merhaba canım. öncelikle 6 ayım doldu artık olan oldu burnum da böyle kaldı diye düşünmemelisin. 6 ay ortalama bir zaman. herkesin yapısı farklı kiminin 6 ayda kiminin 1 yılda oturuyor burnu. hatta bazılarının 1,5 yılı buluyormuş şişliklerinin tamamen inip burun şeklinin belli olması. 6 aya odaklamamalıyız kendimizi. o yüzden eğer burnunda cerrahi müdahale gerektirecek bir bozukluk yoksa moralini bozma zamana bırak ve burnunun zamanla daha da güzelleşeceğini düşünMerhaba arkadaslar,
Ben ameliyat olali 6 ay oluyor.. pismanmiyim bilmiyorum.. yani ameliyat olduguma degilim ama keske daha detayli konusup, anlatsaymisim diyorum.. benim burnumda esit olmayan sislikler kaldi.. sanirim artik inmez .. 6 ay oldu.. karsidan bakildiginda duz gorunmuyor sislerden dolayi.. burun deliklerim, asagidan bakildiginda muhtesem :)) esit.. ama karsidan biri farkli duruyor.. ama henuz doktorumla konusmadim.. en kisa zamanda randevu alip gidecegim.. bakalim belki yani insallah zamanla gecer der :) buarada benim doktorum gercekten cok basarili bir doktor.. bugune kadar sadece bir hastanin yorumlarinda yamuklugun duzelmedigin bahsettigini duydum.. onun disinda herkes cok memnun .. benim gordugum kadariyla da yaptigi butun burunlar cok guzeldi.. sanirim biraz sans..
17 ay önce burun ameliyatı oldum ve sadece 1 günde karar vererek. herkes burnumu çok beğeniyor ancak milimetrik bir yamukluk olduğu için 3 eylülde tekrar amelyat oluyorum.
doktorun çok iyi seçilmesi gerekiyor.
ben burnumu yapan doktordan asla memnun kalmadım. son derece ilgisiz, alakasız birisiydi ve yakınen tanıyor olmamıza, ailenin tüm estetik operasyonlarını yapmış olmasına rağmen.. burnumu düzeltmek için benden tekrar para istedi fln..
şimdi dudaklarımı yapan çok çok güvendiğim doktoruma 3 eylülde tekrar ameliyat oluyorum..
ilave olarak göğüs ameliyatıda aynı anda olacak.. :) bakalım umuyoru mherşey iyi olacak..
ben de ikinci kez burun ameliyatı olmak istiyorum. Gercekten doktor cok önemli. Sen 3 eylül de kime ameliyat olacaksın bana da yol göstermesi acısından önerirsen sevinirim:)
nıe cekınıyorsunuz doktor ısmı vermeye anlamıyorum doktorundan memnun olmayıp hala ıısım verıp kotu reklmaını yapıcam dıee korkuosunuz olumlu olumsuz her yorumu paylasalım kızlar lutfen
dıer topıklerde okudum bı doktorun hakkında kotu yorum yapan cıkınca herkes saldırıyo ozellıkle doktorun eskı hastaları pısman edıyor yorum yapanı hatta doktorun kotu reklmaını yapmakla sucluolar
sız amelıyat olup memnun olmus olabılırsız ya olmayanlar yada memnun olmayanlar?burası ozgur bır forumsa madem olumlu elsetırılerde ısım verılıyo olumsuz elestırılerde de ısım verılmelı
merhaba canım. öncelikle 6 ayım doldu artık olan oldu burnum da böyle kaldı diye düşünmemelisin. 6 ay ortalama bir zaman. herkesin yapısı farklı kiminin 6 ayda kiminin 1 yılda oturuyor burnu. hatta bazılarının 1,5 yılı buluyormuş şişliklerinin tamamen inip burun şeklinin belli olması. 6 aya odaklamamalıyız kendimizi. o yüzden eğer burnunda cerrahi müdahale gerektirecek bir bozukluk yoksa moralini bozma zamana bırak ve burnunun zamanla daha da güzelleşeceğini düşün
Merhaba arkadaslar,
Ben ameliyat olali 6 ay oluyor.. pismanmiyim bilmiyorum.. yani ameliyat olduguma degilim ama keske daha detayli konusup, anlatsaymisim diyorum.. benim burnumda esit olmayan sislikler kaldi.. sanirim artik inmez .. 6 ay oldu.. karsidan bakildiginda duz gorunmuyor sislerden dolayi.. burun deliklerim, asagidan bakildiginda muhtesem :)) esit.. ama karsidan biri farkli duruyor.. ama henuz doktorumla konusmadim.. en kisa zamanda randevu alip gidecegim.. bakalim belki yani insallah zamanla gecer der :) buarada benim doktorum gercekten cok basarili bir doktor.. bugune kadar sadece bir hastanin yorumlarinda yamuklugun duzelmedigin bahsettigini duydum.. onun disinda herkes cok memnun .. benim gordugum kadariyla da yaptigi butun burunlar cok guzeldi.. sanirim biraz sans..
deviasyon var mıydı sizde?bir de tampon koydular mı
bazen eşitsizligin tamponun yanlıs yerlesimi sebebiyle oldugunu düşünüyorum
ameliyat olduğuma pişman olmasam da iyi ki yaptırmışım da diyemiyorum. ameliyat öncesinde şöyle olur böyle olur demekle olmuo hiç. burun öle bir değiştirio ki yüzü.eski burnumdan kesinlikle iyi ama eskisinden daha mı güzelim tartışılır. çünkü hiç hesaba katılmayan şeyler var. mesela benim gözlerim çok değişti. önceden öle çekikti ki şimdi çekikiliği gitti. aradaki kemiği inceltince gözlerim de sanki biribirinden uzakmıi gibi durdu (ki bu yüz ifadesini öle deiştirio ki anlatamam.) aynaya her bakttığımda gözlerimin eskisi olmadığına üzülüyorum. yani bir taraf yapılırken bir taraf bozuluyor... şu an da bana biri estetik olmak istiyorum olayım mı sence diye sorsa gönül rahatlığıyla olmalısın demem, iyi düşün derimm. çirkin burunla da insna güzel olabilio..
ameliyat olduğuma pişman olmasam da iyi ki yaptırmışım da diyemiyorum. ameliyat öncesinde şöyle olur böyle olur demekle olmuo hiç. burun öle bir değiştirio ki yüzü.eski burnumdan kesinlikle iyi ama eskisinden daha mı güzelim tartışılır. çünkü hiç hesaba katılmayan şeyler var. mesela benim gözlerim çok değişti. önceden öle çekikti ki şimdi çekikiliği gitti. aradaki kemiği inceltince gözlerim de sanki biribirinden uzakmıi gibi durdu (ki bu yüz ifadesini öle deiştirio ki anlatamam.) aynaya her bakttığımda gözlerimin eskisi olmadığına üzülüyorum. yani bir taraf yapılırken bir taraf bozuluyor... şu an da bana biri estetik olmak istiyorum olayım mı sence diye sorsa gönül rahatlığıyla olmalısın demem, iyi düşün derimm. çirkin burunla da insna güzel olabilio..
sana katılıyorum. insanın bakışları, ifadesi değişiyor. bnim de 25. gün oldu hala alışamadım yeni burnuma. burnum güzel oldu herkes beeğeniyor ama bu önemli olan tek şey değilmiş. doğallık her zaman daha iyi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?