Kizlar duzelmiyor yamukluk sislikler indikce daha da belirginlesiyor. hele ki kameralarda barizlesiyor cok moralim bozuk yine. Naptim kendime ya. Sikibtidan cildimde dokuntuler cikti. Cok asimetrik burun ucum sagda kanatlar orantisiz bi kanadim bariz cokuk artik. Doktorum bi sorun yokmus gibi davraniyor of of.
nerde ve kime ameliyat olmuştun belirtseydin keşkeevet onu da düşündüm Allah Allah dedim sanırım ben burun ucu düşük istedim şunu da düşündüm acaba ben mi bir şey yaptım ameliyattan sonra da böyle oldu? vs..vs.. herşeyi düşündüm..ama ilk ihtimal bana az geldi neden burun ucu düşük isteyeyim? he bu arada kavis te yok..ilk zamanlar vardı şimdi düz bir burnum var..3 ay geçti az bir süre değil....kavis varken düzleşmesine anlam veremedim..ama dediğim gibi doktorumla iyi bir iletişim kuramadım ben olmadı yani...aslında bu gerçekten önemli bir şey..ama ben beceremedim..diğer yaptığı işlere büyük hayranlık duyuyorum doktorumun..ama diğer hastalarının fotolarına bakmamaya kendi kendime söz verdim :)) bilemiyorum işte bir sonuca varamıyorum demekki doktorum hoş olmayan suratıma anca bunu layık görebildi :)) (son cümlem biraz da espri) sağlık olsun..
canım senin sorunların devam mı ediyor benim zaten alçı çıktığından beri aynı sorun sorundur eğer alçıdan çıkınca beğenmiyorsan gerçekten şişliklerle alakası yok devamıda aynı şeklin inmiş hali oluyor üzüldüm yaahayrlısı benim bir hafta sonra 6 ay dolacak herşey aynı hiç kimseylede görüşmedim sen görüştün mü doktorunla
Siz siz olun sakın durduk yere estetik falan olmayın şu an görüntü zaten bozuk onu geçtim nefes alamıyorum ya nefes gerizekalının önde gideniyim doktor (para kazancak diye )burnun çok kötü bence yaptır bu zamana kadar neden yaptırmadım sözleriyle kandırdı beni bende saf, kemiği aldırcam diye gittim maymuna dönmüş vaziyette çıktım rabbim yardım etsin kafayı yedim yiyecem uyuyamıyorum ya nefes alamıyorum Allahımmmm yardım et
ben ameliyat oldugum icin degil, yanlis dr. A ameliyat oldugum icin pismanim. Kesinlikle cok iyi dusunun derim.
Pismanlar kervanina bende katilacak gibiyim
Burnum beni guzellestirecegine cirkinlestirdi. Ifadem bozuldu kediye benzemissin dedi bu gun bir cocuk
Laf olsun diye estetik yaptirmayin ne olur guzel bir burun her zaman insaani guzellestirmiyor malesef
Ameliyatim henuz 3 haftalik ama zamani geriye alsam aslaa olmam.
Burnunuzda buyuk problemler yoksa elletmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?