Burun Estetiği Olup da Beğenmeyen, Pişman Olanlar

Baris Cakirda Reviziyon olan hastalar ariyorum, lütfen hicmi kimse yok?

Kesinlikle katılıyorum doktor ismi ısrarla yazılmamış herhalde kötü reklam yapılmak istenmiyor(

arkadaşlar dün ameliyat oldum aşağı doğru düşüktü burnum henüz alçılı ama hafif kalkık olmuş sankı başka biri gibi olucam cok değişiş bir duyguuu

Baris Cakirda Reviziyon olan hastalar ariyorum, lütfen hicmi kimse yok?

Ben de sen gibi çooook,çooook ve çooook pişmanım.Çok kötü hissediyorum.Ameliyatın üstünden iki üç sene geçti,hala arasıra o aynaya baktığımda yaşadığım ilk şok anı geliyor aniden.çok pişmanım. çok çirkin,eğri ve sarkık,ve alın kısmından ablak görüntüsü olan bir burnum var.çok pişmanım..

Anliyorum seni, gercekten zor. Ama bir umut var, yani reviziyon ola biliriz, iyi bir doktor bulmamiz lazim, sen düsünüyormusun reviziyon ?

Anliyorum seni, gercekten zor. Ama bir umut var, yani reviziyon ola biliriz, iyi bir doktor bulmamiz lazim, sen düsünüyormusun reviziyon ?

evet düşünüyorum.sen hangi doktoru düşünüyorsun revizyonda?benim içime sinen bir doktor yok malesef

senin burnundaki sorunlar nedir?burun sırtı oyuk ve aşağı tarafı da sarkık mı benimki gibi?

bu arada kusura bakma gerekli mesaj sayısını doldurmadığım içiin özel mesaj atamıyorum

Son düzenleme:

geçmiş olsun..sizi çok iyi anlıyorum ilk ameliyatımdan sonra bende 2 sene çok pişman oldum.sonunda Emre İlhanı buldum ve 20 gün önce evizyon ameliyatı oldum.. daha çok yeni olmasına rağmen memnunum doğru bi seçim yapmışım ...darısı başınıza

Merhaba Canim , Benim Burnum 90 derece kücültüldü, incecik bir Burnum var , gözlerim sas gibi duruyor, dudak burundaki mesafe cok , sadece kemer alincakti , kasabin eline düstüm Malesef .

Baris cakiri düsünüyorum , güncel öztürk de ola bilir, daha karar vermedim

Merhaba Canim , Benim Burnum 90 derece kücültüldü, incecik bir Burnum var , gözlerim sas gibi duruyor, dudak burundaki mesafe cok , sadece kemer alincakti , kasabin eline düstüm Malesef .

ilahi kasap tabirine çok güldüm senin anlattığına bakarsak enazından estetik bir görüntüsü var anladığım kadarıyla. benimkinde o da yok.hem kaba saba hem doğal durmadığı için ameliyatlı olduğu belli.tanıştığım ne kadar erkek varsa hemen hemen hepsi sormuştur burnun estetik mi diye..çok üzülürüm. ve yaygın kanıdır bilirsin; yeni tanıştığınız insanların estetik mi diye sorduğu burnunuz varsa o ameliyat başarısızdır diye.bu da doğru.

bu arada barış çakırın yaptığı burunları beğenmiyorum ama güncel öztürkü hiç duymadım,merak ettim nasıl bir doktor

Baris cakiri düsünüyorum , güncel öztürk de ola bilir, daha karar vermedim

ben revizyon ameliyatımı 20 gün önce oldum.nefes alamıyordum .şeklide zamanla bozulmuştu.çok inceydi.ameliyatta kıkırdak eklendi.albümlerimde revizyondan önce ve sonrası var bakabilirsin .doktorum EMRE İLHAN. çok memnunum .kesinlikle tavsiye ederim..

Baris Cakirin burunlarini neden beyenmiyorsun? Dogal degilmi sence? Güncel öztürkü goolde bulabilirsin, ama Malesef yaptigi burunlari cok az gördüm , ama nasil olsa randevuye gitiyimde, orada resimlerini gösterecektir, hayirlisi insallah

barış çakıra ameliyat olup resimlerini koyan üyelerin burunlarını beğenmemiştim ordan biliyorum. benim sevmediğim o aplaklık ve uca doğru sıkılmış görüntü vardı.

Son düzenleme:
barış çakıra ameliyat olup resimlerini koyan üyelerin burunlarını beğenmemiştim ordan biliyorum. benim sevmediğim o aplaklık ve uca doğru sıkılmış görüntü vardı.
tabiki sevk meselesi ama bence baris cakir dogal burun yapiyor, peki hangi doktor var aklinda, veya su doktor ola bilir diye varmi aklinda ?

inan bir tane bile yok..ne yapıcam kime gitcem bilmiyorum inan.bir isim bile olmaz mı insanın aklında...

Evet zor gercekten ama burnunu düzeltmek istiyorsan ve mutsussan iyi bir doktor bulmaya calis, dogal Burnumu ben arar oldum, zaten Burnumdan hic bir zaman sikayetci degildim, insallah benzeri doktorlar yaparlar, veya yüzüme yakisan bir buruna sahip olsam o da beni mutlu eder. Hakimizda hayirlisi insallah

kıkırdak fışkıması dediğiniz şey bende de var ,aynada bakınca rahatsızlık duymuyorum fakat fotolarda ciddi moral bozuyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…