burun estetiği olmak istiyorum !!!

morkavak

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2013
1
1
6
Afyon
merhabalar hanımlar beyler.. ben eskişehirde yaşıyorum ve burun estetiği olmak istiyorum sürekli araştırma yapıyorum ama elimde somut bişey yok ankara eskişehir ya da istanbulda ameliyat olabilirim. özellikle bu tarzda operasyon geçiren arkadaşlarımdan destek almak istiyorum. doktor önerilerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler

İstanbulda dr. Hüseyin altun var çok güzel ve fonksiyonel burun yapıyor. Kardeşimi o yaptı çok memnun. Fiyatı da diğerlerine göre çok uygun. Tavsiye ederim.

Şanslıyım çünkü doktorumu buldum,yaptırdım.Hem görsel olarak hem de nefes sorunum ortadan kalktı.Burnumu çok seviyorum resimlerimi sizlerle öncesi sonrası olarak paylaşacağım.Arkadaşım kısmetinde hangi dr.varsa o olur fakat Dr.um İstanbul Özel Ethica Hastanesi Murat Enöz Gidip görüşmeniz ön bilgi almanız,yaptığı burunlara bakmanızda fayda var.Ben bu kadarını bile beklemiyorken sonuçlarından fazlasıyla memnun ayrıldım.Ayrıca istanbul incirli ethica hastanesinin gerek odası,gerek hemşireler ve ekip potansiyeli yüksek ve pozitif enerjileriyle evinizden daha iyi bir ortamda bakıldığınızı hissediyorsunuz.Teşekkürler Ethica ve Doktorum.

ben almanyada yasiyoru ve tam 2 sene arasdirdim :) burdaki doktorlarla görüsdüm yakinlardaki sehirlere gitdim ama hic biri kafama yatmadi. 2 sene sonra doktorumu buldum:) hastaneyi bi arkadas önerdi ama dr.veli aslan da sonra arasdirmaya basladim. ve sonun da kararimi verdim ve dr.necdet ucarda ameliyat oldum. ve cok memnunum. bi arasdir derim :) Ben taaaa alamanyalardan gelip onda yapdirdim:)

Veli aslani neden tercih etmediniz bende yaptiricam da arastiriyorum henüz

Dr. Veli aslan yillar önce cok güzel ameliyatlar yapiyormus. hastalarida cok memnun diye duydum ve biliyordum ( bir tanidik orda olmusdu) sonradan detayli arasdirmaya basladim ve cogu kisi cok pisman. sonradan sorunlar yasamislar. ve doktorun cok ilgisiz oldugunu duydum. tabi bunlar duyduklarim seyler. bende necdet ucarda ameliyat oldum. ve hic ama hic pisman degilim. almanyaya geri döndüm cok güzel tepkiler aldim. burdan 2 arkadasim daha doktorumda ameliyat olacak. isde sonra 4 ay gecdi türkiyeye geri izne gitdik. istanbula kontrole gitdim. necdet bey yokdu. bana sizi veli bey kontröl edecek dedi. bende tamam dedim ztn kontrol fazla birsey yok. ne slm verdi ne bir ilgi gösterdi. oturun dedi. oturdum. sonra burnuma bakdi tamam hersey yolunda iyi günler dedi cikdi. resmen sok oldum ya. annem de yanimdaydi. bu senin doktorunmu dedi? bende hyr benimki yokmus su an dedim. annemde iyi bu olsaydi üzülürdüm dedi.

bir insanin sempatik olmasi cok önemli hele hele bir doktorun. nede olsa güveniyorsun. güvenmek zorundasin. diyelim dr.necdet bey cok farkliydi ya. ben almanyadan yanliz ucdum istanbula. ilkez türkiyeye ucuyordum hemde yanliz. hastane cok ilgiliydi benimlen. havaalanindan alindim hastaneye götürüldüm. doktorum cok semtatikdi. hep gülümsüyor. bir ara kordum beni dinlemiyormu diye. :):) ben burnumun nasil olacagimi anlatiyorum o sadece bana bakip gülümsüyordu :)
sonra birden icimden bir ses güven sen bu adama dedi.
ve ben durup dururken SIZ BENIM DEDIKLERIMIN HEPSINI UNUTUN.BEN SIZE GÜVENIYORUM BANA DOGAL BIR BURUN YAPIN BASKA BIRSEY ISTEMIORUM DEDIM.
ben bile sasirdim. cünkü yilladir arasdiriyordum hangi dr. iyi burnum nasil olmali fln. burnumun resmini bile yapmisdim. düsün o an nasil bir enerji aldiysam herseyi geriye birakdim ve güvendim .

