bakıyım ya da insta varsa ordan konusalım seni iyi anlıyorum çünkü ne güzel minicik bi burnun
hiç endişelenme sen bi düşme mutlaka olucak doktorumda dedi hafif tatlı bi kalkıklığın olucak hem bak ne güzel minik bi burnuşun olmuş ödemli şuan burnuşlarımız öndende kafana takma çok değişicek fot aatabilir misin ya da instan varsa ordan konusalım en iyi birbirimizi büz anlarız :/ bak benim ne kadar büyüktü noldu burnuş