Dr. Veli aslan yillar önce cok güzel ameliyatlar yapiyormus. hastalarida cok memnun diye duydum ve biliyordum ( bir tanidik orda olmusdu) sonradan detayli arasdirmaya basladim ve cogu kisi cok pisman. sonradan sorunlar yasamislar. ve doktorun cok ilgisiz oldugunu duydum. tabi bunlar duyduklarim seyler. bende necdet ucarda ameliyat oldum. ve hic ama hic pisman degilim. almanyaya geri döndüm cok güzel tepkiler aldim. burdan 2 arkadasim daha doktorumda ameliyat olacak. isde sonra 4 ay gecdi türkiyeye geri izne gitdik. istanbula kontrole gitdim. necdet bey yokdu. bana sizi veli bey kontröl edecek dedi. bende tamam dedim ztn kontrol fazla birsey yok. ne slm verdi ne bir ilgi gösterdi. oturun dedi. oturdum. sonra burnuma bakdi tamam hersey yolunda iyi günler dedi cikdi. resmen sok oldum ya. annem de yanimdaydi. bu senin doktorunmu dedi? bende hyr benimki yokmus su an dedim. annemde iyi bu olsaydi üzülürdüm dedi.
bir insanin sempatik olmasi cok önemli hele hele bir doktorun. nede olsa güveniyorsun. güvenmek zorundasin. diyelim dr.necdet bey cok farkliydi ya. ben almanyadan yanliz ucdum istanbula. ilkez türkiyeye ucuyordum hemde yanliz. hastane cok ilgiliydi benimlen. havaalanindan alindim hastaneye götürüldüm. doktorum cok semtatikdi. hep gülümsüyor. bir ara kordum beni dinlemiyormu diye. :):) ben burnumun nasil olacagimi anlatiyorum o sadece bana bakip gülümsüyordu :)
sonra birden icimden bir ses güven sen bu adama dedi.
ve ben durup dururken SIZ BENIM DEDIKLERIMIN HEPSINI UNUTUN.BEN SIZE GÜVENIYORUM BANA DOGAL BIR BURUN YAPIN BASKA BIRSEY ISTEMIORUM DEDIM.
ben bile sasirdim. cünkü yilladir arasdiriyordum hangi dr. iyi burnum nasil olmali fln. burnumun resmini bile yapmisdim. düsün o an nasil bir enerji aldiysam herseyi geriye birakdim ve güvendim .
okadar memnunumki martda yine istanbula ucacagim ve bu sefer kulak ameliyati olacagim. baska dr.lari hic ama hic arasdirmadim. arasdirma sebebi bulamadim. dr. hazir diye düsünüyorum. insallah bu seferde güzel bi ameliyat olur.
lütfen ama lütfen arasdirmadan ameliyat olma.dr.nun hastalariylan konus resimlerine bak ne istedigini bilmek zorundasin. ben olmadan önce hep sey demisdim. burun estetigi olacagim birkere olacagim. güzel olmazsa birdaha olmam. revizyon fln benim isim deil. oldukdan sonrada burnuna cok ama ck zaman tanimalisin. ben oldukdan sonra 2-3 ay cok kötüydüm burnumu hic sevmemisdim. dr.lan konusdum oda burnun daha tam oturmasi icin 1 sene sürer dedi. burun ucunun oturmasi 2 sene(cünkü benim burun etim cok kalin). ve aynen öyle oldu. 1.5sene oluyor ve burnum gitdikce daha güzel bir hale geldi.
cnm bu mesaja yanit verdiginde : mesaji alinti ile cvp la ya baski bende cvp geldiginde görüm yoksa bakmiyorum.