okadar memnunumki martda yine istanbula ucacagim ve bu sefer kulak ameliyati olacagim. baska dr.lari hic ama hic arasdirmadim. arasdirma sebebi bulamadim. dr. hazir diye düsünüyorum. insallah bu seferde güzel bi ameliyat olur.

lütfen ama lütfen arasdirmadan ameliyat olma.dr.nun hastalariylan konus resimlerine bak ne istedigini bilmek zorundasin. ben olmadan önce hep sey demisdim. burun estetigi olacagim birkere olacagim. güzel olmazsa birdaha olmam. revizyon fln benim isim deil. oldukdan sonrada burnuna cok ama ck zaman tanimalisin. ben oldukdan sonra 2-3 ay cok kötüydüm burnumu hic sevmemisdim. dr.lan konusdum oda burnun daha tam oturmasi icin 1 sene sürer dedi. burun ucunun oturmasi 2 sene(cünkü benim burun etim cok kalin). ve aynen öyle oldu. 1.5sene oluyor ve burnum gitdikce daha güzel bir hale geldi.:1:

cnm bu mesaja yanit verdiginde : mesaji alinti ile cvp la ya baski bende cvp geldiginde görüm yoksa bakmiyorum.

Son düzenleme:
Dr. Veli aslan yillar önce cok güzel ameliyatlar yapiyormus. hastalarida cok memnun diye duydum ve biliyordum ( bir tanidik orda olmusdu) sonradan detayli arasdirmaya basladim ve cogu kisi cok pisman. sonradan sorunlar yasamislar. ve doktorun cok ilgisiz oldugunu duydum. tabi bunlar duyduklarim seyler. bende necdet ucarda ameliyat oldum. ve hic ama hic pisman degilim. almanyaya geri döndüm cok güzel tepkiler aldim. burdan 2 arkadasim daha doktorumda ameliyat olacak. isde sonra 4 ay gecdi türkiyeye geri izne gitdik. istanbula kontrole gitdim. necdet bey yokdu. bana sizi veli bey kontröl edecek dedi. bende tamam dedim ztn kontrol fazla birsey yok. ne slm verdi ne bir ilgi gösterdi. oturun dedi. oturdum. sonra burnuma bakdi tamam hersey yolunda iyi günler dedi cikdi. resmen sok oldum ya. annem de yanimdaydi. bu senin doktorunmu dedi? bende hyr benimki yokmus su an dedim. annemde iyi bu olsaydi üzülürdüm dedi.

bir insanin sempatik olmasi cok önemli hele hele bir doktorun. nede olsa güveniyorsun. güvenmek zorundasin. diyelim dr.necdet bey cok farkliydi ya. ben almanyadan yanliz ucdum istanbula. ilkez türkiyeye ucuyordum hemde yanliz. hastane cok ilgiliydi benimlen. havaalanindan alindim hastaneye götürüldüm. doktorum cok semtatikdi. hep gülümsüyor. bir ara kordum beni dinlemiyormu diye. :):) ben burnumun nasil olacagimi anlatiyorum o sadece bana bakip gülümsüyordu :)
sonra birden icimden bir ses güven sen bu adama dedi.
ve ben durup dururken SIZ BENIM DEDIKLERIMIN HEPSINI UNUTUN.BEN SIZE GÜVENIYORUM BANA DOGAL BIR BURUN YAPIN BASKA BIRSEY ISTEMIORUM DEDIM.
ben bile sasirdim. cünkü yilladir arasdiriyordum hangi dr. iyi burnum nasil olmali fln. burnumun resmini bile yapmisdim. düsün o an nasil bir enerji aldiysam herseyi geriye birakdim ve güvendim .

okadar memnunumki martda yine istanbula ucacagim ve bu sefer kulak ameliyati olacagim. baska dr.lari hic ama hic arasdirmadim. arasdirma sebebi bulamadim. dr. hazir diye düsünüyorum. insallah bu seferde güzel bi ameliyat olur.

lütfen ama lütfen arasdirmadan ameliyat olma.dr.nun hastalariylan konus resimlerine bak ne istedigini bilmek zorundasin. ben olmadan önce hep sey demisdim. burun estetigi olacagim birkere olacagim. güzel olmazsa birdaha olmam. revizyon fln benim isim deil. oldukdan sonrada burnuna cok ama ck zaman tanimalisin. ben oldukdan sonra 2-3 ay cok kötüydüm burnumu hic sevmemisdim. dr.lan konusdum oda burnun daha tam oturmasi icin 1 sene sürer dedi. burun ucunun oturmasi 2 sene(cünkü benim burun etim cok kalin). ve aynen öyle oldu. 1.5sene oluyor ve burnum gitdikce daha güzel bir hale geldi.:1:

cnm bu mesaja yanit verdiginde : mesaji alinti ile cvp la ya baski bende cvp geldiginde görüm yoksa bakmiyorum.

