Burun Estetiği Olup da Beğenmeyen, Pişman Olanlar

Katiliyorum sana herkes eski guzelliginden eser yok diyor ucu dusuk diye oldum olmaz olaydim zamani keske geri alabilsem 8ay oldu hala ilk gordum kadar nefret ediyorum burnumdan

Ben ameliyat olalı bir ay oldu. Şişliklerim var hala ama yamuk yumuk ve kırılmış bir burnum vardı. Ucu düşük burun ucum yassılaşmıştı. Geniz etim ve deviasyonumda vardı. Doktorum ucu hafif yukarıda ve çok doğal bir burun yaptı. Ha geçen gün şiddetli bir darbe almama rağmen sıkıntım olmadı. Sağlamlaştırmı kemik ve dikişlerle. Hafif şişti ve sızlıyor o kadar. Doktoruma minnettarım. Darısı olmak isteyenlerin başına. ESKİŞEHİR 'den sevgilerrrr

Doktorun kimdi acaba merak ettim simdi

Memnuniyetsizligini belirtmis herkes ama kimse memnun kalmadigi doktorun adini yazmamis ...belirtitmisiniz rica etsem

Kime oldunuz ameliyati

Kızlar benimde byrnumun sağ kanadı şiş ve bu durum yamuk görüntüye neden oluyor genelde fotoraflarda baya belli bugün 10. Günü umarım düzelir rüyalarıma kadar girdi 2. Ammelliyatı olmak için ne vaktim var ne o acıları tekrar yaşıcak kadar cesaretim

hangi doktorda oldun acaba canim

sen kmde olmustun ameliyatini canim

Bende 15 kasımda Yakup Karabağlıya ameliyat oldum. tam1 ay oldu yani, daha ödemler tam inmemesine rağmen çok memnunum, doktorum çok ilgili, ve bana çok güven vermişti. Herkeze geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…