- 9 Aralık 2015
- 174
- 73
- 13
- 32
- Konu Sahibi Banuuucetinnn
hiç sıkma kendini ben yarın kendi doktoruma da gösterip sorucam seni. Evet instagram :)Ağlamaya başladım artık morale çok ihtiyacım var çok üzgünüm. İnsta dediğiniz instagram mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç sıkma kendini ben yarın kendi doktoruma da gösterip sorucam seni. Evet instagram :)Ağlamaya başladım artık morale çok ihtiyacım var çok üzgünüm. İnsta dediğiniz instagram mı
Ameliyattan sonra 2 saat falan o önlükle kaldım sonra annemlere giydirin artık beni aaa dedim yardımlarıyla giyindim ben :)
Ailem bana inecek merak etme diyolar daha 4. Gün ama ikna olamıyorum dr ile daha görüşemedim tamponları almak için beni çağıracak. Bugün ilk defa dışarı çıktım belki soğukta yürümek iyi gelir diye ama moralim sıfır. İnstagramda seni nasıl bulabilirim banu çetin yazınca bi kaç tane çıkıyorAğlamaya başladım artık morale çok ihtiyacım var çok üzgünüm. İnsta dediğiniz instagram mı
bu süreç gerçekten zor inene kadar rahatlamıcak için ah :) kullanıcı adım : beautycosmoooAilem bana inecek merak etme diyolar daha 4. Gün ama ikna olamıyorum dr ile daha görüşemedim tamponları almak için beni çağıracak. Bugün ilk defa dışarı çıktım belki soğukta yürümek iyi gelir diye ama moralim sıfır. İnstagramda seni nasıl bulabilirim banu çetin yazınca bi kaç tane çıkıyor
Mesaj attım sizeBu süreç
bu süreç gerçekten zor inene kadar rahatlamıcak için ah :) kullanıcı adım : beautycosmooo
Pek şeker değildi canım yaya banu ne kadar şekermiş burnun zaten daha da iyi olmuş hayırlı olsun canım
ben çok güzel buldum insan başta alışamaz normaldir herhalde, yıllarca kendini farklı gördüğün için. siyah saçtan bi anda sarı saça geçmek gibi yani.Pek şeker değildi canım yaçok teşekkürler alçım çıktı az önce kendimi tanıyamadım çok garip ne beğendim ne beğenmedim
Aynen öyle biz ona bile alışamıyoruz kaldı ki burun yüzün tam ortasında ve geniş bi burnum varken önden küçücük şuan yandan biraz uzun gibi ama şişlik gidince öyle kalmıcak gibi sabır işi sabır :)ben çok güzel buldum insan başta alışamaz normaldir herhalde, yıllarca kendini farklı gördüğün için. siyah saçtan bi anda sarı saça geçmek gibi yani.
Eski burun ucu da kalkikmis senin ve cok sorunlu bir burun degildiBunlar 3. Gün yani dün sargıyı çıkarıp çektiğim fotolar inmesi lazım bununönden de yayık duruyor
3. Foto eski burnum
İner mi acaba ya kafamı çok taktım![]()
Yüzüme göre büyüktü ama ve de uzun dıruyordu. Kavissiz olduğu için sert bi ifade veriyorduEski burun ucu da kalkikmis senin ve cok sorunlu bir burun degildi
Bir de burnumun altında bağlantı vardı dudak aramla burun arası çok kısaydı. Onu almak istedi dr belki onu aldığı için orası fazla şişip burnum yukarı kalkmış olabilir. Ben milim de olsa iner diyorum ama kavisi olması şart şuan kavissiz duruyor şişlikten sanırım 6. Günümdeyim daha dün baktı dr çol şiş daha dediYüzüme göre büyüktü ama ve de uzun dıruyordu. Kavissiz olduğu için sert bi ifade veriyordu![]()
canım hayırlı olsun inşallah tam istediğin gibi sonuçlanır. benim de ameliyatıma 3 hafta var ama şimdiden heyecandan ölüyorum :)Bugün 1 hftam doldu be üstteki kalıp alındı bant var. Acayip değişti çok mutlu oldum şiş olmasına rağmen gayet güzel gözüküyor. Boşuna kuruntu yapmışım. Hafif kavis bile olacak :))
Arkadaşlar merhaba bnde ctsi ameliyat oldum 4. Günümdeyim. Göz altlarım sarardı geçiyor sanırım ama şişlikler yanaklarımda buz koysam geçer mi dr pek önermedi ama. Bir de önden çok kalkık duruyor domuz burnu gibi benim zaten kalkıktı normalde sadece boyut olarak büyüktü ve kavis yoktu şuan çok kalkık alçı alınınca aşağı inmeye başlar mı çok sıkıntı yaptım kanatlar aşağıda burun ucu yukarda kaldı moralim bozuluyor aynada gördükçe![]()
Sadece alt iç çamaşırın kalıyor üstünde.Geçmiş olsun banu çetin. :) ameliyata girerken, verilen önlüğün altına birşeyler giyiliyordu mu yoksa sadece iç çamaşırları mi kalıyor? Merak ettim.