Canim cok sevindim senin adına boyle bir ameliyat sonrası mutlu olmak çok güzel. .
Benimde 3 aydir nefes alma problemim var geniz akıntısı da cabasi..ben alerjiktir die onemsemedim fakat gecmeyince 3ay dr gittim sol burnun tamamen kapali ameliyat sart dedi bende boylelikle araştırmaya başladım..
Ilk olarak veli aslani okudum burda ama sonlara dogru olumsuz seyler gordum..
Simdi ise cok kararsizim emre ilhan ve muhammed dilber e muayeneolacagim bakalim ..
Yaptirmisken iyi birisi yapsin istiyorum revizyonfalan cok korkuyorum canim..

merhabalar hanımlar beyler.. ben eskişehirde yaşıyorum ve burun estetiği olmak istiyorum sürekli araştırma yapıyorum ama elimde somut bişey yok ankara eskişehir ya da istanbulda ameliyat olabilirim. özellikle bu tarzda operasyon geçiren arkadaşlarımdan destek almak istiyorum. doktor önerilerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler

Morkavak eskisehirde var mi iyi birdoktor sen naptin??

ben almanyada yasiyoru ve tam 2 sene arasdirdim :) burdaki doktorlarla görüsdüm yakinlardaki sehirlere gitdim ama hic biri kafama yatmadi. 2 sene sonra doktorumu buldum:) hastaneyi bi arkadas önerdi ama dr.veli aslan da sonra arasdirmaya basladim. Ve sonun da kararimi verdim ve dr.necdet ucarda ameliyat oldum. Ve cok memnunum. Bi arasdir derim :) ben taaaa alamanyalardan gelip onda yapdirdim:)

kızlar sizce olmalımıyım gerek var mı bi yardımcı olursanız sevinirm

canim cok sevindim senin adına boyle bir ameliyat sonrası mutlu olmak çok güzel. .
Benimde 3 aydir nefes alma problemim var geniz akıntısı da cabasi..ben alerjiktir die onemsemedim fakat gecmeyince 3ay dr gittim sol burnun tamamen kapali ameliyat sart dedi bende boylelikle araştırmaya başladım..
ılk olarak veli aslani okudum burda ama sonlara dogru olumsuz seyler gordum..
Simdi ise cok kararsizim emre ilhan ve muhammed dilber e muayeneolacagim bakalim ..
Yaptirmisken iyi birisi yapsin istiyorum revizyonfalan cok korkuyorum canim..

merhabalar hanımlar beyler.. Ben eskişehirde yaşıyorum ve burun estetiği olmak istiyorum sürekli araştırma yapıyorum ama elimde somut bişey yok ankara eskişehir ya da istanbulda ameliyat olabilirim. özellikle bu tarzda operasyon geçiren arkadaşlarımdan destek almak istiyorum. Doktor önerilerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler

arkadaşlar nasıldı ameliyatlarınız ,bende olmak istiyorum tıp fakultesınde ama doktora karar veremedım,ayrıca ameliyattan ne kadar zaman onceden doktorla gorusmek gerekiyor

Merhabalar burun estetiği konusunda sizi aydinlatacaksa tecrübemi sizinle paylaşmak istedim. 1 yıl önce istanbulda oldum uzman bir kulak burun boğaz doktoru Ali Kuşçu. Kulak Burun Boğaz özellikle tercihim oldu rinoplasti sonunda solunum problemim olmaması için. Ve şükür ki çok memnunum. Hiçbir sıkıntım yok. Burnumun estetik olduğu konusunda hiç soru almadim. :) gayet doğal ve tam yüzüme göre. Tamponsuz yapıldı özellikle o çok önemliydi tampondan korkuyordum morluk ve ağrı da yaşamadım tavsiye ederim

arkadaşlar nasıldı ameliyatlarınız ,bende olmak istiyorum tıp fakultesınde ama doktora karar veremedım,ayrıca ameliyattan ne kadar zaman onceden doktorla gorusmek gerekiyor
Doktorumu tavsiye edebilirim :) çok memnunum bir ay önceden başvurabilirsiniz

Back
X